Top - Animatie, Feestjes,.. - België
Ontspanning X Animatie, Feestjes,.. X

13 Activiteiten

of

Artistiek verjaardagsfeestje

We hoeven niet te knutselen en 'iets' te maken. Genieten van kunst is hét belangrijkste. We gaan experimenteren, met onze handen in klei en verf klauwen, fantaseren, kampen bouwen...

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - Za Zo - Mechelen Kinderen 6+

Kaffee Matinee: De Kringband

De Kringband bestaat uit een 5-koppig orkest dat hits van vroeger terug tot leven brengt zoals "Carolientje", "Petite Fleur", "Marina", "Costa Brava" en noem maar op.

Donderdag 23 februari - Galmaarden Senioren

After-Work-Chat voor dames

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand bent u bij ons welkom voor een gezellige babbel. Wil u bekomen van een zware werkweek of hebt u gewoon behoefte aan gezellig samenzijn.

Vrijdag 24 februari - Gent GratisKinderen

Internationale carnavalstoet

Op zaterdag 25 februari is het eindelijk weer zover: om 14.11 uur trekt de internationale carnavalstoet door het Genkse centrum. 5 x 11 groepen uit binnen- en buitenland sieren de knotsgekke stoet.

Zaterdag 25 februari - Genk GratisKinderen

Kindercarnavalstoet

Op vrijdag 24 februari om 13.33 uur zal het stadscentrum opnieuw bruisen van het jonge volk. De Genkse kindercarnavalstoet is één van de grootste van Limburg. Meer dan 3.

Vrijdag 24 februari - Genk GratisKinderen

Carnavalsstoet in Butgenbach met aansluitend een carnavalsparty

De optocht begint om 14:11 uur in de Seestraße. Nadien vindt in de tennissporthal van Worriken een mega carnavalsfuif plaats. dj van dienst is dj Team Flash.

Maandag 27 februari - Butgenbach GratisKinderen

Rariteitencabinet in het Kindermuseum

Tijdens de krokusvakantie strijkt de karavaan van mijnheer Grüzelman met zijn rariteitenkabinet neer in het museum. Aai eens een sabeltandtijger (de laatste in zijn soort .

Van zaterdag 25 februari tot zondag 5 maart - M D W D V Za Zo - Elsene Kinderen 5+

Gemaskerd Bal

Beste carnavalsvrienden! Op 23 februari is het weer zover.

Donderdag 23 februari - Butgenbach

Nacht van de Verpleegkunde

Ook dit jaar zijn we er weer met een spetterende editie van hét event van het jaar: De nacht van de verpleegkunde 2017 De Stuivers & Transfusia zitten net als ieder jaar weer samen om onze...

Van vrijdag 24 tot zaterdag 25 februari - Antwerpen

Carnaval „De Six Pack'

Het carnavalsseizoen is al goed op dreef. We vieren de vierde vette donderdag en zorgen voor een supervrolijke stemming met 'de Six Pack'. We verwachten je tussen 18 en 21 uur.

Donderdag 23 februari - Butgenbach

Electric Carnival

Welkom op onze carnavalsparty ' Electric Carnival ' die doorgaat op 24 februari 2017. Vroege vogels doen zaakjes tijdens het Happy Hour van 20 tot 21 uur.

Vrijdag 24 februari - Butgenbach Gratis

Donderdag van de Oude Wijven (Moehnen)

Vandaag bestormen de Oude Wijven (in het Duits 'möhnen', uitgesproken als 'meunen') de bars, cafés en andere lokalen in Butgenbach.

Donderdag 23 februari - Butgenbach GratisKinderen

'De Tovenaars van het Verloren Woud' - Kindervriendelijke activiteit

Vanaf nu kunnen families met kinderen in de Dienst voor Toerisme in Doornik terecht voor een avontuurlijk stadsspel. Op een ludieke en speelse manier ontdekken kinderen en hun ouders...

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Doornik 12 Kinderen 5+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres