Een coole zomer in Bokrijk !

Het Openluchtmuseum van Bokrijk is dé plek om het verleden te ontdekken en beleven! Tal van leuke activiteiten maken van een bezoek aan Bokrijk een onvergetelijke uitstap voor alle kinderen én hun ouders. Deze zomer verken je Bokrijk via één van de nieuwe routes in het Openluchtmuseum, ontmoet je Bokrijkacteurs en steek je de handen uit de mouwen tijdens de zomerateliers op zondag …

Ontdek de nieuwe routes voor kids …
De Holderdebolder-route voert je naar de leukste plekjes in het Openluchtmuseum. De snoepwinkel, verkleedkoffer, oude volksspelen, … Een houten Bokrijkpaardje* begeleidt de kinderen op hun tocht. (*Dit Bokrijkpaardje kan je niet afhalen op 4 juli en 1,8 en 15 augustus.)

Spelenderwijs meer leren over het verleden? Dan is het Museumspel een goede keuze! Op 8 locaties zijn er doe- en zoekopdrachten. Kraak de code en maak kans op mooie prijzen.!

Ook stripfiguur Jommeke is deze zomer van de partij in Bokrijk. Elke dag kunnen de fans Jommeke achterna tijdens Jommekes Schattentocht, een interactieve route doorheen het Openluchtmuseum.

Ketnet go iv én Jommeke in Bokrijk!
Op 4 juli komen Jommeke en zijn vriendjes naar Bokrijk voor een dag boordevol leuke activiteiten voor jong én oud. En op 1, 8 en 15 augustus daagt Sofie Van Moll alle Ketnet-kijkertjes weer uit voor het avontuurlijke Ketnet go iv-parcours. Wie durft het aan?

Steek zelf de handen uit de mouwen!
In de zomervakantie organiseert Bokrijk zomerateliers op zondag. Leuk om te doen én je steekt er nog wat van op… Kinderen kunnen aan de slag tijdens een workshop pottenbakken of fruitgebakjes maken. Het zelfgemaakte potje en het fruittaartje mogen na afloop natuurlijk mee naar huis!

Niet getreurd bij regenweer
Wappert de regenvlag aan het Infocenter van Bokrijk, dan heb je recht op een gratis regenpas en kan je genieten van leuke extra’s zoals gratis regenponcho’s voor het hele gezin en een gratis zoethout bij aankoop van een toverbol op stok. Zo valt je bezoek aan Bokrijk nooit in het water …
34
Waar:
Openluchtmuseum Bokrijk
Bokrijklaan 1
3600 Genk
Telefoonnummer:
011 265 300 - Reserveren is niet nodig
Tarief:
Volwassenen: € 10,00 , Groepen, 60+, mindervaliden: € 8,50 , Jongeren van 6 tot en met 25 jaar: € 1,00 , Kinderen < 6 jaar: gratis , Bokrijkabonnees: gratis
Publiek:
Vanaf 4 jaar
Internet:
http://www.bokrijk.be


Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.