Nocturne - Leuven Anders Geshopt

Leuven Anders Geshopt, dat zijn ippe Leuvense winkels met een origineel en verrassend aanbod voor groot en klein, variŽrend van kunst, design en verlichting tot kleding, sieraden, literatuur, wijnen of ander lekkers, cadeauís en nog veel meer.

Tweemaandelijks vindt er op de eerste vrijdagavond in alle Leuven Anders Geshopt winkels een sfeervolle Nocturne plaats.

De eerste nocturne in mei was meteen een succes ! Deze tweede laatavondshopping zal plaatsvinden op 6 juli en belooft weer een leuk evenement te worden.

In alle deelnemende winkels wordt er ook die avond uiteraard iets speciaals gedaan. Een hapje, een drankje, een geschenkje, demonstraties, leuke kortingen,. Hou de Leuven Anders Geshopt website in de gaten voor alle nocturne acties.

Je kan dus tussen 18u en eerst heerlijk relaxed shoppen (met leuke extraatjes) en daarna van de gezellige restaurantjes en het bruisende nachtleven in Leuven genieten !

Extraatje ! Voor, tijdens en na de nocturne kan je met een klantenkaart (die je op de achterkant van de nocturne flyer vindt) een leuke attentie bij elkaar sparen.
Waar:
3000 Leuven
Tarief:
Gratis
Publiek:
Elk type publiek
Internet:
http://leuvenandersgeshopt.be/nocturnes.html


Vrijdag : van 18:00 tot 21:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.