Top - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - Vlaams-Brabant
Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X Vlaams-Brabant X29-09-2016 tot 29-10-2016 X

29 Activiteiten (1-18)

of

Bierproeftour

Op deze wandelende proeverij langs de beste biercafés krijg je telkens een ander streekbier en leer je wat er bijzonder aan is.Smaakpapillen in de aanslag ! Iedere vrijdag 19u30-22u.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Met de nachtwachter op ronde in middeleeuws

In de middeleeuwen was Diest één van de toonaangevende steden in het hertogdom Brabant. Hoe ging het er aan toe in deze tijd van strijdvaardige ridders en lonkende jonkvrouwen...

Vrijdag 30 september - Diest Kinderen 5+

Paddenstoelenwandeling

Op Zondag 02 oktober 2016, om 14u kan je, samen met begeleider Magda Cool op een paddenstoelenwandeling langs en door het Kastanjebos.

Zondag 2 oktober - Herent Kinderen 3+

Halloween wandeling

Korte wandeling van 7km doorheen velden en bossen langs verharde en onverharde wegen en paden. diverse animaties, bevoorrading met soep, gluhwein, fruit en versnapering.

Vrijdag 14 oktober - Bever Kinderen 4+

Halloween by Night

Toertocht van 35km doorheen velden en bossen, langs verharde en onverharde (55%) wegen. Diverses animaties, bevoorrading met soep, gluhwein, fruit en versnapering. Gratische pannekoek bij aankomst.

Vrijdag 14 oktober - Bever Kinderen 12+

Tip ! Herfst/winter aanbod Leuven Leisure

Ons lente/zomer aanbod: Elke week van 21/09 - 20/03: - Vrijdag om 19u30 : Bierproeftoer / Pub Tasting Tour - Zaterdag om 10u30 & 14u: Kano afvaart (tot eind oktober) - Zaterdag om 13u30:...

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Zwammenwandeling

Op zondag 2 oktober kan je in de voormiddag een zwammenwandeling bewonen voor kinderen en volwassenen. Leer meer over kabouters reuzen en natuurlijk ook paddestoelen hun respectievelijke rol in de...

Zondag 2 oktober - Huizingen Gratis

Geologische wandeling

Kom om zondag 9 oktober om 14u aan de Sint-Maurus Kerk van Holsbeek, daar zal natuurgids Erik Vercammen op jou wachten voor een speciale geologische wandeling.

Zondag 9 oktober - Holsbeek Kinderen 3+

Grellige Griezeltocht

Jaarlijkse griezel wandeling door de bossen van de Gijmelberg met verschillende acts in groepen begeleidt door een gids 2 eerste tochten zijn kindvriendelijke voorverkoop avonden op 30 sept en 7...

Zaterdag 15 oktober - Aarschot Kinderen 6+

Brouwerijfietstocht

Via de mooiste wegen fietsen we naar een kleine brouwerij in de buurt van Leuven. Onze gids-bierkenner leidt je door bossen en velden, langs kastelen en abdijen.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - Za - Leuven

Utopia: Het Nergensland van Thomas More, ook in Leuven ?

Leuven Leisure leidt je rond in de ideeënwereld van Thomas More. In het hedendaagse Leuven gaan we samen met Rafaëlo Babellario op zoek naar overeenkomsten en verschillen met het Utopia.

Van 24 september 2016 tot 15 januari 2017 - Za Zo - Leuven

Met de nachtwachter op ronde in middeleeuws Diest

In de middeleeuwen was Diest één van de toonaangevende steden in het hertogdom Brabant. Hoe ging het er aan toe in deze tijd van strijdvaardige ridders en lonkende jonkvrouwen...

Vrijdag 28 oktober - Diest Kinderen 5+

Zwammen en paddenstoelenwandeling

In oktober zijn zwammen en paddenstoelen overal aanwezig. Het is dus het ideale moment in het jaar om ze is van dichterbij te gaan zien.

Zondag 2 oktober - Sint-Genesius-Rode Kinderen 3+

Kus wandeling Leuven+ : Het Leuven an Thomas More

Vijfhonderd jaar geleden kon de Leuvense drukker Dirk Martens het eerste exemplaar van Thomas More's Utopia van de pers halen.

Zondag 16 oktober - Leuven

Voorstelling events broederlijk delen 2017 - Dwars door België West-Oost

Mv Keperke zorgt voor de animatie rond de watermolen met oude volksspelen en een springkasteel. Natuurlijk kan u een drankje nuttigen en genieten van een zelfgebakken taart, gebak of scones.

Zondag 9 oktober - Schepdaal

Fietstocht met bezoek aan het vogelopvangcentrum te Malderen.

Langs bos en landelijke wegen fietsen we op een rustig tempo naar Baasrode. We volgen de Schelde en meanderen mee via St Amands naar Mariekerke en tot Branst.

Zondag 9 oktober - Merchtem Kinderen 7+

Arboretum van "Ter Munt" in Tervuren : Leer de natuur kennen via de zintuigen

Educatieve Wandeling Voor Groot en Klein in Tervuren 'leer de natuur kennen via de zintuigen' Het bos Berg Ter Munt vormt samen met het Park van Tervuren een aaneengesloten bos -en parkgebied...

Zondag 23 oktober - Tervuren Kinderen 6+

Fietstocht doorheen het Pajottenland

Op 2 oktober heeft er een fietstochtje plaats georganiseerd door de Rol-Mopsen die zich inzetten voor Kom op tegen Kanker. Iedereen is welkom.

Zondag 2 oktober - Herne Kinderen 10+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres