Ontspanning X Wandeltochten X Provincie Limburg X24-01-2017 tot 24-02-2017 X

6 Activiteiten

of

Wilde zwanenwandeling

De wilde zwanen zijn een jaarlijkse vaste waarde in het Schulensbroek. De gasten komen uit het verre Noorden om onze graslanden als voedselplaats te gebruiken en het meer als slaapplaats...

Zondag 5 februari - Linkhout

Op zoek naar de bever

Wist je dat er een bever actief is in het Schulensbroek ? Rondom het Schulensmeer heeft hij al veel wandelaars verrast met zijn sporen.

Zondag 19 februari - Linkhout Kinderen 3+

Midweekwandeling

Vanuit de start meteen door de bossen en veldwegeltjes van de Binnen- en buitenheide van Achel en de Turfheide tussen Achel en de Grote Heide van Neerpelt.

Dinsdag 14 februari - Hamont-Achel

Op stap in Bosland: Grote Nete, Grote Pracht

De Grote Nete is een rivier die ten noordoosten van Hechtel ontspringt door de samenvloeiing van greppels, grachten en sloten.

Zondag 5 februari - Hechtel-Eksel Gratis

Wsv Wandelend Paal organiseerd de 40 Koersel Fonteintje wandeling

Koersel Fonteintje wandeling is zonder twijfel de groenste tocht van Wandelend Paal, uitgetekend in het eindeloze groengebied rond Koersels kapelletje.

Donderdag 9 februari - Koersel

Algemene vergadering Natuurpunt Neerpelt + wandeling

De Algemene Vergadering bestaat dit jaar uit een combinatie van een wandeling en een infomoment. Te starten met het infomoment in het bezoekerscentrum met een korte voorstelling van ongeveer 30...

Zaterdag 18 februari - Neerpelt GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres