A la Une - Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten - Limburg
Home> Ontspanning > Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten > Uitstappen, Wandelingen, Fietstochten (Provincie Limburg - 25-07-2016 tot 25-08-2016)

58 Activiteiten (1-18)

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Begeleide rondleiding op het Circuit Zolder

De Vzw Toerisme Heusden-Zolder organiseert naar jaarlijkse traditie gedurende de zomermaanden juli en augustus elke donderdagnamiddag een begeleide rondleiding op het Circuit Zolder behalve op...

Donderdag 28 juli - Heusden-Zolder

Toeren rond de gemeente

Toeren rond Tongeren start ook dit jaar in het centrum van de oudste stad van België. Van daaruit kan je kennismaken met het landelijke gedeelte van de stad.

Zondag 31 juli - Tongeren

Klavercruise 5e editie

Op zondag 31 july 2016 vindt de 5e editie van de Klavercruise te lummen plaats: Dit is een algekend evenement vol plezier.

Zondag 31 juli - Lummen Gratis

Libellenwandeling

Het onderscheid tussen libellen en waterjuffers is nog vrij makkelijk, maar hoe zie je het verschil tussen een azuurwaterjuffer en een watersnuffel, of tussen een platbuik en een oeverlibel ?

Zondag 31 juli - Koersel GratisKinderen 8+

Libellenwandeling

Iedereen weet hoe libellen eruit zien, maar kan je ze onder elkaar verschillen ? Ken je de verschillende soorten ?

Zondag 31 juli - Koersel Kinderen 3+

Fietstocht Molenfeesten Molenbeersel

Fietstocht - circa 35km - over ongekende paadjes en langs steeds verrassende wegen in en om Molenbeersel. Halte voorzien onderweg.

Zondag 31 juli - Molenbeersel Kinderen 6+

Wandeltocht Molenfeesten Molenbeersel

Wandeltocht - 7 of 15 km - langs ongekende paadjes in Molenbeersel. Inschrijvingen en vertrek op de feestweide aan de Keijersmolen tussen 7u en 13u.

Zondag 31 juli - Molenbeersel Kinderen 6+

Begeleide rondleiding op het Circuit Zolder

De Vzw Toerisme Heusden-Zolder organiseert naar jaarlijkse traditie gedurende de zomermaanden juli en augustus elke donderdagnamiddag een begeleide rondleiding op het Circuit Zolder behalve op...

Donderdag 4 augustus - Heusden-Zolder

Wandelen rond de gemeente

Wandelen rond Sint-Truiden (Ossenweg). Wandelen rond Sint-Truiden (Ossenweg) Afstand: 5 of 10 km Vertrekplaats: Parking kerk Bijkomende startplaats: zwembad Sint-Truiden enkel na Telefonische...

Donderdag 4 augustus - Sint-Truiden

Kom de vlinders van de Sint-Pietersberg helpen

Natuurpunt Riemst organiseert samen met Natagora, Natuurmonumenten en de Jnm hun jaarlijkse grote natuurwerkdag. Alle inwoners van Riemst...

Zaterdag 6 augustus - Riemst Kinderen 12+

Belle époquewandeling

Hou je van mooie dingen uit mooie oude tijden ? Dan is deze wandeling iets voor jou?

Zondag 7 augustus - Genk Kinderen 3+

Ideale uitstap met kids : Mijnzondag in Mijnmuseum Beringen

Het kan wel eens gebeuren dat je op zondag niet weet wat te doen. Als je houdt van een streepje cultuur en liefst ook in Limburg, zijn de Mijnzondagen van het Mijnmuseum jouw oplossing.

Zondag 7 augustus - Koersel

Gegidste rondleing Waterkuil Vechmaal

Op zondag 7 augustus, om 14u, kan je mee op stap voor een gegidste rondleiding aan de mergelgrotten "De Waterkuil" in Vechmaal.

Zondag 7 augustus - Heers Kinderen 8+

Vlinderwandeling in de Sluisbemden

Ter gelegenheid van de grote vlinderweekend kan je op zondag 7 augustus, om 14u, deelnemen aan een grote vlinderwandeling in de Sluismbemden.

Zondag 7 augustus - Diepenbeek Kinderen 3+

Natuuratelier: Het Grote Vlinderweekend

Op zoek naar de vlinders en hierna knutselen ter gelegenheid van het grote vlinderweekend. Wat is er aangenamer dan dit voor een warme zomerzondag ?

Zondag 7 augustus - Koersel Kinderen 7+

Jaarlijkse fietstocht en Bbq

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Landelijke Gilde Werm een fietstocht van ongeveer 25 km, gevolgd door een overheerlijke barbecue.

Zondag 7 augustus - Werm

Vlinderwandeling - Het Grote Vlinderweekend

Ook verzot op de vlinderpracht tijdens de zomer ? Wij ook ! De Vallei van de Zwarte Beek biedt een thuis aan meer dan dertig verschillende soorten dagvlinders.

Zondag 7 augustus - Koersel

Het Grote Vlinderweekend - vlinderwandeling

Tijdens 'het Grote Vlinderweekend' van Natuurpunt tellen duizenden gezinnen een half uurtje of langer de vlinders in hun tuin.

Zondag 7 augustus - Koersel GratisKinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres