Ontspanning X Opendeurdag, Tijdelijke verkoop.. X

62 Activiteiten (1-18)

of

Verkoop van kristallen, mineralen, edelstenen en juwelen.

Vandaag van 10u tot 19u - Woensdag 31 augustus - Naomé

Grote Stockverkoop Tupperware

Jaarlijkse stockopruiming van demomateriaal en artikelen die niet in het huidige assortiment zitten. Iedereen welkom ! Betaling cash of bancontact .

Vandaag van 16u tot 20u - Woensdag 31 augustus - Ninove Kinderen 10+

Zelf pluk apellen

Zelfsluitend appelen uit verschillende variëteiten. Kost de helft van de winkelprijs ! Kom ze zelf plukken in een mooie tuin ! De hele famillie en hond zijn welkom.

Vandaag van 10u30 tot 12u - Van woensdag 31 augustus tot zondag 30 oktober - M D W D V Za Zo - Merchtem Kinderen 1+

Opendeurdagen pelletkachels en houtkachels

Geniet van mooie promoties en kortingen tijdens onze opendeurdagen, vergezeld van een hapje en een drankje. Tijdens deze dagen stellen wij opnieuw een aantal nieuwe kachels voor.

Van vrijdag 2 tot woensdag 14 september - M D W D V Za Zo - Lebbeke Voordeel Wattedoen.be

Grote Stockverkoop Tupperware

Jaarlijkse stockopruiming van demomateriaal en artikelen die niet in het huidige assortiment zitten. Iedereen welkom ! Betaling cash of bancontact .

Zaterdag 3 september - Ninove Kinderen 10+

Verwendag met surfsimulator

Kom even terug de vakantiesfeer opsnuiven en test je surfskills op een surfsimulator. Bovendien kunt u kans maken op 1 van de 4 geldprijzen van 500 euro.

Zaterdag 3 september - Herent

Gratis Moeder Aarde Oase Dag

Een dag vol creatie en plezier In en rond Hoeve Aarde Oase Aangename en boeiende ontmoetingen Allerlei verrassingen Lekker eten en drinken (niet gratis) Live...

Zaterdag 3 september - Wambeek

Creatieve Opendeurdagen met gratis miniworkshops

Ontdek het nieuwe knutselseizoen boordevol nieuwe hobby artikelen (halloween, herfst, encaustic art, 3D print pen,.. .) met inspirerende voorbeelden .

Van zaterdag 3 tot zondag 4 september - Beverst Kinderen 4+

Open Huis: een weekend vol belevenissen

Twee dagen staan de deuren open voor iedereen, kunstenaars stellen hun werk ten toon, er zijn proeverijtjes, demonstraties, zang- en andere pop-ups en kleine workshops.

Van zaterdag 3 tot zondag 4 september - Zaffelare

Verzameling en verkoop Cactussen Zuid Afrikaanse planten Vetplanten

Bezoek onze privéverzameling met meer dan 700 soor-ten en variëteiten ! Planten van klein tot groot, van 1 jaar tot 35 jaar oud.

Van zaterdag 3 tot zondag 4 september - Zoersel Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+

Open deur dagen dansschool Waterhofkens

Iedereen wil toch een boogie kunnen dansen omet zijn partner op een leuk feestje. Tijdens de opendeurdagen tonen we welke dansen je bij ons kan leren. De lessen starten de week na de opendeurdagen.

Van zaterdag 3 tot zondag 4 september - Eksel

Opendeurdag The Healing Garden

The Healing Garden zet voor de 2e keer haar deuren open. Het wordt een feestelijke dag vol boeiende activiteiten en workshops, live muziek, poëzie, lekker eten en een springkasteel voor de kids.

Zondag 4 september - Deurle

Grote Stockverkoop Tupperware

Jaarlijkse stockopruiming van demomateriaal en artikelen die niet in het huidige assortiment zitten. Iedereen welkom ! Betaling cash of bancontact .

Zondag 4 september - Ninove Kinderen 10+

Rondleiding Wijndomein Kitsberg

Het domein Kitsberg is een familiaal bedrijf waar al jaren aan wijnbouw gewerkt wordt, nu volgens de moderne methodes. De aangeplante druivenstokken zijn chardonnay, pinot gris...

Zondag 4 september - Heers Kinderen 3+

Opendeurdag Tupperware en Mylène home & interieur

Kom langs en leer samen met een hapje en een drankje de (nieuwe) producten van Tupperware en Mylène home & interieur kennen.

Zondag 4 september - Turnhout

Verkoop van kristallen, mineralen, edelstenen en juwelen.

Ruime keuze uit onbewerkte stenen, Amethystkathedralen, Himalaya zoutlampen en Seleniet lampen, ook uit hangers, armbanden, gepolijste stenen, knuffelstenen en heel wat anderen dingen.

Van zondag 4 tot maandag 5 september - Naomé

Kunst in Huis on Tour in Kortrijk

Kunst kiezen is vergelijkbaar met daten in het echte leven. U kunt vooraf een lijstje verzinnen met dingen die u belangrijk vindt...

Van 27 augustus tot 10 september - D V Za - Kortrijk

Opendeurdag Aarde Oase

Hoeve Aarde Oase heet jou van harte welkom op haar opendeurdag ! Maak kennis met ons aanbod en kom proeven van dit prachtig stukje natuur. Je kan deelnemen aan verschillende workshops.

Maandag 5 september - WambeekZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres