Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X Provincie Limburg X08-12-2016 tot 08-01-2017 X

11 Activiteiten

of

Mergelgrotten: individuele rondleiding

De mergelontginning starte in Kanne al voor de 15de eeuw. Het is dus een plek vol geschiedenis en interessante verhalen.

Van 16 januari tot 10 december - Za Zo - Kanne Kinderen 3+

Rondleiding Wijnkasteel Genoels-Elderen

Tijdens deze rondleiding zal je kunnen genieten van een wandeling door het park rond het kasteel waar je een prachtige arboretum, een rozentuin en de grootste wijngaarde van België zal kunnen zien.

Van 4 januari tot 23 december - M W V Za - Genoelselderen

Kerst brunch cruise

Genieten van een heerlijke, zalige en rustgevende kerst brunch met heerlijke buffetten, showcoocking, mooie decoratie, heerlijke dranken op kerstdag.

Zondag 25 december - Hasselt Voordeel Wattedoen.be

Volle Maanwandeling op de Terrils

Kom mee op pad met een Ranger voor een nachtelijke wandeling naar de top van een terril, waar je bij een drankje geniet van het adembenemend zicht.

Zaterdag 17 december - Eisden

Oriëntatiewandeling

Je bent sportief, houdt van wandelen en van de natuur en je wil graag eens deelnemen aan een oriëntatie-activiteit… dan is dit je kans .

Dinsdag 27 december - Hechtel Kinderen 2+

Kerstwandeling

Kerst wandeling maandag 26 December 2016 Vertrekplaats : Zaal Pax, Grote Heide Neerpelt. Vertrek vanaf 13u00 tot 18u30.

Maandag 26 december - Neerpelt

Nieuwjaars brunch cruise

Genieten van een heerlijke, zalige en rustgevende nieuwjaars brunch met heerlijke buffetten, showcoocking, mooie decoratie, heerlijke dranken,. ...

Zondag 8 januari - Hasselt Voordeel Wattedoen.be

Gps stadspel

Beste prijs/kwaliteit verhouding als je op zoek bent naar een stadsspel met Gps. open de jacht op één van je vrienden in de stad.

Vandaag van 14u tot 18u - M D W D V Za Zo - Hasselt Singles

Bloesemtochten met Gids met bezoek aan fruitbedrijf

Ga op stap met een Gids In de fruitstreek ontdek de mooiste dorpjes en plantages. Wij brengen u met onze Busjes thuis gehaald en gebracht is mogelijk.

Vandaag van 14u tot 17u30 - M D W D Za Zo - Wellen

Fietstochtjes in de natuur: Vijvergebied Midden-Limburg

Gaat wandelen je te traag ? Dan kun je ook op de fiets een groot deel van onze gebieden ontdekken. Soms werden er zelfs speciale fietsroutes uitgestippeld om zeker niets te missen.

Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Zonhoven Gratis

Pony rijden

Wandelen met ponys onder uw eigen begeleiding voor kinderen tot 12 jaar in het natuurgebied Gerhagen.(ponys +- 1 m.) Opgelet Gps brengt u niet volledig tot de bestemming...

Vandaag van 8u tot 22u - M D W D V Za Zo - Tessenderlo Kinderen 3+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres