Concerten X Jazz X Wallonie X28-02-2017 tot 05-03-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

7 Activiteiten

of

Philippe Aerts en Raphaelle Brochet

Wanneer twee ongelooflijke kunstenaars elkaars pad kruisen lijkt dat wel voorbestemd en is het resultaat vaak een project dat de naam 'echte kunst' waard is.

Vrijdag 3 maart - Bilzen Kinderen 12+

Hamilton Leithauser (US)

Hamilton Leithauser begon zijn muzikale loopbaan in 1996 bij de groep The Recoy, en nadien bij The Walkmen. In 2014 lanceerde de frontman zijn solo-carrière...

Zaterdag 4 maart - Brussel Kinderen 6+

Mister Critical invites dj 4T4 (DJ)

Mr Critical en 4T4 draaien samen de nacht in. 4T4 neemt uitzonderlijk nog eens achter een discobar plaats, dus deze duo set met Mr Critical gaat een unieke gebeurtenis worden.

Vrijdag 3 maart - Hasselt

Black Flower / Akalé Wubé

Black Flower en Akalé Wubé, twee bands die zich laten inspireren door de Ethiopische muziek uit de gouden jaren '60, trekken samen rond met de Ethio Frequencies tour.

Vrijdag 3 maart - Eeklo

Bluesy Jams

Elke maand organiseert 't Uilekot in samenwerking met Dirk Noël een gezellige Bluesy Jam in haar café. Muzikanten (beginners en gevorderden) zijn er welkom om te jammen met elkaar.

Van 19 februari tot 28 juni - D - Herzele GratisKinderen 12+

Concert Philemon in Labokube

Philemon, de hond die niet gegroeid is een sextet dat hecht aan een vorm van instrumentaal nummer, terwijl de exploitatie van bepaalde codes van de jazz en kamermuziek.

Woensdag 1e maart - Bruxelles Kinderen 10+

Kel Assouf (NG)

Kel Assouf is die niet te stuiten band rond voorman Anana Harouna, nauw verwant aan voortrekkers Tinariwen.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Dinsdag 28 februari - Brussel Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres