Top - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - Vlaams-Brabant
Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X Vlaams-Brabant X28-08-2016 tot 28-09-2016 X

50 Activiteiten (1-18)

of

Open Tuin

Onze tuin is een romantische cottage tuin waarvan de meest recente gedeelten zijn ingedeeld in sfeervolle tuinkamers. Er zijn 17 'mixed borders' op kleur...

Vandaag van 14u tot 18u - Zondag 28 augustus - Sint-Katherina-Lombeek

Ronde van de stad

Op de laatste zondag van augustus kan je gaan fietsen rond Leuven. Vertrekken kan in Bierbeek, Blanden, Kortrijk-Dutsel, Linden, Lovenjoel en Winksele.

Vandaag van 10u tot 18u - Zondag 28 augustus - Leuven

Boottocht

Met een gids aan boord kan je op boottocht in noordelijke richting op het Zennekanaal langs de Groene Gordel (Vilvoorde-Grimbergen-Zemst-Vilvoorde).

Zondag 28 augustus - Vilvoorde Kinderen 3+

Wandeldag 'rotselaar-Heikant in beweging !'

In samenwerking met de Wandelclub De Bollekens, organiseert Ziekenzorg Heikant een grote Wandeldag door Rotselaar-Heikant van 4,6,10,12,16 en 20 km.

Vandaag van 7u tot 17u - Zondag 28 augustus - Rotselaar

Zom wandeling Leuven+ : De Dijle in Leuven : vloek of zegen

Leuven dankt haar ontstaan en haar economische voorspoed in de middeleeuwen aan de Dijle: schepen meerden aan in de haven nabij de Vismarkt...

Woensdag 31 augustus - Leuven

Het Blokkende Hart van Leuven - Zes Eeuwen Universiteitsstad

De universiteitsbibliotheek, de lakenhal, de fakbars en de prachtige colleges verspreid in de stad.De universiteit is ovéral ! Welke verhalen gaan achter deze indrukwekkende gebouwen schuil ?

Zaterdag 3 september - Leuven Kinderen 12+

Zomertocht

We garanderen een wandeling puur natuur. Afstanden 6/10/14/20/28 km. In de controlepost is er croque monsieur te verkrijgen en in de sporthal kan men pensen en hamburgers verkrijgen.

Zondag 4 september - Kampenhout Kinderen 6+

Gordelfestival

Het Provinciedomein Huizingen wordt als uitvalbasis voor een fietstocht of wandeling door de Groene Gordel voorzien. Heel de dag zullen er ook verschillende activiteiten georganiseerd worden zodat...

Zondag 4 september - Huizingen GratisKinderen 3+

Fietstocht naar Ronquière

Op zondag 4 september om 10u vertrekken we met de fiets naar Ronquière. Deze rit zal +/-60km bedragen. Wij, de Rol-Mopsen...

Zondag 4 september - Sint-Pieters-Kapelle

Boottocht

Met een gids aan boord kan je op boottocht in noordelijke richting op het Zennekanaal langs de Groene Gordel (Vilvoorde-Grimbergen-Zemst-Vilvoorde).

Zondag 4 september - Vilvoorde Kinderen 3+

Herfsttijlooswandeling

Op zondag 4 september 2016, om 14u30, verwacht begeleider Jos Van Den Eede jou voor een wandeling in het Kastanjebos. Ken je het verschil tussen een krokus en een herfsttijloos ?

Zondag 4 september - Winksele Kinderen 3+

Verbeeldend Asse: begeleide centrumwandeling

De tentoonstelling  'Verbeeldend Asse' die in september te zien is in cc Asse, bundelt een unieke verzameling landschapsschilderijen en dorpsgezichten uit Asse.

Zondag 4 september - Asse Gratis

Ontdekking Waalse Wijngaarden

Ontdekking Waalse Wijngaarden Save the date / zondag 4 september Info en reservatie

Zondag 4 september - Groot-Bijgaarden

Geleide fruitwandeling (5km)

Stoere Eddy tussen edel fruit. Na de historiek van het ontmoetingscentrum en de Sint-Sebastiaangilde(foto)wandelen we langs de met peren en appelen beladen fruitbomen(foto); Onderweg aandacht voor...

Zondag 4 september - Meensel-Kiezegem GratisKinderen 4+

Bierhoofdstadwandeling

Deze wandeling brengt je langs uitzonderlijke cafés en verdwenen brouwerijen naar de historische buurt van Stella Artois, met een biertje aan de haven.

Zaterdag 10 september - Leuven Kinderen 12+

Boottocht

Met een gids aan boord kan je op boottocht in noordelijke richting op het Zennekanaal langs de Groene Gordel (Vilvoorde-Grimbergen-Zemst-Vilvoorde).

Zondag 11 september - Vilvoorde Kinderen 3+

Landschapswandeling

Op zondag 11 september 2016 kan je op wandeling met natuurgids Jeanne Peeter. Zij zal jou doorheen de trage wegen leiden die jou de mooiste plekjes zullen tonen.

Zondag 11 september - Weerde Kinderen 8+

Wandeling in het Zoniënwoud (8 km) - Deel 1

Per wandeling wordt een kleine bijdrage gevraagd: € 0,5 voor vwo-leden; € 1,5 voor de anderen (verzekering inclusief).

Zondag 11 september - TervurenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres