A la Une - Ontspanning, Pretparken, Natuur.. - België
Home> Ontspanning> Ontspanning, Pretparken, Natuur.. (04-05-2016 tot 08-05-2016)

99 Activiteiten (1-18)

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Grandioos Muzikaal Vuurwerk

Op woensdagavond 4 mei 2016 rond 22 uur wordt er een grandioos muzikaal vuurwerk georganiseerd in en om de grote kleiput van Ramsel. Kom en geniet mee van dit prachtig vuurwerk !

Woensdag 4 mei - Ramsel GratisKinderen 0+

Kwb-Kinderfestival

Beweging.net organiseert op 4 mei 2016 het Kwb-Festival. In de speelzaal kunnen kinderen zich uitleven met een reuze tienduizenden legoblokjes, volksspelen voor jong en oud...

Woensdag 4 mei - Heist-op-den-Berg GratisKinderen 0+

Drie dagen feest in Hidrodoe

In Hidrodoe zijn al onze bezoekers steeds super belangrijk. Maar geef toe, als het gaat om onze mama's, mag het toch een beetje meer zijn.

Donderdag 5 mei - Herentals Kinderen 0+

Drie dagen feest in Hidrodoe

In Hidrodoe zijn al onze bezoekers steeds super belangrijk. Maar geef toe, als het gaat om onze mama's, mag het toch een beetje meer zijn.

Vrijdag 6 mei - Herentals Kinderen 0+

Shark Week

Kom tussen 2 en 8 mei 2016 naar Sea Life Blankenberge naar aanleiding van Shark Week. Tijdens je bezoek zal veel kunnen leren over deze speciale roofvis.

Van 2 tot 8 mei - Blankenberge Kinderen 0+

Avond over het duin

Beleef een avond over het duin naar aanleiding van de week van de zee in Knokke-Zoute. Er zal een avondelijk concert plaatsvinden en een gegidste natuurwalndelings in het Vlaams Natuurreservaart.

Zaterdag 7 mei - Knokke Le Zoute GratisKinderen 0+

Bezoek watertoren

Toerisme Bredene organiseert op 7 mei 2016 een bezoek aan de watertonen. U zal meer uitleg krijgen over waterwinning. Ontdek iets anders dan onze naaktstrand.

Zaterdag 7 mei - Bredene GratisKinderen 0+

Restaurant trein "Barbecue"

U droomt van een moment om te delen met familie of vrienden in onze authentiek stoomtrein ?

Zaterdag 7 mei - Mariembourg Kinderen 1+

Amfibieën in de Zandpanne

Natuurpunt De Haan organiseert op zaterdag 7 mei 2016 een ontdekkingstocht in het Natuurreservaat De Zandpanne, waar we samen op zoek gaan naar verschillende waterdieren in de duinpoelen.

Zaterdag 7 mei - De Haan GratisKinderen 0+

Groene Wandeling: Schaerbeek - Evere - Woluwe

De fietsersorganisatie Pro Vélo organiseert op 7 mei 2016 een groene wandeling langs de parken en natuurgiebend van de Brusselse gemeenten Schaarbeek, Evere en Woluwe.

Zaterdag 7 mei - Elsene Kinderen 0+

Dag van de Tervuurse Herdershond

Nieuwsgierig om eens te zien wat deze hond allemaal doet en kan ? Op 7 mei organiseert de club Belgische Herder de jaarlijkse keuring van de Belgische Herder in Tervuren.

Zaterdag 7 mei - Tervuren GratisKinderen 0+

De duistere magie van Jheronimus Bosch

Het Davidsfonds organiseert een bezoek aan één van de mooiste middeleeuwse steden van Nederland die een viering organiseert naar aanleiding van hun beroemdste inwoner Jheronimus Bosch.

Zaterdag 7 mei - Steenhuize-Wijnhuize Kinderen 0+

Natuurexploratie Geleide natuurwandeling langs de Damse Vaart bij Hoeke

Ontdek op zaterdagochtend 7 mei 2016 prachtige flora langs de Damse Vaart bij Hoeke. Het vaartbiotoop, hoge pupulierenrijken, verschillende vogels en veel meer Contact: patrick.demaecker@scarlet.

Zaterdag 7 mei - Hoeke GratisKinderen 0+

Bijen in Preshoekbos

Aculeagroep organiseert haar eerste uitstap in Zuid-West-Vlaanderen op zaterdag 7 mei 2016 met een bezoek aan het Preshoekbos in Kortrijk. Verantwoordelijke: Jens d'Haeseleer, jens.

Zaterdag 7 mei - Menen GratisKinderen 0+

Bezoek aan voedselbos

In het voedselbos van Diderik kom je op 7 mei 2016 alles te weten van het telen van groenten en vruchten. Hierna bestaat de mogelijkheid om te proeven van zelf gekweekte hapjes en drankjes.

Zaterdag 7 mei - Merkem Kinderen 0+

Poëtische vertelling ´Ooit zal alles anders zijn´

Alexander Wolfram vertelt, leest voor en verrast jong (8+) en oud met een wonderlijk verhaal. We zitten met z'n allen gezellig onder de oude eik in de Plantentuin.

Zaterdag 7 mei - Meise Kinderen 0+

Birdathlon

Probeer om zoveel mogelijk vogelsoorten te spotten tussen De Blankaart en de Franse grens op 7 mei 2016 in het Provinciaal Bezoekerscentrum De Blankkaart.

Zaterdag 7 mei - Woumen GratisKinderen 0+

Toeristische Treintje van Rochefort

Ons Toeristisch treintje vertrekt vanaf de Toeristische Dienst van Rochefort voor een ontdekkingstocht door het land van Rochefort en neemt u mee ope en reis langs ons natuurlijke erfgoed met...

Van zaterdag 7 tot zondag 8 mei - Rochefort Kinderen 1+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres