Top - Animatie, Feestjes,.. - België
Ontspanning X Animatie, Feestjes,.. X

13 Activiteiten

of

Nieuwjaarsetentje diabetesliga

Nieuwjaarsdiner afdeling "Groot Gent" 11u30 Aperitief - Cava - water - fruitsap en toastjes 12u30 Aanvang diner * Menu Tongfilet met garnaalsaus * Kalfsfilet met seizoen groenten En...

Zaterdag 28 januari - Gent Kinderen

Spelletjes voor kinderen (FR)

Lumière-Mystère Kunst ontdekken aan de hand van leuke spelletjes. Deze nieuwe editie leidt de kinderen door de tentoonstelling Dialogue with Light.

Zondag 22 januari - Ixelles Kinderen 6+

Artistiek verjaardagsfeestje

We hoeven niet te knutselen en 'iets' te maken. Genieten van kunst is hét belangrijkste. We gaan experimenteren, met onze handen in klei en verf klauwen, fantaseren, kampen bouwen...

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - Za Zo - Mechelen Kinderen 6+

After-Work-Chat voor dames

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand bent u bij ons welkom voor een gezellige babbel. Wil u bekomen van een zware werkweek of hebt u gewoon behoefte aan gezellig samenzijn.

Vrijdag 27 januari - Gent GratisKinderen

N-VA Ardooie - Koolskamp en N-VA Wingene - Zwevezele Nieuwjaarsreceptie

N-VA Ardooie - Koolskamp en N-VA Wingene - Zwevezele nodigen u vriendelijk uit op hun nieuwjaarsreceptie. Datum: zaterdag 21 januari 2017 vanaf 19.30 uur. Plaats: zaal Damberd, Markt te Zwevezele.

Zaterdag 21 januari - Zwevezele GratisKinderen

Sint-Jorisquiz

16de Sint-Jorisquiz thema's: film en tv, muziek, actualiteit, geschiedenis, reclame, sport, ja/nee, rekenen en puzzelen, goed gezien, wetenschappen 27/01/2017 om 20 u. (deuren: 19 u.

Vrijdag 27 januari - Bazel Kinderen 12+

Nieuwjaarsdrink 2017

Nieuwjaarsdrink...

Donderdag 19 januari - Gent Gratis

Wafelbak

Op 29 januari 2017 organiseert Kwb Kessel Dorp een Wafelbak in het Ontmoetingscentrum 't Dorp Berlaarsesteenweg 2 te Kessel Dorp.

Zondag 29 januari - Kessel Kinderen

Klankreis

Laat je meevoeren op de klanken van gongs, klankschalen, drums, didgeridoo, indianen fluit, tempelbellen en meer. .. Ga mee op reis naar de Indianen, Aboriginals...

Zaterdag 21 januari - Meeuwen-Gruitrode

Uitreiking cultuurprijs Bronzen Urbanus 2016

Traditiegetrouw reikt de cultuurraad – in samenwerking met de cultuurdienst – eind januari de cultuurprijs uit aan een vereniging of een persoon uit de gemeente met een bijzondere culturele...

Zaterdag 21 januari - Galmaarden GratisKinderen

Salsa matinee

Salsa dansen op zondagnamiddag, salsa de brujas organiseert maandelijks een Gratis salsa namiddag. Deze maand met Dj Myo. Dit evenement is voor iedereen toegankelijk. Voor meer info www.

Zondag 22 januari - Sint-Kruis GratisKinderen 1+

Cd&v Londerzeel - Nieuwjaarsreceptie

Om te klinken op de start van 2017 en even kort stil te staan bij het afgelopen jaar, willen we u graag uitnodigen op onze jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting.

Zondag 29 januari - Malderen GratisKinderen

'De Tovenaars van het Verloren Woud' - Kindervriendelijke activiteit

Vanaf nu kunnen families met kinderen in de Dienst voor Toerisme in Doornik terecht voor een avontuurlijk stadsspel. Op een ludieke en speelse manier ontdekken kinderen en hun ouders...

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Doornik 12 Kinderen 5+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres