Ontspanning X Wandeltochten X Brusselse Regio X28-03-2017 tot 28-04-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

26 Activiteiten (1-18)

of

Wandelen met smaak

Culinaire wandeling Deze heerlijke tocht is ondertussen een ware klassieker ! Via mooie bos- en wandelpaden ga je langs het wandelnetwerk 'kempense Heuvelrug' naar drie verschillende brasseries.

Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - M D V Za Zo - Kasterlee

11de lentewandelzoektocht centrum Gent 'op zoek in de Papegaaiwijk'

Wist je dat zowel de componist als de toondichter van de 'vlaamse Leeuw' Gentenaars zijn ? Weet je waar de Gentse Floraliën zijn ontstaan ?

Van 4 maart tot 19 juni - W D V Za Zo - Gent

LekkerAvontuurlijk

Als je een activiteit voor durvers zoekt, dan is deze culinaire gps-zoektocht zeker iets om samen met familie, vrienden of collega's te doen.

Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - D V Za Zo - Kasterlee

Wandelzoektochten 2016

3 Gratis foto wandelzoektochten in Ravels. Formulieren op te halen bij het infokantoor Kloosterstraat 4 2380 Ravels of downloaden van www.ravels.

Van 1e januari tot 31 maart - W Za Zo - Ravels GratisKinderen 6+

Sprookjes

Hou je ook zo van sprookjes en wil je de "Tovenaar van Oz", "Sneeuwwitje", "Alice in Wonderland", "Belle en het Beest", "De Kleine Zeemeermin" en Anna...

Zondag 9 april - Wachtebeke

Kruidenwandeling in de Maasvallei

Op dinsdag 25 maken wij een natuurwandeling langsheen onze eigenste Maas onder leiding van een gepassioneerde herboriste …..

Dinsdag 25 april - Maaseik

Pasar dagwandeling door Everbeekse bossen

De streek van Everbeek is één van de mooiste plaatsen in de Vlaamse Ardennen en een oase van rust. Hier strekken zich golvende weiden, akkers en dichte bossen uit.

Zaterdag 22 april - Everbeek

Dagvertelling Kabouterberg

Ben je tussen 3 en 7 jaar, zet dan je rode pinnenmuts op en ga samen met de vertelster op zoek naar het kabouterhuisje. Onderweg kan je luisteren naar boeiende verhalen en liedjes zingen.

Van zaterdag 1e tot zondag 16 april - Zo - Kasterlee Kinderen 3+

Happy hour Beers and Stories

Leuven Biermaand Studentenbier, universiteitsbier, begijnenbier, brouwersscholen...

Zaterdag 22 april - Leuven

Vertelwandeling Prille lente Mythische en magische bomen

Vertelwandeling mythische en magische bomen De aarde ontwaakt... Wie is die lieflijke berkenvrouw ? Ontdek het innerlijk vuur van lijsterbes en het verhaal van de mysterieuze man-met-de-liefdsvlek.

Zondag 2 april - Zelem Kinderen 8+

Wandeling: een vissersdorp op kindermaat…

Een vissersdorp op kindermaat…. Garry garnaal is vanaf nu te zien op het scherm. Niet in de filmzaal of op de buis, maar wel op het kleine schermpje van een handpc-GPS.

Van 14 februari 2011 tot 15 februari 2030 - W D V - Boekhoute

Eureka Bilzen Lentetocht Eigenbilzen

Zaterdagwandeling 15/04/17. Afstanden 4-7-11-20-27 km, met een rustpauze. Vertrekken tussen 7u-15u. Vlakbij de Nederlandse grens (Maastricht) situeert zich het prachtige dorp Eigenbilzen.

Zaterdag 15 april - Eigenbilzen

Op stap in Bosland: Marcheren in de Hechtelse heide

Het militair domein in Hechtel is een van de grootste resterende heidegebieden in Limburg. Deze wandeling is een absolute buitenkans om dit afgesloten gebied te betreden en kennis te maken met de...

Maandag 17 april - Hechtel-Eksel Gratis

Bloesemwandeling in de Getevallei

De Getervallei vormt de geografische grens tussen Haspengouw en Hageland. Het is een verbazend groene streek met vochtige graslanden, bossen, poelen en akkers.

Zondag 23 april - Oplinter Senioren

'vroege vogels'- wandeling in en rond 'bos ter Rijst ' met gids

Vroege vogelwandeling in en rond "Bos ter Rijst " met natuurgids, vogelkenner en stevig ontbijt. we wandelen langs verharde en onverharde wegen ongeveer 2u, 5km.

Zondag 23 april - Schorisse Kinderen 4+

3e Kleiputtentocht

Wandelingen doorheen de vroegere kleiputten, naargelang de gekozen afstand, van Boom, Terhagen en Rumst. Nu is de ongerepte natuur de baas in deze putten.

Zondag 9 april - Boom

Het Greven: van mijnverzakking tot drinkwater

Tijdens de wandeling maak je kennis met het verzonken dorp. Via het Kruinenpad, een brug tussen de kruinen van de bomen, leer je het Greven kennen.

Van zondag 16 april tot zondag 15 oktober - Zo - Eisden

Erfgoeddag

Naar jaarlijkse gewoonte neemt ook Ronse deel aan erfgoeddag. Het thema dit jaar is 'zorg'. Daarom stellen we het klooster van de zusters van Barmhartigheid en de kapel van het voormalige klooster...

Zondag 23 april - Ronse GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres