Ontspanning X Animatie, Feestjes,.. X Brusselse Regio X

5 Activiteiten

Rariteitencabinet in het Kindermuseum

Tijdens de krokusvakantie strijkt de karavaan van mijnheer Grüzelman met zijn rariteitenkabinet neer in het museum. Aai eens een sabeltandtijger (de laatste in zijn soort .

Van 25 februari tot 5 maart - M D W D V Za Zo - Elsene Kinderen 5+

6de Mega Swiss Raclette Party Kiwaski

6de Mega Swiss Raclette Party in een wintersportsfeer op zaterdag 11 maart 2017 vanaf 19 uur in het Joli-Bois Center, Shetlanderdreef 15 te Sint-Pieters-Woluwe (1150 Brussel).

Zaterdag 11 maart - Sint-Pieters-Woluwe Kinderen

Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival

De Biënnale Art nouveau en Art Deco wordt Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival (BANAD Festival) en vindt voortaan elke lente plaats .

Van zaterdag 11 tot zondag 26 maart - Za Zo - Brussel Kinderen 12+

Museum Night Fever

Glamoreuze avond met lovertjes in de wondere wereld van Pierre et Gilles! Restyling: kapsel, maquillage, look… U bent gegarandeerd de ster van de avond.

Zaterdag 11 maart - Elsene Kinderen 6+

Spelletjes voor kinderen: Dr Frankenstein en Dr Bibber in het Museum van Elsene

Twee beroemde artsen lopen door het Museum van Elsene. Wat zijn ze van plan? Ze willen een robot maken met lichaamsdelen die ze op de schilderijen hebben gevonden.

Zondag 19 maart - Elsene Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres