A la Une - Avondje uit - Antwerpen
Home> Nachtleven > Avondje uit > Avondje uit (Provincie Antwerpen - 02-05-2016 tot 02-06-2016)

9 Activiteiten

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Avondmarkt Pulderbos

. . . Avondmarkt - Kempenfeesten . . . Op vrijdag 6 mei is het weer avondmarkt in Pulderbos! In de tent wordt er voor muziek en sfeer gezorgd door d'asspro's!

Vrijdag 6 mei - Pulderbos

De avond van booischotstatie

tickets verkrijgbaar .15 in voorverkoop en .20aan kassa .60 vip vip omvat toegang tot het buffet (open tot 23 uur) en 10 gewone drankjes of 1 fles cava tickets verkrijgbaar in Het...

Zaterdag 14 mei - Heist-op-den-Berg

Varende Bbq met de Zander met live muziek

Schip ahoi ! Scheep in aan boord van De Zander en geniet van een Bbq op de Zander varende op de Kempense kanalen met Piratenthema.

Zaterdag 14 mei - Mol Voordeel Wattedoen.be

Night of the wolf

Café 't Wit Paard (Pastoor Mellaertsstraat 4 - Heist Goor) presents: vrijdag 27 mei 2016: Night of the wolf: a very special Vodka night, all night long with special offers and prices.

Vrijdag 27 mei - Heist-op-den-Berg Gratis

Varende Bbq met de Zander

Heerlijke Bbq tijdens een vaart van 2u30min op de Kempense Kanalen. BBQ: 3 stuks vlees p.p., uitgebreid groenten buffet, aardappeltjes en brood, 2 koude sauzen en een warme saus.

Zaterdag 28 mei - Mol Voordeel Wattedoen.be

Vinyasa Yoga level 2

Vinyasa Yoga is een training van lichaam en geest waarbij we van de ene pose naar de andere gaan. We hebben volledige focus nodig om de krachtige fysieke poses uit te kunnen voeren en om de juiste...

Vandaag van 19u45 tot 20u45 - Van 4 januari tot 30 juni - M W D - Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kinderen 12+

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga combineert het beste van beiden: pit en zachtheid. Krachtige poses worden afgewisseld door rustige houdingen, we flowen zowel staand, als zittend en liggend.

Vandaag van 18u30 tot 19u30 - Van 4 januari tot 30 juni - M D - Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kinderen 12+

Mindful Yin Yoga

Yin Yoga is een helende les op een rustig tempo waarbij we minstens 3 minuten in een pose blijven. Deze vorm van yoga creëert meer ruimte op fysiek, energetisch en emotioneel niveau...

Vandaag van 21u tot 22u - Van 4 januari tot 30 juni - M D - Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kinderen 12+

Room of Riddles Antwerp - Real life Escape Games

Room of Riddles Antwerp is een waanzinnig avontuur die te vinden is aan de Franklin Rooseveltplaatst. Het is een indoor activiteit waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen...

Vandaag van 19u tot 23u - M D W D V Za Zo - Antwerpen 6 Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres