Nachtleven X Avondje uit X Oost-Vlaanderen X26-02-2017 tot 26-03-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

15 Activiteiten

of

Singles Night (One Year)

Singles Night is al 1 jaar een begrip in Knokke-Heist en daar rond. En graag willen wij dit vieren met jullie, op een geweldige party, die dit keer met een spetterende thema Masquerade. Tussen 21.

Vrijdag 17 maart - Knokke-Heist Singles

Live country muziek en dansavond met Regy

Elke tweede zaterdag van de maand: live country muziek en dansavond - gratis inkom; sfeer gegarandeerd.

Zaterdag 11 maart - Cherain Gratis

Saturday Night Fever

We lanceren een nieuw partyserie en gaan daarmee in op een veelgestelde vraag: elke 1e zaterdag van iedere maand zullen we een Saturday Night Fever Party organiseren.

Zaterdag 4 maart - Butgenbach

Quiz

Leuke en ontspannende quiz met uiteenlopende vragen en toffe prijzen. Dit alles ten voordele van onze school. Inschrijven met een ploeg van max zes personen voor 24€ per ploeg.

Vrijdag 10 maart - Brasschaat

Antwerpse Spookwandeling

- Een tocht door de duistere geschiedenis van 't stad - Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen.

Zaterdag 4 maart - Antwerpen Kinderen 10+

Antwerpse Spookwandeling

- Een tocht door de duistere geschiedenis van 't stad - Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen.

Zaterdag 11 maart - Antwerpen Kinderen 10+

Antwerpse Spookwandeling

- Een tocht door de duistere geschiedenis van 't stad - Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen.

Zaterdag 25 maart - Antwerpen Kinderen 10+

Kaas & Wijnavond

Kaas & Wijnavond kaasbuffet met halve fles wijn per persoon Wanneer : zaterdag 25 maart vanaf 19u. Waar: Café de Melkerij Lauwsestraat 99 8511 Aalbeke Tvv De melkerijspaarders.

Zaterdag 25 maart - Aalbeke

Nap Bal

29 ste Nap Bal met het dansorkest "THE Old Stars" en een gastoptreden van Jan Van de Ven (Finalist The Voice 2016). Ambiance verzekerd .

Zaterdag 11 maart - Aartselaar Kinderen 12+

MusiC after work - St. Patrick's edition

Woensdag 1 maart vliegen we er weer stevig in met MusiC after work - St. Patrick's Edition ! DJ Lenny (Out of Office, VersuZ, Nieuwscafé,...

Woensdag 1e maart - Leuven

The Gin Game

Ben jij een echte gin-kenner en heb je wat algemene kennis ? Doe dan mee aan The Gin Game?

Vrijdag 17 maart - Hasselt

Fuif was het 70 ,80 of 90

Party bij korfbal club Minerva, graag ontvangen wij dansende beentjes en gezellige mensen van Berchem, om samen met onze toffe clubleden een fijne avond te hebben.

Zaterdag 11 maart - Berchem Gratis

International Women's Day

Women Only dames, ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag nodigen wij jullie graag uit voor onze afterwork rond het thema "Special French Edition".

Woensdag 8 maart - Brussel

Bingo-avond met bruine kroeg

Gezellig bingo-avond met tal van leuke prijzen waaronder dolce gusto, koffiezetapparaat, waardebonnen, bluetooth luidsprekers, draadloze hoofdtelefoon...

Zaterdag 18 maart - Hoboken

Bingoavond Chiro Hogen

Chiro Hogen organiseert voor de twee maal een bingoavond. In 14 rondes zijn fantastische prijzen te winnen, met onder andere een Citytrip twv €400, een bon van Delhaize twv €150... Meer info: www.

Zaterdag 11 maart - Geetbets Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres