Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X Vlaams-Brabant X24-02-2017 tot 24-03-2017 X

25 Activiteiten (1-18)

of

Brouwerijfietstocht

Via de mooiste wegen fietsen we naar een kleine brouwerij in de buurt van Leuven. Onze gids-bierkenner leidt je door bossen en velden, langs kastelen en abdijen.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - Za - Leuven

Tip ! Herfst/winter aanbod Leuven Leisure

Ons lente/zomer aanbod: Elke week van 21/09 - 20/03: - Vrijdag om 19u30 : Bierproeftoer / Pub Tasting Tour - Zaterdag om 10u30 & 14u: Kano afvaart (tot eind oktober) - Zaterdag om 13u30:...

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Benefietwandeling t.v.v. stichting voor immuno- en oncologisch onderzoek

De opbrengst van deze wandeling gaat volledig naar deze stichting. De doelstellingen van deze stichting zijn duidelijk: onderzoek in de immuno-oncologie om een oplossing te zoeken voor...

Zaterdag 4 maart - Diest

Diner - Fakkeltocht

Een gezellige zaterdagavond met je partner. Eénmaal per maand kan je genieten van voordeeltarief voor fakkeltocht met twee of drie gangen diner @ Baron's Brasserie Neerijse.

Zaterdag 4 maart - Neerijse

Cluedo - loop/wandeltocht

Beste dedectives, De burgemeester van Grimbergen is vermoord... De politie kan de dader maar niet vinden. Daarom hebben ze jullie hulp nodig ! Kom op zondag 5 maart 2017 het raadsel oplossen.

Zondag 5 maart - Grimbergen

Brouwerijfietstocht

Via de mooiste wegen fietsen we naar een kleine brouwerij in de buurt van Leuven. Onze gids-bierkenner leidt je door bos en veld, langs kastelen en abdijen.

Van zaterdag 4 maart tot woensdag 20 september - Za - Leuven

Blokkend Hart Van Leuven, Zes Eeuwen Universiteitsstad

Elke tweede zaterdag van de maand. De colleges en bibliotheken, de fakbars en de peda's. De universiteit is echt ovéral ! Welke verhalen gaan achter de indrukwekkende gebouwen schuil ?

Van dinsdag 21 maart tot woensdag 20 september - Za - Leuven

Fietstocht langs Vier Leuvense Abdijen

Onze gids leidt je langs de leukste en meest verrassende wegen door en rond de stad. Deze fietstocht neemt je mee langs de vier abdijen die Leuven rijk is.

Van dinsdag 21 maart tot woensdag 20 september - Za - Leuven

63ste groepswandeling Wandelgroep Merchtem Boven

63ste groepswandeling van Wandelgroep Merchtem Boven op zondag 5 maart met vertrek om 9 uur stipt aan de Sporthal van Merchtem, Dendermondestraat 25.

Zondag 5 maart - Merchtem GratisKinderen 10+

Amfibieënwandeling : Op stap met de pad

Met de eerste lentestralen trekken de amfibieën weer massaal naar het water. Drukke wegen vormen gevaarlijke obstakels en maken daarbij heel wat verkeersslachtoffers.

Zaterdag 18 maart - Tervuren Kinderen 6+

Straffe Verhalen Wandeling

Elke eerste zaterdag van de maand om 14u Ligt onder de Oude Markt een vikingkerkhof ? Zat Dries Mertens ooit vast in de studentenwc die in de Tiensestraat uit de grond komt ?

Van dinsdag 21 maart tot woensdag 20 september - Za - Leuven

O Luvanium, Gij Dorstige Bierstad

Elke vierde zaterdag van maand om 14u. Ooit gehoord van Cuytbier, Leuvensch, Peeterman of Luvanium ?

Van dinsdag 21 maart tot woensdag 20 september - Za - Leuven

Ontdekkingsparcours voor (klein)kinderen en (groot)ouders

Samen met de (groot)ouders de Plantentuin ontdekken... zalig: een ridderkasteel, een boom om te knuffelen, reuzenwaterlelies,.... Je zal verbaasd staan hoe wonderlijk planten zijn.

M D W D V Za Zo - Meise 15

Outdoorsport langs de Dijle bij The Shelter

The Shelter is gelegen aan de ingang van het natuurgebied De Doode Bemde, de Dijle stroomt door onze voortuin en het Meerdaalwoud ligt op wandelafstand bij ons vandaan.

Vandaag van 9u tot 21u - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle 23 Kinderen 6+

Groepsbezoeken aan het Weerstation Meteo Tollembeek

Uitgebreide kennismaking met de algemene Weerkunde Via power point presentatie op groot scherm en, met bezoek aan het waarnemingspark.

M D W D V Za Zo - Tollembeek Voordeel Wattedoen.beKinderen 12+

Wekelijkse fietstocht voor en door senioren

Wekelijks fietsen wij langs rustige wegen ongeveer een 25 km met regelmatige een tussenstop. Wij fietsen aan een rustige snelheid zodat iedereen op zijn tempo meekan.

M - Merchtem Gratis

Rock Werchterroute

Swingend fietsen, het kan met een route in de buurt van het grote festivalterrein te Werchter.Neem ook eens een duik in de prachtige zwemvijver "Plas van Rotselaar".

Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Rotselaar Gratis

Hoogtepunten en Verborgen Hoekjeswandeling

Het stadhuis en Fonske, de colleges van de Naamsestraat en Domus. Het zijn maar enkele iconen van Leuven. Maar er is ook de verborgen stad.

Za - Leuven Kinderen 12+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres