Top - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - België
Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X 27-08-2016 tot 27-09-2016 X

399 Activiteiten (1-18)

of

Bierproeverij

Tijdens deze biertasting bekijken we de verschillende bierstijlen die dit kleine landje te bieden heeft en proeven we bieren van wereldklasse. Maar we behandelen ook algemene punten.

Vandaag van 17u tot 19u - Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Tervuren, groene kolonie van Leopold ii

De vertakkingen van het Brusselse Groene en Blauwe Netwerk leiden ons tot Tervuren via een oude spoorwegbedding. Het oude dorp Tervuren heeft vele charmes...

Vandaag van 13u tot 18u - Zaterdag 27 augustus - Elsene

Antwerp by Bike | De brouwersroute

De geschiedenis van bier in Antwerpen Kom alles te weten over Seefbier, Bollekes en het boeiende verhaal van bier in Antwerpen.

Vandaag van 14u tot 17u - Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Vleermuizenwandeling in Tervuren

Vrijwel iedereen heeft wel eens een vleermuis gezien : 's avonds in de tuin, op straat of in het park. Bij schemering komen ze te voorschijn.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Tervuren Kinderen 6+

Zomerwandeling "Quartier Latin"

Wandel mee door Quartier Latin en ervaar de unieke sfeer van deze bruisende wijk. Theaters, winkelstraten, groene hoekjes...

Vandaag van 17u tot 19u - Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Leuven Highlights

Leer Leuven kennen tijdens een wandeling van anderhalf uur. We nemen je mee langs bekende trekpleisters : het stadhuis, brouwerij Domus, het Pauscollege, de Lakenhalle...

Vandaag van 14u30 tot 16u - Zaterdag 27 augustus - Leuven

Antwerpse Spookwandeling

Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen. Op bijzondere plekjes houden we halt en vertellen ware en ongelofelijke verhalen.

Vandaag van 21u tot 22u30 - Zaterdag 27 augustus - Antwerpen Kinderen 10+

Mysterieus Ieper

Iedereen kent de Grote Markt en de Menenpoort maar Ieper telt ook veel minder bekende schatten. Op de wandeling Mysterieus Ieper ontdek je de geheimen van Ieper via de kleinste steegjes en...

Vandaag van 17u30 tot 19u30 - Zaterdag 27 augustus - Ieper

Vleermuizen. De vleugels van de nacht

Op de vooravond van de Europese Nacht van de Vleermuis, neemt een natuurgids je mee naar de fascinerende wereld van de vleermuizen.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Tervuren

Zomerwandeling in eigen streek: de vallei van de Molenbeek in Massemen

Begeleiders Erik Arons en Antoon Blondeel nemen jou mee op een mooie zomerse wandeling in eigen streek. Tijdens deze wandeling zal je de vallei van de Molenbeek in Massemen verkennen.

Vandaag van 14u tot 17u - Zaterdag 27 augustus - Massemen Kinderen 3+

Heidewandeling

Op zaterdag 27 augustus verwacht begeleider Krista Bovens jou om 19u30 voor een aangename, zomerse avondwandeling in de heide van Hechtel-Eksel.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Hechtel-Eksel Kinderen 8+

Nacht van de vleermuis

Voor de wandeling begint zal er eerst een presentatie gegeven worden over de vleermuis. Daarna gaan jullie allemaal op stap in het bos met een batdetector om de vleermuizen te kunnen vinden.

Vandaag van 20u tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Eeklo Kinderen 8+

Europese nacht van de vleermuis

De vleermuis is nog altijd zo mysterieus. Er bestaan talloze verhalen en fabels, maar weet jij eigenlijk echt wie deze diertjes zijn en hoe ze leven ?

Vandaag van 20u30 tot 22u30 - Zaterdag 27 augustus - Deinze Kinderen 8+

Daguitstap Zuid-Hageland

Voor onze eerste daguitstap werd er een mooi programma uitgewerkt, een mengeling van natuur en tuinbeleving. Iedereen is van harte welkom ! Dit staat er op het programma: 1.

Vandaag van 9u tot 18u - Zaterdag 27 augustus - Meldert

Avondwandeling

Avondwandeling doorheen het glooiend landschap van de Wervikse deelgemeente Geluwe. Via rustige veldwegen leidt de route langs majestueuze hoeven die ooit deel uitmaakten van de Kasselrijen van...

Vandaag van 16u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Rumbeke

Leuven Highlights in English

We guide you along well known attactions : the townhall, the Domus brewery, Pope's college, the University Hall, the Old Market Square...

Zaterdag 27 augustus - Leuven

Vleermuizenwandeling

Dompel jezelf onder in het leven van deze boeiende en vliegende zoogdiertjes. We starten met een powerpointpresentatie over de levenswijze en andere eigenaardigheden van de vleermuizen.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Hasselt

Nacht van de Vleermuis

Vleermuizen, wat zijn nu eigenlijk, gewoon nachtdiertjes ? Vampieren ?

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Koersel Kinderen 3+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres