Top - Sport - België
Ontspanning X Sport X 28-02-2017 tot 28-03-2017 X

14 Activiteiten

of

Sup-Tocht van de Dijle

Een tochtje alleen of in kleine groep op Sup's. verken het prachtige stuk Dijle tussen Korbeek-dijle en Heverlee vanop een Sup-Plank. Zo kan je genieten van zowel de rivier als van de omgeving.

Vandaag van 9u tot 19u - Van 29 april 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle Kinderen 8+

Catch / Wrestling event

De superstars of wrestling komen terug naar Brugge voor een avondje dropkicks, bodyslams en clotheslines. Verwacht toppers uit een tiental landen, en uiteraard die ene Vlaming, Bernard Vandamme.

Zaterdag 4 maart - Brugge video Kinderen 6+

Zeilverlof rond Torrevieja / Costa Blanca / Spanje

Is zeilen je hobby ? Dan is dit een buitenkans. Spreekt een tochtje tussen Alicante en Ibiza je aan ? Wil je de Costa Blanca per zeilboot verkennen ? Kies zelf het tijdstip.

Vandaag van 6u tot 23u30 - Van 1e januari tot 31 december - M D W D V Za Zo - Kinrooi

28ste Lentejogging Kwb

Afstanden Jeugd in te schrijven aan 1€: 400m start 14:00u 1150m start 14:20u -prijzen: herinneringsmedaille en naturaprijs Afstanden voor G-sporters in te schrijven aan 1€: 400m en 1150m start...

Zaterdag 25 maart - Reet Kinderen 3+

Run & Bike Télévie de Chastre

"Ga naar de juiste oorzaak. .. Run for Televie ! Met vrienden, familie, collega's, uw sportclub, school. .. Of het nu beginner of pro. .. 4, 9 of 19 km. ..

Zondag 5 maart - Chastre Kinderen 4+

12e Cutting Edge Awards

In 2017 reiken we voor de 12e keer dé onafhankelijke cultuur- en mediaprijzen van Vlaanderen uit. Onze surfers kunnen vanaf januari stemmen op hun favoriete tv-show, film, album, strip, boek ...

Maandag 6 maart - Antwerpen

Algemene Quiz

Algemene Quiz met quizmaster Alex Van Giel die ploegen van maximum 6 personen een hele avond op sleeptouw neemt met vragen over van alles en nog wat.

Zaterdag 18 maart - Brasschaat

Solidpharma Run Essene (Dendercriterium)

Goed nieuws, er komt een derde editie van de Solidpharma Run te Essene (Affligem)! Op zondag 26 maart 2017 verwelkomen we jullie graag op onze volgende editie .

Zondag 26 maart - Essene

Gratis Golfkennismakingsmoment

Wij nodigen u en uw gezin graag uit om eens kennis te komen maken met onze Golf Initiatie. Deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk.

Zondag 12 maart - Ieper GratisKinderen 5+

Gratis Golfkennismakingsmoment

Wij nodigen u en uw gezin graag uit om eens kennis te komen maken met onze Golf Initiatie. Deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk.

Zondag 26 maart - Ieper GratisKinderen 5+

Flash Night Run

Ontdek de tweede editie van Flash Night Run Charleroi. Deze hoge licht nacht race van 10 km met heldere animaties. Voor nog meer plezier, voel je vrij om uw meest opzichtige...

Vrijdag 10 maart - Marcinelle

Bowling

Vanaf nu bowlen we in een volledig nieuwe Wima in Schelle ! Na de overname van het Bowlingpaleis hebben wij deze locatie volledig gerestyled.

Vandaag van 14u tot 23u30 - M D W D V Za Zo - Schelle

Salsa lessen voor beginners, semi-intermediairen en half-gevorderden

Heb je zin om salsa te dansen ? Wacht niet lang meer…. Cursussen vanaf januari 2017. Niveau beginners Salsa Kessel-lo: Elke vrijdag vanaf 6 januari om 19h00. 11 lessen.

V - Kessel-Lo Kinderen 11+

Paaldansen

Leer paaldansen in Gent Nieuwe lessenreeks start op 7/3 7 lessen van 1u €60/persoon Ervaring niet vereist Etage Tropical Productions Port Arthurlaan 33 9000 Gent (vlakbij...

Van dinsdag 7 maart tot dinsdag 18 april - D - Gent Kinderen 10+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres