Top - Markten, Beurzen, Salons - België
Ontspanning X Markten, Beurzen, Salons X 19-01-2017 tot 19-02-2017 X

40 Activiteiten (1-18)

of

Le Salon des censurés

In september 2016 koos Atelier 34zero Muzeum voor originaliteit door in zijn tuin een reproductie van de fotografische enscenering 'pissing in Mouth'...

Vandaag van 12u tot 19u - Van 9 december 2016 tot 10 maart 2017 - M D W D V Za Zo - Jette Kinderen 6+

Driemaandelijkse Prentkaarten beurs

In een aangename omgeving, met restauratie, gaan bewonderen en/of te kopen of te verkopen, honderd jaar oude prachtige prentkaarten voor het grootste deel.

Zondag 22 januari - Sint-Lambrechts-Woluwe Voordeel Wattedoen.beKinderen 7+

Erotica, Body & Beauty 2017

Ondeugend, prikkelend, ontspannend, entertainment… dit zijn enkele dingen die u mag verwachten van de Erotica, Body & Beauty Beurs in Antwerpen.

Van vrijdag 17 tot zondag 19 februari - Antwerpen

European Motor Show Brussels

In januari 2017 gaat alle aandacht weer uit naar de 95ste editie van de European Motor Show in de Heizelpaleizen te Brussel.

Vandaag van 11u tot 19u - Van 14 tot 22 januari - M D W D V Za Zo - Laken

Flanders Collection Car

Flanders Collection Car is reeds meer dan 25 jaar een beurs op Europees niveau voor classic cars, oldtimers, onderdelen, restauratiebedrijven, boeken, miniaturen, auto-en retromobilia.

Van zaterdag 11 tot zondag 12 februari - Sint-Denijs-Westrem

Diy Brugge 2017 - creatieve beurs voor hobby & handgemaakt

D.I.Y. Brugge - Do It Yourself Creatieve vrijetijdsbeurs voor hobby & handgemaakt. Shopping, inspiratie, trends, materialen, benodigdheden, accessoires, demo's. ..

Zondag 5 februari - Brugge Gratis

Wonen 2017

Druk met bouwen of verbouwen ? Dan ben je hier aan het juiste adres ! Breng je plan mee en vraag gratis advies aan onze 250 experten op gebied van bouw, renovatie, interieur en tuin.

Van zaterdag 28 januari tot zondag 5 februari - M D W D V Za Zo - Mechelen

Bouwbeurs Wieze

Gratis inkomkaarten kan u vinden in alle plaatselijke winkels en regionale bladen. Bouwen, verbouwen, decoreren, tuinaanleg, immo...

Van vrijdag 27 januari tot zondag 5 februari - M V Za Zo - Wieze

Limburgs Babyweekend 2017

Alles rond zwangerschap, geboorte, baby en kids tot 4 jaar met: - een ontspanningsplein met cafetaria, springkastelen, reuze bouwblokken, gratis kindergrime / ballonplooien, gratis foto van je baby,.

Van zaterdag 4 tot zondag 5 februari - Hasselt Voordeel Wattedoen.beKinderen

Bouwinnovatie - de beurs voor interieur, renovatie & bouw

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak om jouw bouwdroom te realiseren ! Graag gratis tickets ?

Van vrijdag 20 tot zondag 22 januari - Hasselt

Azië in Antwerpen

Op 4 en 5 februari 2017, tijdens de periode van Chinees Nieuwjaar, wordt U de gelegenheid geboden Azië te beleven in Antwerpen.

Van zaterdag 4 tot zondag 5 februari - Antwerpen video

Repair Café

Zondag 22 januari - Sint-Agatha-Berchem

Sint-Antoniusviering met dieren & paardenzegening

Op zondag 22 januari 2017 wordt naar jaarlijkse traditie de patroonheilige van de parochie gevierd. In Oosthoven maken ze daar een echt dorpsfeest van. Na de eucharistieviering van 10.

Zondag 22 januari - Oud-Turnhout Gratis

Repair café

Is er een elektrisch apparaat stuk of kleding waar een kleine herstelling noodzakelijk is ?

Zaterdag 28 januari - Haasrode

Moto Retro Wieze

Op 11 & 12 februari 2017 tekenen ook terug meer dan 150 exposanten uit binnen- en buitenland present op Moto Retro Wieze.

Van zaterdag 11 tot zondag 12 februari - Wieze

18de Mega Muziek Beurs + Boekenbeurs

Gezellige plaats waar je heel wat muziek(oa cd's, dcd's & vinyl platen) alsook allerhande boeken & strips kan vinden tegen een bettaalbare prijs. Info: - 09/380.45.05 - www.hobby13.

Zondag 12 februari - Deinze

Rendez-vous gourmand

In de wijk van notre Dame-aux-Neige, zal uiteraard de markt Rendez-vous gourmand vertegenwoordigd worden. Elke donderdag zullen de inwoners, de werknemers en de bezoekers uit de buurt...

Vandaag van 12u tot 20u - Van 18 augustus 2016 tot 20 juli 2017 - Brussel GratisKinderen 4+

Feestbeurs 'tfeestpaleis'

Een gezellige beurs met (lokale) feesthandelaars. Heeft u of één van uw vrienden binnenkort een geboorte, een communie, een lentefeest, een huwelijk, een jubileum of een ander feest ?

Zondag 12 februari - Laakdal video GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres