Lekker Nekkere

Wist jij dat Piet Piraat op zondag 3 juni aan zijn veroveringstocht begint van op een drijvend podium in de immense vijver van De Nekker in Mechelen ? Om 14u meert zijn boot aan en is er een spetterend optreden. Waar water is, zijn natuurlijk ook Nicole en Hugo. Zij leggen hun luxueuze boot aan omstreeks 15u. De prachtige familiedag wordt afgesloten met een liveoptreden van de Bandits, dé hype in jongerenland. Jelle Cleymans is de ceremoniemeester van dienst. Ook de rom Skippers en K ! dans zullen ongetwijfeld het beste van zichzelf geven.
De kinderen zullen zeker en vast aan hun trekken komen op de vele spectaculaire attracties in de kids village of in de magische wereld van de circustechnieken, de oudere telgen van de familie kunnen ervaren gidsen zijn in het doolhof van de volksspelen.
Radiorgt voor een live-uitzending van ‘Viva Vlaanderen’ op het domein van De Nekker. Van 13u tot 16u stuurt Katrien Palmers leuke hits, toffe interviews en de laatste nieuwtjes uit medialand de ether in …
Ook de innerlijke mens zal aan zijn trekken komen. De Mechelse Veilingen zijn de grootste coöperatieve groenteveiling van Europa. Zij staan garant voor topkwaliteit. Er zal op grote schaal en met de nodige show worden gewokt met streekproducten: een lust voor elk zintuig ! Misschien word jij wel de winnaar van hun prachtige prijs ? De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar de vzw Barts Weg.
Lekker Nekkere belooft een leuke dag te worden waarin het gezin centraal staat. Van harte welkom in het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen op zondag 3 juni van 13u tot 17u !
Meer info op http://www.lekkernekkere.be
Waar:
Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker vzw
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen
Telefoonnummer:
015/557005
Tarief:
4€
Publiek:
Vanaf 3 jaar


Zondag om 13:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.