Wenst u geen berichten van Wattedoen.be te ontvangen? Inschrijving annuleren
Kan je dit bericht niet lezen? Klik dan hier voor een online versie.

wattedoen.be Newsletter
Provincie Limburg
UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN
Sint-Truiden - Appelplukdag

Pluk zelf je appels, de tractor neemt je mee naar de appelplantage waar je kan plukken en genieten van appeltjes vers van de boom . Je betaalt de appels die je plukt aan een democratische dagprijs. (06/09)

Delen: Facebook Twitter
SPORT
Eksel - Beat Da Bompaz - Moddervoetbal

Het gekende Vtm Programma "Beat Da Bompaz" komt op zondag 7 september een opname maken in de Exelshof Arena, Nieuwstraat te Eksel. (07/09)

Delen: Facebook Twitter
WANDELTOCHTEN
Linkhout - Gedichtenwandeling

Ga onder begeleiding van een Natuurpuntgids op wandel in het Schulensbroek en ontdek deze prachtige omgeving tijdens een natuurwandeling gekruid met gedichten over de natuur. (07/09)

Delen: Facebook Twitter
MARKTEN, BEURZEN, SALONS
Leopoldsburg - Hondenmassage op dag van de hond

Evenement met tal van demo's, workshops met honden, verschillende standen en hondenwandelingen. Doggy dance, agility, flyball,... Pet in the picture zal ook aanwezig zijn. (07/09)

Delen: Facebook Twitter
ANIMATIE, FEESTJES,..
Lommel - Mosselfeest

Jaarlijks Mosselfeest met echte Zeeuwse Jumbo Mosselen . Ook andere gerechten te verkrijgen. Alles aan democratische prijzen. Inschrijving vooraf is niet nodig. (07/09)

Delen: Facebook Twitter
UITSTAPPEN, WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN
Koersel - Op verkenning door bos en heide

Genieten van een weids heidelandschap en ontspannen in de uitgestrekte bossen op de Koerselse heide. Onze gids maakt je attent op de unieke natuurwaarden in het beekdallandschap Zwarte Beek. (07/09)

Delen: Facebook Twitter
SCHILDERIJEN, TEKENINGEN
Teuven - Zomerkunst in de Voerstreek en Nl Zuid Limburg

Tentoonstelling: Keramiek van Ellen Siegmund Keramiek van Nora Proeme Schilderijen van Sanne de Jong Start van de Zomerkunst route door Voeren en Nederlands Zuid Limburg. (30/08 - 28/09)

Delen: Facebook Twitter
 VOORSTELLINGEN
Rotem - 70ste Herdenkingsplechtigheid Kapel van de Weerstand.

Zondag 07 september heeft de 70ste herdenking plaats ter nagedachtenis van de 130 Weerstanders uit de Tweede Wereldoorlog die in de Regio Maaseik hun leven verloren. (07/09)

Delen: Facebook Twitter
ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR..
Gingelom - Rondleiding op ons fruitbedrijf

Elke zaterdag in september om 15 Uur rondleiding met gids door onze boomgaarden, Hier maak je kennis met de boeiende fruitteelt van bloesem tot pluk. Meer info op onze website (06/09)

Delen: Facebook Twitter

Uw persoonlijke keuzes:

U hebt geen persoonlijke keuze bepaald

Uw persoonlijke keuzes bepalen

Wedstrijd, Voordeel:
OPENDEURDAG, TIJDELIJKE VERKOOP.. : Opendeuravond te Dansschool Maex
Opendeuravond op 6 en 13 september 2014 te Dansschool Maex - Tal van dansdemonstraties - Gratis workshops om kennis te maken met de verschillende soorten.
>> 5 euro op inschrijvingsgeld op vertoon van een bon die via Wattedoen.be werd afgeprint (Houthalen-Helchteren 06/09 - 13/09)

In het hele land:
ANIMATIE, FEESTJES,..
Mol - All Inclusive All American Barbecue (inschrijven verplicht voor 3 september)

De Belgisch kampioenen barbecue uit Mol zijn geselecteerd voor de grootste en meest prestigieuze barbecue wedstrijd ter wereld: The Jack in de Usa. (07/09)

Delen: Facebook Twitter
FOTO'S
Antwerpen 6 - Vrouwenbesnijdenis, mijn manier om nee te zeggen

Vrouwenbesnijdenis is tot vandaag de dag nog steeds een taboe-onderwerp. Vrouwenbesnijdenis weigeren is al helemaal niet evident. (01/09 - 31/10)

Delen: Facebook Twitter
KUNST,GESCHIEDENIS (MUSEA..)
Wespelaar - Open atelier Inge Kennis / Artconnections

Expo van de werken van Inge Kennis en haar leerlingen. Kom kijken naar demonstratie airbrush op doek. Haar werken zijn vooral fotorealistische dierenportretten en mensenportretten. (07/09)

Delen: Facebook Twitter