A la Une - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - België
Home> Ontspanning> Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten (25-07-2016 tot 25-08-2016)

434 Activiteiten (1-18)

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Architectuur in het Interbellum

De Dienst Toerisme van De Panne organiseert op maandag 25 juli 2016 een begeleide wandeling waarbij de architectuur uit het interbellum centraal staat. Contact:

Vandaag van 17u tot 19u - Maandag 25 juli - De Panne Gratis

Menin Road – Ypernstrasse

Op 26 juli 2016 organiseert de Dienst toerisme Menen een fietstocht langs het oorlogsfront. We keren gedurende 46km terug naar 1915. Breng een picknick mee want we gaan 46 km lang fietsen.

Dinsdag 26 juli - Menen

Een oase van rust in de duinen

Kom tot rust op dinsdag 26 juli 2016 voor een bezoek aan de Britse militaire begraafplaats langs de Belgische kust. Met meer dan duizend slachtoffers uit de twee wereldoorlogen. Contact: www.

Dinsdag 26 juli - Koksijde Gratis

Water-Lopen

Kraantjeswater...zo vanzelfsprekend voor de meesten onder ons. Toch legt dit duurzame goed een heel traject af vooraleer het bij ons thuis uit de kraan stroomt.

Dinsdag 26 juli - Koksijde GratisKinderen 8+

Bezoek het windmolenpark

Je kan op woensdag 27 juli 2016 het eerste Belgische windmolenpark op zee bezoeken. Ontdek de Noordzee vanuit een ander perspectief ! Reservaties: www.franlis.be

Woensdag 27 juli - Oostende 13

Zom wandeling Leuven+ : Bezette Stad : het dagelijkse leven tijdens WoI

In 2014 schonken wij uiteraard veel aandacht aan de brand van Leuven, 100 jaar voordien aan het begin van de eerste wereldoorlog. Maar daarna volgden nog bijna vier jaar van Duitse bezetting.

Woensdag 27 juli - Leuven

Antwerp by Bike | Rondleiding "Antwerpen: de klassiekers"

Verken Antwerpen met de fiets ! Tijdens deze rondleiding fietsen we langs de hoogtepunten in het Antwerpse centrum, zoals het Steen, de kathedraal en het Mas.

Woensdag 27 juli - Antwerpen

'ontdek-Je-Plekje'-Natuurwandeling: De Rode Zee

Neen, we trekken niet naar de grens tussen Afrika en Azië, maar naar Kortemark, naar het gehucht 'rode Zee'.

Woensdag 27 juli - Kortemark

Familiebustour door de haven

Ben jij benieuwd naar wat er zich allemaal afspeelt in de haven ? Welke goederen komen er toe in de haven ? Wat zit er in de containers ?

Woensdag 27 juli - Antwerpen GratisKinderen 6+

Op zoek naar nachtelijk gespuis

Bij zonsondergang gaan de meeste dieren, zoals ons, slapen. Maar er bestaan ook dieren soorten die dan juist wakker worden.

Woensdag 27 juli - Retie GratisKinderen 8+

Zomerwandeling

Elke woensdag van de zomervakantie organiseert een bevriende vrouwenorganisatie een wandeling van ongeveer 6 km met tussenstop.

Woensdag 27 juli - Mol

Begeleide rondleiding op het Circuit Zolder

De Vzw Toerisme Heusden-Zolder organiseert naar jaarlijkse traditie gedurende de zomermaanden juli en augustus elke donderdagnamiddag een begeleide rondleiding op het Circuit Zolder behalve op...

Donderdag 28 juli - Heusden-Zolder

Kijken naar oude meesters

Op donderdag 28 juli 2016 kijk je in het kader van 100 Master naar oude meester. Koop zeker op tijd je tickets, want de plaatsen zijn beperkt.

Donderdag 28 juli - Brussel

Sfeervolle avondwandeling

Ga mee op stap met een natuurgids voor een sfeervolle wandeling door het prachtig gebied van de Uitkerkse Polder in Blankenberge. De wandeling heeft plaats op donderdag 28 juli van 19u tot 21u.

Donderdag 28 juli - Blankenberge Kinderen 3+

Bezoek aan De Bereklauw

Bezoek op donderdag 28 juli 2016 "De Bereklauw", dit is een leefgemeenschap die in Herent al 30 jaar bestaat. Kosten: Vrije bijdrage ter plaatse te betalen Inschrijven tot 20 juli via www.

Donderdag 28 juli - Herent Gratis

Op verkenning in De Doornpanne

Al eeuwen lang heeft de natuur zich moeten aanpassen en heeft dus moeten veranderen.Tijdens deze wandeling zal de gids je een heel aantal verhalen vertellen over de fauna en flora van deze dierbare...

Donderdag 28 juli - Koksijde Kinderen 8+

Donderdagavondwandeling

We wandelen samen in groep, onder leiding van een witloofstapper. Er wordt ongeveer anderhalf uur gewandeld aan een tempo van +/- 4km per uur. Iedereen is welkom, ook niet-witloofstappers.

Donderdag 28 juli - Kampenhout GratisKinderen 6+

Holder de bolder door de polder

Avontuurlijke fietstocht door het hinterland van Knokke-Heist. Noodzakelijk: fiets, fietsslot - handig kunnen zijn een fietspomp en een reparatiesetje.

Donderdag 28 juli - Knokke-HeistZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres