Top - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - Limburg
Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X Provincie Limburg X22-01-2017 tot 22-02-2017 X

14 Activiteiten

of

Winterborrelwandeling naar de Kluis van Bolderberg

Naar jaarlijkse traditie organiseert de vzw Toerisme Heusden-Zolder op 22 januari 2017, de dag dat in Bolderberg de Sint-Antoniuskermis wordt gevierd...

Vandaag van 14u tot 17u - Zondag 22 januari - Heusden-Zolder Gratis

Het Grote Vogelweekend

Beleef samen met ons het plezier van vogels observeren op de voedertafel. Tijdens het Grote Vogelweekend van Natuurpunt worden in duizenden tuinen in Vlaanderen tegelijk de vogels geteld die komen...

Zondag 29 januari - Koersel GratisKinderen 6+

Op zoek naar wintervogels

Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt staat voor de deur ! Op de voedertafels in de Vlaamse tuinen zie je een aantal verstokte thuisblijvers zoals mezen en vinken.

Vrijdag 27 januari - Koersel GratisKinderen 8+

Koude Wangen Winterwandeling

Toerisme Herk-de-Stad organiseert op zondag 5 februari een Koude Wangen Winterwandeling. De tocht is ongeveer 5 km lang en loopt langs mooie natuur en historische kastelen.

Zondag 5 februari - Herk-de-Stad

Startwandeling Natuurpunt Hechtel-Eksel

Stapwandeling naar het gehucht De Locht, gelegen tussen de twee kerkdorpen Hechtel en Eksel, met mooie vergezichten op de Netevallei. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Afstand is ongeveer 7 km.

Zondag 5 februari - Hechtel-Eksel GratisKinderen 6+

Wintervogels in de Vallei van de Zwarte Beek

Op de voedertafels in de Vlaamse tuinen zie je een aantal verstokte thuisblijvers zoals mezen en vinken. Maar ook tijdens een winterse natuurwandeling kom je heel wat vogels tegen die hier hun...

Zondag 5 februari - Koersel GratisKinderen 6+

Speuren naar sporen

We kruipen in de huid van Sherlock Holmes... Welke dieren zijn er in de buurt geweest ? We gaan op zoek naar de sporen die ze hebben achtergelaten om uit te vissen wie er ons pad heeft gekruist.

Zondag 12 februari - Hechtel-Eksel GratisKinderen 6+

Kinderwandeling natuurspeurdertjes: 'warme mutsenactiviteit'.

Op avontuur in de natuur voor kinderen van 5 tot 7 jaar (en hun ouders) In de winter kan het koud zijn dus doe je muts, sjaal en handschoenen aan...

Zondag 19 februari - Koersel Kinderen 6+

Uitwaaien op de terril van Heusden-Zolder

De mijnterril van Heusden-Zolder steekt 80 meter boven de omgeving uit. Van op de top heb je een prachtig zicht op de uitgestrekte bossen van Koersel en de open heide van het militair domein Kamp...

Dinsdag 14 februari - Koersel GratisKinderen 6+

Pony rijden

Wandelen met ponys onder uw eigen begeleiding voor kinderen tot 12 jaar in het natuurgebied Gerhagen.(ponys +- 1 m.) Opgelet Gps brengt u niet volledig tot de bestemming...

Vandaag van 8u tot 22u - M D W D V Za Zo - Tessenderlo Kinderen 3+

Bloesemtochten met Gids met bezoek aan fruitbedrijf

Ga op stap met een Gids In de fruitstreek ontdek de mooiste dorpjes en plantages. Wij brengen u met onze Busjes thuis gehaald en gebracht is mogelijk.

Vandaag van 14u tot 17u30 - M D W D Za Zo - Wellen

Fietstochtjes in de natuur: Vijvergebied Midden-Limburg

Gaat wandelen je te traag ? Dan kun je ook op de fiets een groot deel van onze gebieden ontdekken. Soms werden er zelfs speciale fietsroutes uitgestippeld om zeker niets te missen.

Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Zonhoven Gratis

Gps stadsspel in Leuven of Antwerpen

Beste prijs/kwaliteit verhouding als je op zoek bent naar een stadsspel met Gps. open de jacht op één van je vrienden in de stad.

Vandaag van 14u tot 18u - M D W D V Za Zo - Hasselt Singles

Vespa Verhuur

U kunt met z´n tweetjes, familie, vrienden of met collega's een Vespa huren en wij bezorgen u een gezellige en onvergetelijke dag. Bij ons kan iedereen mee, groot, klein, jong en oud.

Vandaag van 9u tot 20u - D W D V Za Zo - Hoeselt videoZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres