Natte poten, dolle neuzen

Het park van Beervelde omgetoverd tot één groot hondenpretpark.

‘Natte poten-dolle neuzen’, de meer dan waardige opvolger van de Hondsdolle dag, zal in opnieuw doorgaan in het park van Beervelde. Zondag uli kunnen alle lieve honden met hun baasjes op pad gaan om er samen een hondsdolle dag van te maken.

Park van Beervelde is een kasteeldomein van maar liefst ectare en daarmee de toplocatie om hondjes en baasjes een superdag te laten beleven. Een groot aanbod van spelletjes op hondenmaat zullen de harten van menig hondenliefhebber sneller doen slaan.
Laat je hond de weg terug zoeken doorheen het doolhof. Of misschien is hij wel de snelste tijdens de hondenkoers ? Het ballenzwembad is er voor de waterratten onder hen, en de sloebers zullen veel pret beleven in de kippenren.
Daarnaast zijn er talloze demonstraties met hulphonden, frisbee, Doggie Dance, pakwerk, enz.

De gezellige marktplaats zal de shoppers onder ons zeker kunnen bekoren. Speelgoed, verzorgingsproducten, voeding,. alles komt aan bod !

U hebt het goed begrepen, deze activiteit zal je dag vullen met plezier voor hond en baasje. Een natje en een droogje is natuurlijk ook ruimschoots voorzien.

Meer info ?
Waar:
Park Van Beervelde
Dorp 75
9080 Beervelde
Telefoonnummer:
0479/540465 - Reserveren is niet nodig
Tarief:
€6
Publiek:
Elk type publiek
Internet:
http://www.nattepotendolleneuzen.be


Zondag : van 10:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.