Ontspanning X Opendeurdag, Tijdelijke verkoop.. X Provincie Antwerpen X

7 Activiteiten

of

Groot uitverkoop van Hi-Fi Audio Video materiaal

New Invor organiseert een groot uitverkoop van Hi_fi Audio Video materiaal. Versterkers, Cd speelers , boxen, draaitafels, kabels, meubels van de beste merken : Cabasse, Quadral, Arcam, Pro-Ject...

Vandaag van 10u tot 17u - Van 13 tot 21 januari - D V Za Zo - Mechelen Kinderen 12+

Opendeurdag victoria 2017

Kom eens een kijkje nemen naar de nieuwe collectie van victoria en ook zijn er nog solden op de collectie van 2016 een hapje en een drankje ook een tomebla voor de mensen die iets gekocht hebben.

Zondag 22 januari - Beerse Kinderen 4+

Stockverkoop - mundo melocotón

* Solden Outlet Sale * Januari is soldentijd, dus wij doen gezellig mee ! Op 21 en 22 januari doen we in Gent en Antwerpen een ouletverkoop met extra solden bovenop, dus kortingen van 50 tot 80%.

Zondag 22 januari - Antwerpen

Opendeurdag : nieuw kinderdagverblijf in Antwerpen

Reserveer een plaats voor uw kindje in ons nieuw kinderdagverblijf in Antwerpen tijdens onze Opendeurdag ! Opening: Februari 2017 * Onthaal voor 40 kinderen van 3 maanden tot 3 jaar.

Zaterdag 28 januari - Antwerpen 1

Opendeurdag

Van harte welkom op onze opendeurdag op zondag 22 januari 2017 van 14u00 tot 18u00. Er zijn workshops te winnen voor de aanwezigen .

Zondag 22 januari - Zandhoven Kinderen 6+

Infoavond: nieuwe cursussen bij Cvo Dtl Herentals

Een woordje uitleg over de cursussen die je van januari tot en met juni bij Cvo Dtl Herentals kan volgen ? Dat kan ! Op onze infoavond.

Woensdag 25 januari - Herentals

Ontbijt aan huis

Op zondag 12 februari levert Brass Band Heist uw ontbijt aan huis. U kan kiezen tussen een Bbh ontbijt (14€), Luxe ontbijt (18€) en een kinderontbijt (9€).

Zondag 12 februari - Wiekevorst Kinderen 3+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres