A la Une - Concerten - Antwerpen
Home> Concerten > Concerten (Provincie Antwerpen - 30-05-2016 tot 05-06-2016)

15 Activiteiten

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Graham Nash: This Path Tonight Tour

We krijgen met Graham Nash (stichtend lid van zowel The Hollies als Crosby, Stills & Nash) een levende legende over de vloer.

Dinsdag 31 mei - Borgerhout

Chris Brown at Lotto Arena

Een nieuwe Europese tournee voor Chris Brown! De ONE HELL OF A NITE TOUR wordt afgetrapt op 22 mei in Frankfurt en brengt de Amerikaanse artiest naar vijftien steden, waaronder Antwerpen.

Dinsdag 31 mei - Schoten

Daniel Romano + Kacy & Clayton

- met voor & na dj RL Sideburn - Als je de platen van Daniel Romano hoort, zou je denken dat het om een vergeten songcollectie van Hank Williams, Gram Parsons, Willie Nelson of Townes Van Zandt gaat.

Woensdag 1e juni - Borgerhout

Pentatonix (+ Us The Duo)

Pentatonix bestaat uit vier zangers en een beatboxer die samen -op magistrale wijze- de toonladder verkennen bij het vertolken van hun eigen songs en andermans pophits.

Donderdag 2 juni - Schoten

Wandelconcert in Sint-Laurentius

Studenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen vergasten u op hun muzikaal talent in de Neobyzantijnse sfeer van de Sint-Laurentiuskerk, elke eerste donderdag van de maand.

Donderdag 2 juni - Antwerpen 1 Gratis

Victoria Deluxe & Potemkino presenteren: SOMER - Antwerpse première

Een Ensoriaanse mozaïek van gezinnen en drarries op een camping aan zee. Met SOMER brengt de sociaalartistieke organisatie Victoria Deluxe, ondersteund door coproducent Potemkino...

Vrijdag 3 juni - Borgerhout

Orgelconcert: Eric Lebrun

De jaarlijkse zomerconcerten in de Antwerpse O.L.V-Kathedraal. In juni op vrijdag om 20.30u wordt telkens een gerenommeerde orgelsolist uitgenodigd.

Vrijdag 3 juni - Antwerpen

Foodtruck Feste met op zaterdagavond The Golden Years Band te Oostmalle.

The Golden Years band zijn een Wase rockband, die covers brengen van bekende artiesten uit de gouden jaren van de muziek, 60-70...tot heden.

Zaterdag 4 juni - Malle video Gratis

Persian Connections

Een muzikale reis door het oude en het nieuwe Iran. Een concert in twee delen. Shohreh Shakoory is een klassiek geschoolde componiste die oude...

Zaterdag 4 juni - Schoten 4 Kinderen 10+

Van Rose Circus Combo in Concert

Deze vierkoppige band uit Antwerpen die het midden houdt tussen pop en folk en maar graag "buiten de lijntjes" kleurt brengt op zaterdag 4 juni een volledige akoestische set in zaal Zirkus...

Zaterdag 4 juni - Antwerpen

Blow in - Brasspartij

Blow -in nodigt drie moderne blaasorkesten uit Zuid-Nederland uit om samen te spelen tegen evenveel orkesten van Antwerpse bodem.

Zaterdag 4 juni - Antwerpen Gratis

David Vandyck

David Vandyck startte zijn carrière in 2006. Zijn echte doorbraak kwam er in 2011. Daarna scoorde hij de ene hit na de andere.

Zaterdag 4 juni - Antwerpen Kinderen 7+

Burse Bar

Leuk avondvullend programma aan de leeuwenpoort, de oude hoofdingang aan het fort van Borsbeek ! Gezelligheid verzekerd rond het kampvuur genieten van lokaal talent.

Zaterdag 4 juni - Borsbeek Gratis

Diva's on stage

Net zoals vorig jaar organiseert Bistro Anders Dan Anders op deze zoveelste feesteditie van de braderij te Ekeren een superknetterende show.

Zondag 5 juni - Ekeren Gratis

Herdenkingsceremonie 'Ten Velde'

Gidsenwerking Fort Kessel...

Van 23 oktober 2015 tot 11 november 2018 - V - Kessel GratisKinderen 4+