Home> Nachtleven > Avondje uit > Avondje uit (Provincie Antwerpen - 23-07-2016 tot 23-08-2016)

6 Activiteiten

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Varende Bbq met de Zander

Heerlijke Bbq tijdens een vaart van 2u30min op de Kempense Kanalen. BBQ: 3 stuks vlees p.p., uitgebreid groenten buffet, aardappeltjes en brood, 2 koude sauzen en een warme saus.

Vandaag om 18u - Zaterdag 23 juli - Mol Voordeel Wattedoen.be

Atv-Zomervertellingen

De Atv-Zomervertellingen kennen steeds een groot succes. Bij valavond luisteren de vele toeschouwers geanimeerd naar een bekende verteller of vertelster.

Maandag 1e augustus - Kalmthout Gratis

VosberBIERfeesten

Een avondje ontspanning met vrienden en familie. Meer dan 60 verschillende biersoorten op de kaart .

Vrijdag 5 augustus - Rumst

Tuinbezoek

De tuin bestaat uit een zelf ontworpen siertuin met verschillende elementen, daarnaast een kleine moestuin omringd door een grasveld met hierin enkele fruitbomen en een fruitkooi met kleinfruit.

Maandag 8 augustus - Arendonk

Fietsen langs de Grote Nete reservaten

Tijdens de zomer kan je van alles zien en horen in de Grote Nete reservaten: overal vogels die fluiten, bijen die rondvliegen, bloemen die in volle bloei staan … Ja, het is zomer .

Maandag 22 augustus - Berlaar Kinderen 8+

Room of Riddles Antwerp - Real life Escape Games

Room of Riddles Antwerp is een waanzinnig avontuur die te vinden is aan de Franklin Rooseveltplaatst. Het is een indoor activiteit waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen...

Vandaag van 9u tot 23u - M D W D V Za Zo - Antwerpen 6 Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres