Top - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - België
Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X 09-12-2016 tot 09-01-2017 X

136 Activiteiten (1-18)

of

Putteke Winter

Kom met stevige stappers naar deze vurige wandeling door een winters decor ! Zet 10 december 2016 met stip in je agenda .

Zaterdag 10 december - Gierle

Mergelgrotten: individuele rondleiding

De mergelontginning starte in Kanne al voor de 15de eeuw. Het is dus een plek vol geschiedenis en interessante verhalen.

Van 16 januari tot 10 december - Za Zo - Kanne Kinderen 3+

Wintersneukelen Brussel

De lichtjes van de hoofdstad, het Koningsplein, chocolade en de mooiste kerstmarkt van het land brengen je in een heuse kerstmood. .

Zaterdag 10 december - Brussel

Wintersneukelen Brugge

We proeven de nieuwste praline bij The Chocolate Line, gaan lekker sneukelen bij De Westhoek en drinken tenslotte een warme Italiaanse cocktail bij Sud.

Zondag 11 december - Brugge

Kerstwandelingen Merksplas * 't Zwart Goor * Zondereigen.

Afstanden: 2 kerstlussen van 9 km, of de grote kersttoer van 18 km, zie folder. Startplaatsen bij elke kerststal: In Merksplas, Kerkplein en domein 't Zwart Goor Baarle-hertog, Kerk Zondereigen.

Van zaterdag 17 december 2016 tot zondag 8 januari 2017 - M D W D V Za Zo - Merksplas Gratis

Geleide wandeling (8km)

'van Motbroek naar Tielt-Berg en terug' Onderweg uitleg over een bomkrater uit de 2de wereldoorlog, de mysterieuze Kwade Poel(foto), de gerenoveerde O.L.

Zondag 11 december - Sint-Joris-Winge GratisKinderen 4+

Utopia: Het Nergensland van Thomas More, ook in Leuven ?

Leuven Leisure leidt je rond in de ideeënwereld van Thomas More. In het hedendaagse Leuven gaan we samen met Rafaëlo Babellario op zoek naar overeenkomsten en verschillen met het Utopia.

Van 24 september 2016 tot 15 januari 2017 - Za Zo - Leuven

Rondvaart op de monding van de Ijzer

De haven van Nieuwpoort is de enige natuurlijke haven van de Belgische kust. Het is een getijdenhaven, gelegen aan de monding van de Ijzer.

Zondag 11 december - Nieuwpoort

Winter- en lente wandelingen vvv-toerisme-kasterlee vzw

Wandelen betekent genieten en proeven, niet alleen van de natuur en de omgeving, maar ook van de gastronomische lekkernijen en of een lekker biertje in één van de vele Kastelse horecazaken.

Zondag 11 december - Lichtaart Gratis

Rondleiding Wijnkasteel Genoels-Elderen

Tijdens deze rondleiding zal je kunnen genieten van een wandeling door het park rond het kasteel waar je een prachtige arboretum, een rozentuin en de grootste wijngaarde van België zal kunnen zien.

Vandaag van 13u30 tot 15u30 - Van 4 januari tot 23 december - M W V Za - Genoelselderen

Brussel te fiets onder de winterzon

Vanop comfortabele fietspaden ontdekken we zonovergoten hoekjes van Brussel-Stad en Sint-Jans-Molenbeek. Herinneringen aan de oude haven, de 'brusselse Ramblas', nieuwe en toekomstige woonprojecten...

Zaterdag 10 december - Brussel Gratis

Wandeling: een vissersdorp op kindermaat

Een vissersdorp op kindermaat…. Garry garnaal is vanaf nu te zien op het scherm. Niet in de filmzaal of op de buis, maar wel op het kleine schermpje van een handpc-GPS.

Vandaag van 9u tot 12u - Van 14 februari 2011 tot 15 februari 2030 - W D V - Boekhoute Kinderen 8+

Tip ! Herfst/winter aanbod Leuven Leisure

Ons lente/zomer aanbod: Elke week van 21/09 - 20/03: - Vrijdag om 19u30 : Bierproeftoer / Pub Tasting Tour - Zaterdag om 10u30 & 14u: Kano afvaart (tot eind oktober) - Zaterdag om 13u30:...

Vandaag van 10u tot 19u - Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Brouwerijfietstocht

Via de mooiste wegen fietsen we naar een kleine brouwerij in de buurt van Leuven. Onze gids-bierkenner leidt je door bossen en velden, langs kastelen en abdijen.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - Za - Leuven

Avondwandeling 'de Nachtwacht'

De Ieperse nachtwacht neemt je op sleeptouw voor een wandeling doorheen het duistere Ieper. Je start aan de Lakenhalle en eindigt aan de Kazematten...

Zaterdag 10 december - Ieper

Rondleiding Broodje Brussel 'Cherchez la femme'

In het kader van Broodje Brussel verwelkomen we jullie graag voor een tocht langs onze collectie, met als invalshoek de rol van de vrouw: 'cherchez la femme !'.

Dinsdag 13 december - Brussel GratisKinderen 6+

Rondleiding Winter Pret

Ontdekkingstocht van een uur te voet door de wijk waar Winterpret ieder jaar neerstrijkt. Tussen de besneeuwde hutjes en de geuren...

Van 26 november tot 31 december - D Za - Bruxelles Voordeel Wattedoen.beKinderen 10+

Dromers van een nieuwe wereld, Winterwandeling Leuven+

Wat hebben Nicolaas Cleynaerts, het meisje met de zwavelstokjes, Armand Thiéry, Cicercule Paridaens, Thomas More, de begijnen, Adam en Eva met elkaar gemeen ?

Zondag 18 december - LeuvenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres