Brosella Folk & Jazz Festival

Op 14 en 15 juli vindt in het Groentheater in het Ossegempark in Laken het ondertussen welbekende Brosella Folk & Jazz plaats. Dit gratis festival in de schaduw van het Atomium, dat ieder jaar op zo'n 00 bezoekers mag rekenen is dit jaar aan zijn 36ste editie toe.

Brosella Folk & Jazz biedt vanaf haar eerste uitgave een weekend gezelligheid en warmte. De schitterende locatie van het Groentheater staat garant voor een unieke sfeer en een uitstekende akoestiek. Het festival presenteert er een verrassend en kwalitatief hoogstaand programma met zorgvuldig geselecteerde artiesten waaronder zowel vaste waarden als bijzondere ’ontdekkingen’.

Net zoals de vorige edities staat zaterdag in het teken van folk en zondag in het teken van jazz. Op Brosella speelde doorheen de jaren zowat iedereen met naam en faam in zowel folk als jazz, van The Chieftains tot Toshiko Akiyoshi, Maria Schneider, Paul Bley en vele anderen. Ook de top van eigen bodem is er telkens bij, met artiesten als André Bialek, Philip Catherine, Urban Trad, Ishtar en uiteraard peter Toots Thielemans. Voor de kinderen is er exclusief programma "Brosella for the Kids" met workshops, straattheater, circus en muziek

Waar: Groentheater, Ossegempark, 10aken
Wanneer: za 14/07/1o 15/07/1 />Organisator: Brosella Folk & Jazz
Prijs: Gratis
Waar:
Groentheater
Ossegempark
1020 Laken
Telefoonnummer:
02 474 06 41
Tarief:
Gratis
Publiek:
Vanaf 6 jaar
Internet:
http://www.brosella.be


Zaterdag om 12:00
Zondag om 12:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.