Lekkere bakactiviteiten voor kinderen

Workshops Lekkere bakactiviteiten voor kinderen
Tijdens de zomermaanden juli en augustus valt er weer heel wat te beleven in het Bakkerijmuseum ! Kinderen (4-1 en/of gezinnen kunnen er op weekdagen heerlijke koekjes of hun eigen chocolade-of rozijnenbrood maken.

Op ma, di, woe & vrij (telkens om 14u) is er de workshop 'assisteer de huisbakker', waarbij kinderen (4-1hun eigen koekjes versieren. De huisbakker demonstreert het maken van het koekjesdeeg, daarna gaan de kinderen zelf aan de slag en toveren de mooiste vormpjes op tafel. Kostprijs: €3/kind - €3,50/toeschouwer

Op donderdag (telkens om 14u) is er de 'gezinsnamiddag', waarbij kinderen (4-1en één volwassene hun ovenvers chocolade- of rozijnenbrood maken. De broden worden gebakken in de houtoven. Kostprijs: €5/kind - €7,50/volwassene - €3,50/toeschouwer.

Na de workshop ontdekken de deelnemers de rijke en boeiende geschiedenis van het brood in het Bakkerijmuseum. Voor kinderen van 6 tot 1ar is er de spannende Vlieg-Zoektocht, waarbij de speurders op zoek gaan naar de mysterieuze schat van Vlieg.

inschrijven is noodzakelijk !
Geen workshops tijdens het weekend en op feestdagen.
Waar:

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.