Braderie en folklorefeest

Vierendertigste Braderie in de Stationsstraat te Liedekerke
LIEDEKERKE - Hoewel het aantal winkels er de laatste jaren aanzienlijk afnam, laten de overgebleven handelaars van de Stationsstraat de moed niet zakken. Volgens hen is er nog steeds een toekomst voor de kleinhandel, ondanks de opkomst van grote ketens. Omdat te bewijzen houdt het Comité Middenstand Stationsstraat, kortweg Comista in juni een braderie.
Toen we hier begon in 1977 waren er zeker zeventig winkels nog. Een na een vertrokken de eigenaars en veel van die winkelpanden zijn nu als woonhuis verhuurd. Nu zijn er nog een dertigtal winkeliers bij Comista aangesloten.”
Toch zijn de leden van Comista er van overtuigd dat er nog toekomst is voor de handel in de Stationsstraat. “We hebben hier een heel gevarieerd aanbod”, klinkt het. Wat je ook zoekt, hier vind je het. Bovendien is er onze persoonlijke service en klantvriendelijkheid, waar de ketens niet tegenop kunnen. Daar komt nog steeds een trouw publiek op af, dat de weg naar onze winkelstraat makkelijk vindt. Om ook nieuwe klanten kennis te laten maken houdt Comista op 16 en 17 juni een braderie met tal van omkaderende activiteiten. Wie op een of andere manier nog wil deelnemen aan de Liedekerkse braderiefeesten, kan contact nemen met Jacky Delcour, Molenstraat 7 Liedekerke,
34
Waar:
Stationsstraat
1770 Liedekerke
Telefoonnummer:
0475-584656
Publiek:
Elk type publiek


Zaterdag : van 10:00 tot 20:00
Zondag : van 14:00 tot 20:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.