Ontspanning X Sport X X18-01-2017 tot 18-02-2017 X
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.

12 Activiteiten

of

Sup-Tocht van de Dijle

Een tochtje alleen of in kleine groep op Sup's. verken het prachtige stuk Dijle tussen Korbeek-dijle en Heverlee vanop een Sup-Plank. Zo kan je genieten van zowel de rivier als van de omgeving.

Vandaag van 9u tot 19u - Van 29 april 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle Kinderen 8+

4e Sportquiz tvv. Verco-ID Cycling Team

Het is onze bedoeling om ook deze keer een haalbare sportquiz te presenteren met vragen over minstens 20 verschillende sporten.

Vrijdag 20 januari - Koekelare Kinderen 12+

3de Quizavond van de 'de Doorzetters' tvv Kom op tegen Kanker

Max. 5 spelers per team - Algemene quiz - Deelnameprijs 25 Euro per team - Alle opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker - info en inschrijven via info@dedoorzetters.

Zaterdag 18 februari - Sint-Michiels

Retro fuif en instuif werelddans Sjalom

Werelddans groep Sjalom uit Aarschot nodigt uit: Van 18.00 - 20.00 u: volksdansen uit de oude doos Van 20.00 - 24.00 u: instuif wereldmuziek Hoewel deze avond zich voornamelijk richt naar andere...

Zaterdag 18 februari - Aarschot Kinderen 10+

Crosscup van Vlaanderen

Deze manche van de Crosscup veldlopen is het Vlaams Kampioenschap. Kom toppers zoals Louise Carton, Sofie Van Accom, Isaac Kimeli en Jeroen d'Hoedt aan het werk zien.

Zondag 12 februari - Rotselaar

Jogging Plas Rotselaar

Jogging van 5km met start en aankomst op het parcours van de Crosscup veldloop wedstrijden, die later op de dag plaatsvinden.

Zondag 12 februari - Rotselaar

Onze eerste Beulebakkwis...

Gezellige kwis voor iedereen... Maximaal tien ploegen van 4 of 5 deelnemers. Over alles en nog wat, algemene kennis dus... En met een prijs voor Elke deelnemer.

Vrijdag 17 februari - Antwerpen

Light-saber opening Ls4u Bxl

Opening van onze lightsaber school in Brussel ! We zijn al 2 jaren actif in Doornik en Bergen en komen eindelijk naar Brussel. Eerste les vrijdag 17 Februari in sport centrum "la Woluwe".

Vrijdag 17 februari - Sint-Lambrechts-Woluwe

Opendeurdagen Sportoase

Opendeurdagen in Sportoase. Geniet van tal van promoties. Neem gratis deel aan verschillende groepslessen. Neem gratis deel aan het kidsprogramma. Extra animatie in het zwembad ! www.sportoase.

Van zaterdag 21 tot zondag 22 januari - Heverlee Kinderen

Bowling

Vanaf nu bowlen we in een volledig nieuwe Wima in Schelle ! Na de overname van het Bowlingpaleis hebben wij deze locatie volledig gerestyled.

Vandaag van 14u tot 23u30 - M D W D V Za Zo - Schelle

Salsa lessen voor beginners, semi-intermediairen en half-gevorderden

Heb je zin om salsa te dansen ? Wacht niet lang meer…. Cursussen vanaf januari 2017. Niveau beginners Salsa Kessel-lo: Elke vrijdag vanaf 6 januari om 19h00. 11 lessen.

V - Kessel-Lo Kinderen 11+

Cursus Vaarbewijs I

Wil jij deze zomer gaan varen met een waterscooter, jetski, of motorboot: – Die harder kan dan 20 kilometer per uur ? – Die langer is dan 15 meter ? – In het buitenland ?

Woensdag 15 februari - OphovenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres