Top - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - België
Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X 23-10-2016 tot 23-11-2016 X

163 Activiteiten (1-18)

of

Mergelgrotten: individuele rondleiding

De mergelontginning starte in Kanne al voor de 15de eeuw. Het is dus een plek vol geschiedenis en interessante verhalen.

Vandaag van 13u30 tot 15u - Van 16 januari tot 10 december - Za Zo - Kanne Kinderen 3+

Wandeling met alpaca's

Wil je graag een unieke ervaring beleven met alpaca's ? Eens kennismaken met deze super lieve sensitieve dieren, die bovendien je gedrag spiegelen.

Vandaag van 15u tot 17u - Zondag 23 oktober - Dendermonde Kinderen 8+

Spoorfietsen tussen Kapellen en Brasschaat

Fiets mee in het spoor van de militairen middenin een prachtig natuurgebied ! Wil je leuke momenten beleven met familie, vrienden of collega's ?

Vandaag van 10u tot 16u - Van 26 maart tot 6 november - D W D V Za Zo - Kapellen 87

Gezelligheid in de schemerte

Vele fietsers, wandelaars en andere bezoekers konden tijdens de warme zomerdagen en avonden genieten van het prachtige buitenterras van kelderstaminee de Wimpe.

Vandaag van 13u tot 20u - Van 8 oktober tot 6 november - Za Zo - Herenthout GratisKinderen 12+

Antwerp by Bike | Rondleiding "Joods Antwerpen"

Maak kennis met de Joodse gemeenschap in Antwerpen Sluit aan bij deze fietstocht en kom alles te weten over synagoges, de sabbat...

Vandaag van 14u tot 17u - Zondag 23 oktober - Antwerpen

Weekend Brussel in de Middeleeuwen

Neem een duik in de middeleeuwen en volg de ontwikkeling van de middeleeuwse stad vanaf haar oorsprong. Aanschouw hoe een klein gehucht van lemen hutten uitgroeit tot een heuse stad met dubbele...

Vandaag van 10u tot 17u - Van 22 tot 23 oktober - Brussel Kinderen 12+

Boottochten Meersland

Huur een comfortabele boot op de Durme in Lokeren met vrienden of familie en laat je verbazen door de rust en natuurpracht van deze rivier.

Vandaag van 9u30 tot 21u - Van 25 maart tot 31 oktober - M D W D V Za Zo - Lokeren 68

Herfstwandeling

Wandelen door een oase van een mooi stiltegebied van de brabantse wal met vertrek te stabroek-putte vertrek:13.00 uur vertrekplaats: word nog doorgemaild aan de deelnemers tempo: ontspannen voor...

Vandaag van 13u tot 17u - Zondag 23 oktober - Stabroek Gratis

Geleide natuurwandeling in het natuurreservaat 't Voorland' bij Nummer Eén.

Thema: Doortrekkende steltlopers en eerste wintergasten… Oktober is de topmaand voor de doortrek van steltlopers naar hun zuidelijke overwinteringsgebieden.

Vandaag van 14u30 tot 17u30 - Zondag 23 oktober - Knokke-Heist Kinderen 7+

Le Chemin de Fer du Bocq

"Le Chemin de Fer du Bocq' maakt het U mogelijk om de verbazende charmes van deze wondermooie lijn te ontdekken aan boord van een typische stoptrein uit de jaren '50 (spoorwegwandeling met commentaar...

Vandaag van 12u tot 17u - Van 4 september tot 6 november - Spontin

Verhalenwandeling in het Muziekbos

Deze wandeling start aan de kerk van Louise-Marie. Kom ontdekken welke verhalen en legenden er rond het Muziekbos bestaan. Van een weerwolvenplaag, tot unieke Geuzentoren.

Vandaag van 14u tot 16u - Zondag 23 oktober - Maarkedal

Gratis rondleiding over 1000 jaar kasteel Nieuwenhoven

Kasteel Nieuwenhoven was van de 10e tot de 18e eeuw een buitenverblijf voor de Benedictijnse monniken en de abten van de abdij van Sint-Truiden.

Vandaag van 11u tot 18u - Van 31 maart tot 31 oktober - W Za Zo - Sint-Truiden GratisKinderen 3+

Antwerp by Bike | Rondleiding "Antwerpen: de klassiekers"

Kriskras door het centrum, langs de highlights Tijdens deze rondleiding fietsen we langs de hoogtepunten in het Antwerpse centrum, zoals het Steen, de kathedraal en het Mas.

Vandaag van 14u tot 16u - Zondag 23 oktober - Antwerpen

Zondagswandeling

Geniet elke zondag gratis van een ontspannende zomerwandeling en verken met een gids ons prachtige natuurgebied Landschap De Liereman. Interesse ? Om 13.

Vandaag van 13u30 tot 16u - Zondag 23 oktober - Oud-Turnhout Gratis

Abdij van Park Fakkeltocht - Halloween editie

Abdijfakkeltocht – Speciale Editie: Een ongegidste fakkeltocht aan de hand van wegbeschrijvingen. De 18de eeuwse abdij en zijn parkgebied bij fakkellicht.

Vrijdag 28 oktober - Heverlee Kinderen 5+

Halloween kindercruise

Genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet of laat je grimeren bij de griezels en geniet van een ongelooflijke goochelshow en dit trouwens op een varend schip .

Zondag 30 oktober - Hasselt Kinderen 3+

Halloween

Halloweenevenement: in de namiddag staan de kids centraal. Zij worden verwend met allerlei leuke randanimaties. Als de duisternis over Puyenbroeck valt...

Zondag 30 oktober - Wachtebeke Kinderen 6+

Odos wandel- en fotozoektocht

Tijdens een wandeling door Zottegem vind je de antwoorden op 18 vragen en 12 fotovragen. Boekjes met de routebeschrijving en vragen kan je afhalen bij de toeristische dienst (Markt 1) of bij...

Vandaag van 7u tot 23u30 - Van 1e september tot 15 november - M D W D V Za Zo - ZottegemZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres