Ontspanning X Markten, Beurzen, Salons X Oost-Vlaanderen X28-03-2017 tot 28-04-2017 X

9 Activiteiten

of

Exoten(ruil)beurs Lente 2017

We organiseren op zondag 23 april 2017 een exoten(ruil)beurs. Deze ruilbeurs gaat door aan de kerk in Zele (Oost-Vlaanderen). Dit zijn de Facebookgroepen die het mee ondersteunen: https:/www.

Zondag 23 april - Zele Gratis

Cd & Platenbeurs + boekenbeurs

Gezellige plaats waar je heel wat muziek (oa. Cd's, dvd's & vinyl platen) alsook allerhande boeken & strips kan vinden tegen een voordelige prijs. Info & reservatie: 09/380.45.05 - rtp@belgacom.

Zondag 23 april - Sint-Niklaas

Plantenmarkt

Jaarlijkse plantenmarkt i.s.m de milieudienst en de compostmeesters. Alles met betrekking tot de tuin is welkom. Elke koper krijgt een geschenkje aangeboden door het gemeentebestuur en af te halen...

Zondag 23 april - Lebbeke Gratis

Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk

Jaarlijkse tuinbeurs in het kasteeldomein Ooidonk te 9800 Deinze/Bachte Maria Leerne. Een 100-tal exposanten met planten, tuinmeubelen, huis- & tuindecoratie, brocante, streekproducten.

Van zaterdag 15 tot maandag 17 april - Bachte-Maria-Leerne Kinderen 7+

Hollebeekse Rommelroute

Hollebeekse Rommelroute te Merelbeke zondag 16 april 2017 van 9:00H tot 17:30H Garage- en tuinverkoop Flyers met routeplan te bekomen bij de standhouders.

Zondag 16 april - Merelbeke

Hunting Gent 2017

Er waait een frisse wind door de 20ste editie van de grootste jacht- en natuurbeurs: Hunting Gent.

Van vrijdag 21 tot zondag 23 april - Sint-Denijs-Westrem

Bloemenmarkt met Hoeveprodukten

Eens per jaar wordt Lochristi omgetoverd in een groene oase vol bloemen. Een veelvoud aan bloemen- en plantenkwekers stallen hun kleurrijke koopwaar uit in het dorp.

Zaterdag 15 april - Lochristi video Gratis

Bio-markt

Voor het tweede jaar op rij organiseren we ons Bio-marktje waar zoals in de vorige editie tal van proevertjes zullen worden aangeboden van onze talrijke lekkere lokale producten.

Maandag 17 april - Sint-Blasius-Boekel Gratis

Fiesta Europa ! Niet te missen uitstap........

Deze internationale markt is werkelijk een must om te bezoeken ! Wetteren en Fiesta Europa, we hebben het vorig jaar ondervonden de click voor een top evenement.

Van vrijdag 21 tot zondag 23 april - Wetteren GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres