Top - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - Limburg
Ontspanning X Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten X Provincie Limburg X27-08-2016 tot 27-09-2016 X

55 Activiteiten (1-18)

of

Heidewandeling

Op zaterdag 27 augustus verwacht begeleider Krista Bovens jou om 19u30 voor een aangename, zomerse avondwandeling in de heide van Hechtel-Eksel.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Hechtel-Eksel Kinderen 8+

Vleermuizenwandeling

Dompel jezelf onder in het leven van deze boeiende en vliegende zoogdiertjes. We starten met een powerpointpresentatie over de levenswijze en andere eigenaardigheden van de vleermuizen.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Hasselt

Nacht van de Vleermuis

Vleermuizen, wat zijn nu eigenlijk, gewoon nachtdiertjes ? Vampieren ?

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Koersel Kinderen 3+

Nacht van de vleermuis

Op zaterdag 27 augustus verwacht natuurgids Lydia Vanberghen jou om 20u30 voor een wandeling op zoek naar de vleermuizen.

Vandaag van 20u30 tot 22u - Zaterdag 27 augustus - Batsheers Kinderen 8+

Natuurbeheer

Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur een grote stap vooruit te helpen ?

Vandaag van 9u tot 12u - Zaterdag 27 augustus - Lummen Gratis

Nacht van de Vleermuis - wandeling afgelast

Dit weekend zal op heel wat locaties in Vlaanderen de Nacht van de Vleermuis doorgaan. Normaal gezien werd in Beringen, aan het bezoekerscentrum De Watersnip...

Vandaag van 19u30 tot 23u - Zaterdag 27 augustus - Koersel GratisKinderen 5+

Fietsen In Houthalen-Helchteren

Op zondag 28 augustus organiseert het team toerisme van Houthalen-Helchteren een begeleide fietstocht doorheen onze adembenemende gemeente.

Zondag 28 augustus - Houthalen-Helchteren GratisKinderen 6+

Een Dorp vol Soldaten

Een dorp vol soldaten 2016.Doelstelling: Het creëren van een levend museum.De periodes die aan bod komen zullen stammen uit Wo1 14/18 en Wo2 38/45.Het wordt een museum met voertuigen en voetvolk.

Zondag 28 augustus - Eigenbilzen

Maaslandse Gordel

De 23 ste editie. De samenwerking met Landelijke Gilde Rotem is weer voorzien zoals verleden jaar. Zij zullen instaan voor de vertrekplaats in Rotem.

Zondag 28 augustus - Maasmechelen

Stevig stappen naar de terril van Heusden-Zolder

De mijnterril van Heusden-Zolder torent 80 meter boven het omringende landschap uit. De natuur op een mijnsteenberg is heel bijzonder.

Zondag 28 augustus - Koersel GratisKinderen 8+

Wandeling van de Plantenwerkgroep Genk

Begeleider Thomas Gyselinck neemt jou mee voor een wandeling op zondag 28 augustus. Iedereen die graag aan de wandeling wil deelnemen wordt verwacht om 9u aan de Wolfbergstraat.

Zondag 28 augustus - Genk Kinderen 8+

Wandeling in natuurgebied Zammelen

Op zondag 28 augustus kan je samen met natuurgids Geert Kempeneers op stap in het prachtig natuurgebied Zammelen. Jullie zullen er de omgeving van het Haspengouuws dorpje verkennen en het...

Zondag 28 augustus - Vliermaal Kinderen 3+

Heidewandeling

We willen die middag op het militaire domein het landschap ontdekken zoals het meer dan honderd jaar geleden nog bestond in de ganse Limburgse Kempen.

Zondag 28 augustus - Hechtel-Eksel GratisKinderen 6+

Heidewandeling

Op zaterdag 27 augustus verwacht begeleider Krista Bovens jou om 14U voor een aangename, zomerse wandeling in de heide van Hechtel-Eksel.

Zondag 28 augustus - Hechtel-Eksel Kinderen 3+

Wandelen rond de gemeente

Wandelen rond Sint-Truiden (Wilderen). Wandelen rond Sint-Truiden (Wilderen) Afstand: 5 of 10 km Vertrekplaats: Parking kerk Bijkomende startplaats: zwembad Sint-Truiden enkel na Telefonische...

Donderdag 1e september - Sint-Truiden

Oogstactiviteiten : Rondleiding met gids

Elfi gidst u in elk seizoen door de prachtige boomgaarden in het idyllische dorpje Boekhout in hartje Haspengouw. Zij vertelt boeiende verhalen in een live decor.

Zaterdag 3 september - Gingelom video Kinderen 5+

Walking Dogs

Walking Dogs organiseert een benefiet hondenwandeling tvv vzw Helping Dogs ! Deze super gezellige benefiet hondenwandeling leid je langs de mooie bossen en vergezichten van Opoeteren.

Zondag 4 september - Maaseik

Op ontdekking in de Koerselse bossen

Ontspannen in de uitgestrekte bossen op de Koerselse heide. Onze gids maakt je attent op de unieke natuurwaarden in het beekdallandschap Zwarte Beek tijdens deze aangename zomerse wandeling.

Zondag 4 september - Koersel GratisKinderen 8+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres