Nachtleven X Latino, Salsa X Oost-Vlaanderen X19-01-2017 tot 19-02-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

7 Activiteiten

of

Aguaa - Salsa Bachata Kizomba party

Aguaa Salsa -Bachata - Kizomba party 21u - 22u : workshop bachata met Mambo Guaguanco 22u - 03u : party dj's : shine en zebequattro prijs : 7 euro party + workshop 5 euro party

Zaterdag 4 februari - Tessenderlo

Salsa Elegance Belgium Matinée

Salsa Elegance Belgium, een Antwerpse Culturele Dansvereniging heeft als doel meer mensen te stimuleren om meer te bewegen en te dansen.

Zondag 29 januari - Deurne Gratis

Fiesta Cubana - Free Salsa Party

Sinds een aantal jaren kan je in Genk terecht om salsa te gaan dansen. Regelmatig worden er parties met workshops en shows georganiseerd met top Dj's uit binnen- en buitenland.

V - Genk 6 Gratis

Domingo Latino

La Tentation opent elke zondag, tussen 18 en middernacht, haar deuren.

Zo - Brussel

SalsaBocadero

Voor het 5e jaar op rij entertaint Dj Pepe je op dinsdagavond. Er worden gratis lessen georganiseerd om 20u en iedereen is vervolgens welkom om vanaf 21u uit de bol te gaan op de zwoele beats van Dj...

D - Antwerpen Gratis

Salsa Practice Party (weekly on wednesday)

*Salsa Practice Party* Elke woensdagavond gaat er een salsa party door voor zowel de leden als andere salsa dansers die graag hun figuren inoefenen.

W - Rumbeke

Afrocaribbean latino

In deze tropische bar vind u de zwoele vakantiesfeer terug die je een gevoel van rust geven terwijl je niet eens op vakantie bent.

Vandaag om 20u - M D W D V Za Zo - Leuven 8 GratisKinderen 3+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres