Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X Vlaams-Brabant X22-01-2017 tot 22-02-2017 X

18 Activiteiten

of

5e Sneukeltocht 'wonderland'

Familiewandeling 3km of 5,5km. Reeds voor de 5e maal organiseert de ouderraad van G.B. Boutersem haar jaarlijkse Sneukeltocht.

Vandaag van 11u tot 15u - Zondag 22 januari - Willebringen

Brouwerijfietstocht

Via de mooiste wegen fietsen we naar een kleine brouwerij in de buurt van Leuven. Onze gids-bierkenner leidt je door bossen en velden, langs kastelen en abdijen.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - Za - Leuven

Bierproeftour

Op deze wandelende proeverij langs de beste biercafés krijg je telkens een ander streekbier en leer je wat er bijzonder aan is.Smaakpapillen in de aanslag ! Iedere vrijdag 19u30-22u.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Tip ! Herfst/winter aanbod Leuven Leisure

Ons lente/zomer aanbod: Elke week van 21/09 - 20/03: - Vrijdag om 19u30 : Bierproeftoer / Pub Tasting Tour - Zaterdag om 10u30 & 14u: Kano afvaart (tot eind oktober) - Zaterdag om 13u30:...

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Abdij van Park Fakkeltocht

Een ongegidste fakkeltocht aan de hand van ruggegraten en wegbeschrijvingen. De 18de eeuwse abdij en zijn parkgebied bij fakkellicht.

Van 28 oktober 2016 tot 31 maart 2017 - V - Heverlee Kinderen 5+

Kampenhout in de Winter

Volgende afstanden zijn mogelijk : 5 - 9 - 13 - 18 - 25 km.Langs de prachtige velden, bossen en wateren van Kampenhout, met grote kans laagvliegende vliegtuigen te kunnen bewonderen.

Zondag 19 februari - Berg Kinderen 6+

Pasar Nieuwjaarswandeling

Omdat tradities in ere moeten gehouden worden, luiden we op zondag 29 januari het nieuwe jaar in met een verkwikkende winterwandeling en de voorstelling van ons programma. We blazen om 13.

Zondag 29 januari - Merchtem GratisKinderen 7+

Diner - Fakkeltocht

Een gezellige zaterdagavond met je partner. Eénmaal per maand kan je genieten van voordeeltarief voor fakkeltocht met twee of drie gangen diner @ Baron's Brasserie Neerijse.

Zaterdag 4 februari - Neerijse

Eetfestijn supportersclub Dries De Bondt

Eetfestijn ter gelegenheid van het nieuwe wielerseizoen 2017 ten voordele van Dries De Bondt supportersclub (www.driesdebondt.be).

Zondag 19 februari - Londerzeel

Stadsspel : Gps City Challenge

Dit stadsspel laat je Halle op een verrassende en interactieve manier ontdekken. Met een smartphone en Gps in de hand word je langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad geleid.

M D W D V Za - Halle

Ontdekkingsparcours voor (klein)kinderen en (groot)ouders

Samen met de (groot)ouders de Plantentuin ontdekken... zalig: een ridderkasteel, een boom om te knuffelen, reuzenwaterlelies,.... Je zal verbaasd staan hoe wonderlijk planten zijn.

Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Meise 15

Hoogtepunten en Verborgen Hoekjeswandeling

Het stadhuis en Fonske, de colleges van de Naamsestraat en Domus. Het zijn maar enkele iconen van Leuven. Maar er is ook de verborgen stad.

Za - Leuven Kinderen 12+

Groepsbezoeken aan het Weerstation Meteo Tollembeek

Uitgebreide kennismaking met de algemene Weerkunde Via power point presentatie op groot scherm en, met bezoek aan het waarnemingspark.

Vandaag van 13u30 tot 18u - M D W D V Za Zo - Tollembeek Voordeel Wattedoen.beKinderen 12+

Mountainbike in de Dijle Vallei

Ideaal gelegen, aan de randen van Meerdaalwoud en het natuurgebied de Doode Bemde. Levert Dijle Floats Mtb's voor jong en oud voor een sportief dagje uit in de bossen en velden.

Vandaag van 9u tot 19u - Za Zo - Oud-Heverlee Kinderen 8+

Outdoorsport langs de Dijle bij The Shelter

The Shelter is gelegen aan de ingang van het natuurgebied De Doode Bemde, de Dijle stroomt door onze voortuin en het Meerdaalwoud ligt op wandelafstand bij ons vandaan.

Vandaag van 9u tot 21u - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle 23 Kinderen 6+

Wekelijkse fietstocht voor en door senioren

Wekelijks fietsen wij langs rustige wegen ongeveer een 25 km met regelmatige een tussenstop. Wij fietsen aan een rustige snelheid zodat iedereen op zijn tempo meekan.

M - Merchtem Gratis

Rock Werchterroute

Swingend fietsen, het kan met een route in de buurt van het grote festivalterrein te Werchter.Neem ook eens een duik in de prachtige zwemvijver "Plas van Rotselaar".

Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Rotselaar Gratis

Weerstation bezoeken

Het Weerstation Meteo Tollembeek is alle dagen te bezoeken op afspraak Bezoeken zijn enkel in het Nederlands en dienen vooraf te worden aangevraagd via mail

M D W D V Za Zo - Tollembeek 9 Kinderen 10+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres