Top - Ontspanning, Pretparken, Natuur.. - België
Ontspanning X Ontspanning, Pretparken, Natuur.. X 09-12-2016 tot 11-12-2016 X

72 Activiteiten (1-18)

of

Family Day

Onze Family Day in Kortrijk Xpo is een unieke kans voor ouders met kinderen om kennis te maken met 's werelds langste opblaasbare hindernisbaan "The Beast".

Zondag 11 december - Kortrijk video Kinderen

Eetcafé Sint-Jansberg

Eetcafé Sint-Jansberg: Elke zondag en feestdag open van 09u tot 21u. Zomers terras met zicht op de 700 jaar oude kapel of binnen met de gezellige warmte van de houtkachel.

Zondag 11 december - Zelem GratisKinderen

Quiz Klj Borsbeek

6de editie van onze welgekende Klj Borsbeek Quiz. Heeft u zin om je kennis weer op de proef te nemen tegen andere inwoners van onze gemeente en omstreken ? Inschrijven kan via kljborsbeek@hotmail.

Zaterdag 10 december - Borsbeek Kinderen 16+

Hungergames

De Hunger Games, Gebaseerd op de gelijknamige film. Ga per team van vier tot acht deelnemers de strijd aan met de teams van de andere districten.

Vandaag van 9u tot 19u - Van 1e mei 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle 5 Voordeel Wattedoen.beKinderen 9+

Binnenspeeltuin Kids Adventure

Kids Adventure biedt maar liefst 2000 m² indoor speelplezier aan. Wij zijn trots op ons groot, aantrekkelijk en divers aanbod spelen voor groot en klein.

Van 4 februari 2015 tot 15 juli 2018 - W Za Zo - Deinze video 8 Kinderen 1+

Fietsvakantie in Het Land Van de Meren

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming dichtbij huis, naar een plek in het groen waar je lekker kunt fietsen, dan kom je bijna automatisch in het Land van de Meren terecht.

Van 1e november 2014 tot 31 december 2016 - M D W D V Za Zo - Boussu-lez-Walcourt video GratisKinderen

Spellenspektakel

Op zondagmiddag 11/12 van 13u tot 18u organiseert Kwb Poppel voor de eerste maal een spellenspektakel in de oc De Wilders in Poppel.

Zondag 11 december - Poppel GratisKinderen 7+

Werkdag in het Turnhouts Vennengebied

Werkdag in het Turnhouts Vennengebied op 10 december Iedereen welkom om onze waardevolle natuur een handje toe te steken. Bijeenkomst: 09.30 u.

Zaterdag 10 december - Turnhout GratisKinderen 18+

Er valt altijd wat nieuws te beleven in Technopolis

Fietsen op een kabel op 5 meter hoogte, een dutje doen op een spijkerbed, zelf een vliegtuig besturen, wandelen op de maan...

Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Mechelen Kinderen 4+

Blegny-Mijn : bezoek een echte steenkolenmijn

Blegny-Mijn : Eén van de 4 voornaamste mijnsites erkend als Wereldpatrimonium van de Unesco Als getuigenis van de Luikse mijnactiviteit tussen is Blegny-Mijn één van de vier authentieke koolmijnen...

Vandaag van 11u tot 17u - M D W D V Za Zo - Blegny Kinderen 5+

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

Vandaag van 10u tot 18u30 - M D W D V Za Zo - Mechelen 6 Kinderen

Bezoekersonthaal Kattevennen

Kattevennen is één van de zes toegangspoorten tot het Nationale Park Hoge Kempen. Het Nationaal Park is het grootste bos- en natuurgebied van Vlaanderen.

Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za Zo - Genk 10 GratisKinderen

Kapper

House of Leon Marco brengt je pure verwennerij en luxe in een charmant kader, waar fashion, lifestyle & beauty elkaar ontmoeten.

M Zo - Antwerpen Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+

Mega Speelstad - Kinder pretpark

Speelstad is een unieke binnenspeeltuin, uitgegroeid tot heus kinderpretpark, in Wechelderzande-Lille.

W Za Zo - Wechelderzande 6 Kinderen

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

Vandaag van 10u tot 18u30 - M D W D V Za Zo - Oudenaarde Kinderen

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

Vandaag van 10u tot 18u30 - M D W D V Za Zo - Beveren-Waas Kinderen

Naturaparc

Dit hogere parcours is ideaal voor de hele familie. Uniek in België, heen en terug over het meer. Absolute glijdsensaties.

W Za Zo - Boussu-lez-Walcourt Kinderen 7+

Minigolf

Kom genieten van de uitzonderlijke minigolf (18 gaten), met fonteintjes en waterplassen, en doorkruis de thematische tuinen (middeleeuwse tuin, kloostertuin, Moorse tuin, Labyrinth...

Vandaag van 10u tot 17u - D W D V Za Zo - Hotton Kinderen 3+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres