Nachtleven X Avondje uit X Provincie Antwerpen X30-09-2016 tot 30-10-2016 X

7 Activiteiten

of

Oevers Party time

Laat je uitleven op de tonen van onze geweldige dj Hans Hou je van fantastische muziek, ongedwongen sfeer, dranken aan democratische prijzen, veel volk, ruime parking.. .

Zaterdag 1e oktober - Brasschaat Singles

Essener muzikantenfeesten

HET evenement voor liefhebbers van bohmische en moravische muziek, maar ook voor iedereen die van blaasmuziek houd, de essener muzikanten openen deze avond zelf...

Van zaterdag 15 tot zondag 16 oktober - Essen

Karate voor senioren

Initiatietraining aangepast aan leeftijd en fysieke mogelijkheden. Gestructureerd en georganiseerd. De nadruk ligt op karate, maar er is ook aandacht voor ademhaling en ontspanning van spiergroepen.

Maandag 10 oktober - Antwerpen Senioren

Rollin'Coaster

Beers, food & music @ the brewery Friday drinks, old school style. Tickets are now exclusively available in presale at €10.

Vrijdag 14 oktober - Antwerpen 1

Bingo avond

Grote bingo avond in het chalet van vzw willebroek zuid aanvang 20.00 hr hoofd prijzen zijn hooverboard laptop + tas 2 lederen relax zetels kleur zwart iedereen van harte welkom voor een leuke...

Vrijdag 7 oktober - Willebroek Kinderen 12+

2de child focus quiz

Child focus Quiz DEUREN Open om 19.30U Start om 20.00 U PLOEGEN Van 4-6 Personen 15 € INSCHRIJVEN Tel 047880.35.41 0475/78.10.

Vrijdag 7 oktober - Turnhout Kinderen 12+

Room of Riddles Antwerp - Real life Escape Games

Room of Riddles Antwerp is een waanzinnig avontuur die te vinden is aan de Franklin Rooseveltplaatst. Het is een indoor activiteit waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen...

Vandaag van 19u tot 23u - M D W D V Za Zo - Antwerpen 6 Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres