Home> Ontspanning > Sport > Sport (01-07-2016 tot 01-08-2016 - : geen resultaten. We hebben alle resultaten voor heel België getoond.)

69 Activiteiten (1-18)

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Square Café :: Wales - België

Vrijdag neemt België het op tegen Wales in de kwartfinale van het EK 2016! Volg de match mee op groot scherm in Square Café! Afterparty bij winst!

Vrijdag 1e juli - Sint-Kwintens-Lennik

Opendeurdag nieuw Gezondheids -en Sportstudio

Studio World Tree is het nieuwe Gezondheids -en Sportstudio in Vilvoorde ! Het concept draait om de ontwikkeling van een gezonde en actieve leefstijl wat bijdraagt tot een gelukkiger leven.

Vandaag van 19u tot 23u30 - Vrijdag 1e juli - Vilvoorde GratisKinderen 5+

Zen Yoga

Locatie: Het Appèl, Brusselsestw 544 te Mechelen (Zemst), parking voorzien. Matjes zijn aanwezig, breng zelf een dekentje en een kussentje mee.

Vandaag van 10u tot 11u - Vrijdag 1e juli - Mechelen

Sup Yoga les

Hou je van Yoga ? Probeer dan nu onze Sup Yoga lessen. De yoga oefeningen worden op het water uitgevoerd terwijl u op subboard staat.

Vandaag van 10u30 tot 11u45 - Vrijdag 1e juli - Ophoven Kinderen 12+

8ste Grote Prijs

De achtste editie van de Grote Prijs Zandbergen, de populaire joging, vindt plaats op vrijdag 1 juli. Dit jaar loopt die langs een vernieuwd parcours. Het wordt opnieuw een sportief gebeuren.

Vandaag van 19u30 tot 20u - Vrijdag 1e juli - Zandbergen Kinderen 4+

Voetbaldorp dolle dagen Gaasbeek

Beste dolle voetbal liefhebbers uit Lennik en omstreken. Om dit weekend alles vlot te laten verlopen zijn hier enkele puntjes waarmee u best rekening houdt: - Het voetbaldorp zal zijn deuren openen...

Van vrijdag 1e tot zaterdag 2 juli - Gaasbeek

Wales - België - Groot scherm Kapelle op den Bos

Als de Rode Duivels blijven gaan, wij ook! """"""""""""""""" Praktische informatie """"""""""""""""" Speelschema: . Vrijdag 01/07/2016 om 21.00 uur: Wales - België Openingsuren: .

Van vrijdag 1e tot zaterdag 2 juli - Kapelle-op-den-Bos

Oxygen Fitness Parkbosrun

Oxygen Fitness Clubs en Kids&Play Binnenspeeltuinen presenteren u op 2 juli de eerste Parkbosrun, een loopevenement in het mooi aangelegde, natuurrijke park in De Pinte/Gent.

Zaterdag 2 juli - Sint-Denijs-Westrem

Brussels Golf Day

Misschien woont de nieuwe Tiger Woods wel op de hoek van de straat of is Nicolas Colsaerts maar het topje van de ijsberg wanneer het gaat om Belgische toptalenten? ...

Zaterdag 2 juli - Laken GratisKinderen 3+

Drafrennen

De Vzw Drafrennen Tongeren organiseert van 19 maart t.e.m. 11 november drafkoersen. Telkens op zaterdag van 14u tot 20u en in de maanden augustus en september zullen de rennen plaatsvinden op zondag.

Zaterdag 2 juli - Tongeren

Zaalvoetbaltornooi sv Transvaal

Zaalvoetbaltornooi – terrein Transvaal organisatie sv Transvaal – talrijke prijzen Inschrijvingen en inlichtingen: Kurt Marcus 18.

Zaterdag 2 juli - Langemark GratisKinderen 12+

Syntix Superprix Powered by Pirelli

Circuit Zolder zet de zomervakantie goed in met de Syntix Superprix Powered by Pirelli. Een spannend raceweekend met onder andere de derde manche van het Belcar Endurance Championship...

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - Heusden-Zolder

Wollewielen

Tijdens de grote vakantie trekken animatoren van de jeugddienst met een bakfiets vol spelmateriaal de stad in. Ze houden halt aan verschillende buurtspeelpleintjes om de kinderen in de buurt aan te...

Van 30 juni tot 18 augustus - D - Turnhout

Park4Kids

Een hele namiddag speelplezier voor de kinderen met een heleboel fantastische attracties en animatie. Bij regenweer voorzien we een alternatief in de grote feesttent.

Zondag 3 juli - Kampenhout Gratis

Kinderkankerfonds Velo-Classic

4de editie Velo-Classic Wielertoeristen, vernieuwde parcours 55-75-95km Gratis Koffie en versnapering...

Zondag 3 juli - Sint-Denijs

Zwemloop

Zwemloop voor jongens va 10 tot 19 jaar Start voor volwassenen van meer dan 20 jaar

Zondag 3 juli - Boussu-lez-Walcourt Kinderen 6+

Fietstocht

We fietsen zo veel mogelijk langs landelijke rustige wegen. We volgen een uitgestippelde weg volgens het knooppuntensysteem. Onderweg stoppen we even om te drinken.

Maandag 4 juli - Willebroek Kinderen 12+

Kinderkamp (thema 'Kleuren')

Voor kinderen van het 1 ste, 2 de en 3 de leerjaar sporten, spelen, knutselen, genieten,. ..

Van maandag 4 tot vrijdag 8 juli - Kortemark Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres