6de Czech Street Party

Medio juni verandert de Carolystraat in Brussel voor het zesde jaar op rij in een straat vol feest en muziek. Op 15 juni vindt daar vanaf 17u30 de Czech Street Party plaats, een evenement dat ondertussen is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Brussel. Mis deze sfeervolle avond vol Tsjechische muziek en regionale specialiteiten niet!

Bereid u voor op een ongewone muzikale ervaring. De eregast van de avond is de groep Nightwork. Als u uitstekende muziek en ironische teksten weet te appreciŽren, mag u dit optreden beslist niet missen. Vooraf kunt u zich laten meevoeren op de muziek van Pub Animals, Charlie Straight en het populaire duo Dan BŠrta & En.Dru.

U kunt op de Czech Street Party niet enkel optredens bijwonen en regionale specialiteiten proeven, u kunt er ook deelnemen aan een grote tombola en prijzen winnen die werden geschonken door sponsors en partners. Bovendien kunt u er informatie verkrijgen over wat er tijdens de zomer te beleven valt in TsjechiŽ en wat u beslist niet mag missen. Kom op 15 juni naar de Carolystraat en proef er van de lente!
Waar:
Carolystraat
Carolystraat
1050 Elsene
Tarief:
Gratis
Publiek:
Elk type publiek
Internet:
http://brussels.czechcentres.cz/
Open:
15 juni 2012 van 17u tot 22u30


Vrijdag : van 17:30 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.