Top - Ontspanning, Pretparken, Natuur.. - België
Ontspanning X Ontspanning, Pretparken, Natuur.. X 27-02-2017 tot 05-03-2017 X

70 Activiteiten (1-18)

of

Indoor erfgoedwandeling

Hoe geraakten mijnwerkers down under en hoe slaagden ze erin om op 800 m diep (!) te kunnen ademen ? Benieuwd naar hoe lucht werd gemaakt om machines aan te drijven ?

Van 1e februari 2017 tot 1e februari 2018 - M D W D V Za Zo - Heusden-Zolder video GratisKinderen

Binnenspeeltuin Kids Adventure

Kids Adventure biedt maar liefst 2000 m² indoor speelplezier aan. Wij zijn trots op ons groot, aantrekkelijk en divers aanbod spelen voor groot en klein.

Van 4 februari 2015 tot 15 juli 2018 - W Za Zo - Deinze video 8 Kinderen 1+

Er was eens...

Sprookjes voorspelbaar ? Niet bij Suske en Wiske ! Want de tekenaars van Suske en Wiske hebben zo hun eigen ideeën over sprookjes.

Van maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart - Kalmthout Kinderen 6+

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedtoer te Middelkerke

In echte Thaise tuktuks : toeristische beelden&erfgoedtoer : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedtoer' : Vrolijk mee tuktukken om...

Van maandag 27 februari tot zondag 5 maart - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+

20 must do's in Hidrodoe

Hidrodoe, dat is waterplezier binnen en buiten, een indoorrivier op kinderformaat, een coole 4D-film en nog 120 andere leuke waterdingen om samen met je familie te doen.

Van 26 februari tot 30 juni - M D D V Zo - Herentals Kinderen

Rondvaart met pannenkoeken en drank all in

Speciaal aanbod : -genieten van de rondvaart met incl 2 pannenkoeken met suiker en koffie of limonade voor slechts 10.00€ vaart incl ! (Normale prijs : 17.

Van woensdag 1e maart tot zondag 11 juni - W Za Zo - Mol Voordeel Wattedoen.beKinderen

Playtime (gezelschapsspelen)

Speel samen met ons de leukste, tofste en nieuwste gezelschapsspellen ! Voor €7,5 speel je een jaar lang mee ! Een lidkaart kan je op de avond zelf aanschaffen.

Donderdag 2 maart - Borgerhout Kinderen 12+

Hungergames

De Hunger Games, Gebaseerd op de gelijknamige film. Ga per team van vier tot acht deelnemers de strijd aan met de teams van de andere districten.

Van 1e mei 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Neerijse 5 Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+

Toeristisch Treintje

Zin om een eerste indruk te krijgen van de stad ? Spring dan aan boord van het toeristisch treintje en ga op reis door Rochefort en langs de ongewone plekjes van onze gastvrije stad.

Van 25 februari tot 5 maart - M D W D V Za Zo - Rochefort Kinderen 1+

Nationale Sterrenkijkavonden

De Nationale sterrenkijkavonden zijn het moment om kennis te maken met onze sterrenhemel. Onder begeleiding van de Astro-rangers speur je de hemel af op zoek naar sterren en planeten.

Van vrijdag 3 tot zaterdag 4 maart - Genk GratisKinderen 6+

Werkdag in het Turnhouts Vennengebied

Eens meedoen ? Een halve dag kan ook ! Meebrengen: laarzen/werkhandschoenen, eventueel knapzak en drank. Einde: 16.00 u. (pauze tussen 12.00u. En 13.00u.

Zaterdag 4 maart - Turnhout GratisKinderen 18+

Er valt altijd wat nieuws te beleven in Technopolis

Fietsen op een kabel op 5 meter hoogte, een dutje doen op een spijkerbed, zelf een vliegtuig besturen, midden in een zeepbel staan…het zijn slecht enkele leuke opstellingen in Technopolis...

M D W D V Za Zo - Mechelen Kinderen 4+

Natuurgebied blokkersdijk

Op de Antwerpse Linkeroever ligt Blokkersdijk. In dit natuurgebied vlak bij de Schelde en de haven kan je leuke wandelingen maken.

Vandaag van 6u tot 23u30 - M D W D V Za Zo - Antwerpen 4 GratisKinderen 5+

Kinderzoektocht

Ontdek Priorij Corsendonk met Monnik Joannes. Monnik Joannes leefde 500 jaar geleden op de priorij en laat de kinderen al zoekend kennis maken met de geschiedenis van Corsendonk aan de hand van leuke...

M D W D V Za Zo - Oud-Turnhout GratisKinderen 5+

C-Mine Expeditie

C-mine expeditie is een uniek belevingsparcours, dat al je zintuigen zal prikkelen. Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over de mijn in al zijn vormen.

D W D V Za Zo - Genk 9 Kinderen

Zonnegloed dierenpark

In Dierenpark en Kinderboerderij De Zonnegloed in de Westhoek te Vleteren wachten er heel wat avonturen. Het park is in het groen verscholen waar jong en oud zich kan vermaken.

M D W D V Za Zo - Vleteren 7 Kinderen 6+

Weidegolf met 10 leuke holes in het thema van de boerderij

Back to basic. Puur. Ongegeneerd. Competitief. Educatief. Gezellig. Dat is weidegolf bij Farm Fun. Het klinkt misschien gemakkelijk, maar onderweg kom je allerlei hindernissen tegen .

M D W D V Za Zo - Bocholt 9 Kinderen 7+

Beleef water in Hidrodoe

Vind je water de max ? Kom dan naar Hidrodoe, het interactieve waterdoecentrum te Herentals.120 doe-opstellingen wachten op je. Kook water op een fiets. Maak een reuze draaikolk.

M D D V Zo - Herentals KinderenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres