Ontspanning X Sport X X28-03-2017 tot 28-04-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

26 Activiteiten (1-18)

of

Zeilverlof rond Torrevieja / Costa Blanca / Spanje

Is zeilen je hobby ? Dan is dit een buitenkans. Spreekt een tochtje tussen Alicante en Ibiza je aan ? Wil je de Costa Blanca per zeilboot verkennen ? Kies zelf het tijdstip.

Vandaag van 6u tot 23u30 - Van 1e januari tot 31 december - M D W D V Za Zo - Kinrooi

Wk Extreme Petanque

Tijdens het paasweekend organiseren we het wk extreme petanque op Kerk gent. Op zaterdag 15/04 is er een internationale competitie met fans van over gans de wereld.

Van zaterdag 15 tot zondag 16 april - Gentbrugge video GratisKinderen 6+

Petanque op zondag

Zolang de tentoonstelling rond Pol Bury loopt, is de Hortahal het decor voor een heuse petanquebaan. Concentratie...

Van 26 februari tot 4 juni - Za Zo - Brussel Gratis

Opendeurweek Thermae Sports Merchtem

Kom van 25 t.e.m. 31 maart Thermae Sports Merchtem ontdekken ! Tijdens onze opendeurweek mogen niet-leden één dag gratis komen sporten.

Vandaag van 8u tot 22u - Van 25 tot 31 maart - Merchtem Gratis

Linter Loopt

Een gezellige jogging voor jong en oud in samenwerking met Klj Groot-Orsmaal en de Haspengouw Challenge. Langs een rustig, mooi en afwisselend traject loop je de 1km (kids run), de 4km...

Zaterdag 22 april - Overhespen

Belgisch kampioenschap Wiezen

Het Belgisch kampioenschap Wiezen 2017 zal dit jaar plaatsvinden in Diest ( cc Den Amer) op 1 april 2017( registratie van de deelnemers tussen 09:00 h en 10:00 h, aanvang 10:30 h.

Zaterdag 1e april - Diest Voordeel Wattedoen.be

Sup-Tocht van de Dijle

Een tochtje alleen of in kleine groep op Sup's. verken het prachtige stuk Dijle tussen Korbeek-dijle en Heverlee vanop een Sup-Plank. Zo kan je genieten van zowel de rivier als van de omgeving.

Vandaag van 9u tot 19u - Van 29 april 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle Kinderen 8+

Ontbijtrun,....

Dit wil zeggen, we lopen en/of wandelen voor het goede doel, nl voor de Nationale borstkankercampagne Think-Pink... Een parcours van ongeveer 5.5km en 10km ! in en rond het pink gekleurd Dadizele.

Zaterdag 22 april - Dadizele video

Sport voor Specials

Sporten is leuk en gezond, ook als je een handicap hebt. Maar welke sporten kan je allemaal beoefenen ?

Woensdag 29 maart - Neerpelt Gratis

Respect My Style

Danswedstrijd 2 vs 2 (1 duo= 1 Breakdancer + 1 Hiphopdanser) Judges: - Groofy (locking) - T-Rock (BBOY) - Idriss (HipHop) Wat te winnen ?

Zaterdag 15 april - Genk

Stekbollen (volksspel) Hallelesbienne

15:00 Stekbollen café-Taverne "In Den Haas", Wijngaardbosstraat 6, 1755 Gooik. Graag op tijd aanwezig zijn zodat we de ploegen kunnen verdelen en rustig de uitleg kunnen geven.

Zaterdag 1e april - Gooik LGBTQI

Start to Golf opendeurdag

Iedereen kan golfen en iedereen vindt het leuk, daar zij wij van overtuigd. Daarom opent Ieper Open Golf zijn deuren waarop u met andere fanatieke geïnteresseerde uw eerste stappen op de green zet.

Maandag 17 april - Ieper GratisKinderen 5+

Zombierun

Op zaterdag 22 april 2017 wordt Meetshovenbos te Aarschot omgetoverd tot een loopparcours van zo'n 5 km met uitdagende hindernissen en griezelige zombies.

Zaterdag 22 april - Aarschot

Voetgolf

Op zaterdag 22 april 2017 toveren wij de speelplaats van het Atheneum Kamsa om tot een voetgolfparcours ! Slaag jij er in om in zo weinig pogingen de bal in de holes te trappen ?

Zaterdag 22 april - Aarschot

Weekend van de Duitse herder

Op 22 en 23 april zetten we de Duitse herdershond wederom in de spotlights. U kan de Duitse herdershond aan het werk zien in gehoorzaamheid, behendigheid, verdediging,...

Van zaterdag 22 tot zondag 23 april - Bonheiden

Inspanningtest (Hardlopen)

Een inspanningstest is een fysieke proef waar we je hartslag en lactaat meten aan verschillende inspanningsintensiteiten.

Zondag 23 april - Bruxelles

Mtb Mortelkenscross kids en openwedstrijd voor recreanten en licentiehouders

Iedereen welkom op de 4de editie van de Mortelkenscross. Alle info kan je vinden op Facebook pagina van de Mortelkenscross.

Zaterdag 1e april - Kleine-Brogel Kinderen 7+

'andersswim' voor mensen met een beperking

Graag nodigen wij u uit op onze activiteit 'andersswim' voor mensen met een beperking. Deze gaat door in zwembad De Kleine Dender, Parklaan 3 te Ninove op dinsdag 18-04-2017 tussen 14.00 en 16.

Dinsdag 18 april - Ninove Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres