Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X Provincie Limburg X24-02-2017 tot 24-03-2017 X

11 Activiteiten

of

Portemonnees maken met gerecycleerde brikken

Creatieve namiddag voor iedereen vanaf 9 jaar. In het tijdperk van Diy en hergebruik maken we van een oude brikverpakking een mooi portemonneetje. Pronken maar ! Voor jong en oud (vanaf 9 jaar).

Zondag 26 februari - Koersel Kinderen 6+

Verhalen uit het bos

Dit is niet zomaar een boswandeling. Terwijl de gids u door het bos voert, tovert hij allerlei verhalen uit zijn hoed.

Zondag 5 maart - Koersel GratisKinderen 6+

Natuurwandeling voor geoefende voeten - gezondheidswandeling door de natuur

De positieve impact van wandelen op onze geest en lichaam zijn enorm. Wandelen houdt je hart gezond, geeft je zuurstof, versoepelt je gewrichten, houdt je brein jong, helpt tegen stress...

Woensdag 15 maart - Koersel GratisKinderen 6+

Natuurspeurdertjes: Lentecapriolen

De lente is in aantocht en tijd dus om eens goed zot te doen. Een fijne namiddag buiten in de natuur, afgesloten met een verrassend knutselmoment. Van 5 tot 7 jaar - €2 per kind (incl.

Zondag 19 maart - Koersel Kinderen 5+

Zwerfvuilactie Natuurpunt Neerpelt

Zwerfvuil in de berm: het is een bron van ergernis. Natuurpunt Neerpelt doet mee met de zwerfvuilactie op zaterdag 18 maart.

Zaterdag 18 maart - Neerpelt Gratis

Pony rijden

Wandelen met ponys onder uw eigen begeleiding voor kinderen tot 12 jaar in het natuurgebied Gerhagen.(ponys +- 1 m.) Opgelet Gps brengt u niet volledig tot de bestemming...

Vandaag van 8u tot 22u - M D W D V Za Zo - Tessenderlo Kinderen 3+

Vespa Verhuur

U kunt met z´n tweetjes, familie, vrienden of met collega's een Vespa huren en wij bezorgen u een gezellige en onvergetelijke dag. Bij ons kan iedereen mee, groot, klein, jong en oud.

Vandaag van 9u tot 20u - D W D V Za Zo - Hoeselt video

Gps stadsspel in Leuven of Antwerpen

Beste prijs/kwaliteit verhouding als je op zoek bent naar een stadsspel met Gps. open de jacht op één van je vrienden in de stad.

M D W D V Za Zo - Hasselt Singles

Bloesemtochten met Gids met bezoek aan fruitbedrijf

Ga op stap met een Gids In de fruitstreek ontdek de mooiste dorpjes en plantages. Wij brengen u met onze Busjes thuis gehaald en gebracht is mogelijk.

M D W D Za Zo - Wellen

Fietstochtjes in de natuur: Vijvergebied Midden-Limburg

Gaat wandelen je te traag ? Dan kun je ook op de fiets een groot deel van onze gebieden ontdekken. Soms werden er zelfs speciale fietsroutes uitgestippeld om zeker niets te missen.

Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Zonhoven Gratis

Workshop: 'kruidig schoonmaken'

Waarom schoonmaken met kruiden ? De voordelen op een rijtje: geen gezondheidsrisico, aangename natuurlijke geuren, kind- en milieuvriendelijk, goedkoop, ruimtebesparend, snel.

Vrijdag 17 maart - KoerselZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres