A la Une - Concerten - Antwerpen
Home> Concerten > Concerten (Provincie Antwerpen - 02-05-2016 tot 08-05-2016)

14 Activiteiten

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Muziek | Ephy - Small things and bigger nothings

Ephy is het soloproject van multi-instrumentalist EphraÔm Cielen (Liesa Van Der Aa, Ellen Schoenaerts Kwartet). Hij bezingt de melancholie met een warm en dromerig stemgeluid.

Woensdag 4 mei - Antwerpen

Concert Solidariteitskoor Hei Pasoep

Concert in het kader van de Meifeesten 2016 Hei Pasoep situeert zich binnen de strijdcultuur. De groep zingt over vrede en ontwapening, racisme, werkloosheid en slechte arbeidsomstandigheden...

Donderdag 5 mei - Kontich 8 Kinderen 6+

De Roemelmart

Een rommelmarkt met kinderrandanimatie en live optredens ! Een A klasse rommelmarkt waar tafels stoelen en zelfs parkeerplaats wordt voorzien .

Donderdag 5 mei - Antwerpen Gratis

Moodcollector

Niemand gaat slechtgeluimd weg, Moodcollector zorgt voor uitbundige zomerse toestanden, Fiesta .

Donderdag 5 mei - Ravels

Wandelconcert met eVento

Studenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen vergasten u op hun muzikaal talent in de Neobyzantijnse sfeer van de Sint-Laurentiuskerk, elke eerste donderdag van de maand.

Donderdag 5 mei - Antwerpen 1 Gratis

Festiveuzzel

Line-Up 2016 12u45 Subway City 13u15 Cooking A Raw Apache 14u00 The Lighthouse 14u45 Handkerchief 16u00 new rising sun 17u15 NoMoBS 18u15 Omar Perry 19u45 Gloria Boateng 21u00 ...

Zaterdag 7 mei - Berchem

Gregoriaanse Mariagezangen door Audivi Vocem

Meimaand, Mariamaand, en in vele Europese landen ook de maand waarin Moederdag wordt gevierd. Het eerste deel van dit concert brengt het meest gekende Mariagebed in verschillende versie.

Zaterdag 7 mei - Burcht

Gregoriaanse Mariagezangen door Audivi Vocem

Meimaand, Mariamaand, en in vele Europese landen ook de maand waarin Moederdag wordt gevierd. Het eerste deel van dit concert brengt het meest gekende Mariagebed in verschillende versie.

Zondag 8 mei - Antwerpen

Frank boeijen

Zondag 8 mei - Borgerhout

John, Guido & Friends

John Wallace en Guido De Schepper stemmen hun gitaren weer af om hun jaarlijks Kasaperitiefconcert te geven. Hun versies van covers uit de rock, pop en ja waarom niet easy-listening geschiedenis...

Zondag 8 mei - Kapellen Gratis

Musical Robin Hood

Dansstudio DiLuna in Kapellen heeft ook een musicalafdeling. Al enkele jaren stellen ze een musical voor, na Cats, Oliver, Aladdin is dit jaar Robin Hood aan de beurt.

Zondag 8 mei - Kapellen Kinderen 5+

Frank Boeijen

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen geraakt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoeker.

Zondag 8 mei - Borgerhout

Aperitief concert Chant'ami

Chant'ami geeft een exclusief aperitiefconcert vanaf 11.00 uur in de voormiddag. Je kan een ticket reserveren via www.chant'ami.be.

Zondag 8 mei - Ravels

Herdenkingsceremonie 'Ten Velde'

Gidsenwerking Fort Kessel...

Van 23 oktober 2015 tot 11 november 2018 - V - Kessel GratisKinderen 4+