Top - Wandeltochten - Limburg
Ontspanning X Wandeltochten X Provincie Limburg X28-03-2017 tot 28-04-2017 X

5 Activiteiten

Kruidenwandeling in de Maasvallei

Op dinsdag 25 maken wij een natuurwandeling langsheen onze eigenste Maas onder leiding van een gepassioneerde herboriste …..

Dinsdag 25 april - Maaseik

Vertelwandeling Prille lente Mythische en magische bomen

Vertelwandeling mythische en magische bomen De aarde ontwaakt... Wie is die lieflijke berkenvrouw ? Ontdek het innerlijk vuur van lijsterbes en het verhaal van de mysterieuze man-met-de-liefdsvlek.

Zondag 2 april - Zelem Kinderen 8+

Eureka Bilzen Lentetocht Eigenbilzen

Zaterdagwandeling 15/04/17. Afstanden 4-7-11-20-27 km, met een rustpauze. Vertrekken tussen 7u-15u. Vlakbij de Nederlandse grens (Maastricht) situeert zich het prachtige dorp Eigenbilzen.

Zaterdag 15 april - Eigenbilzen

Op stap in Bosland: Marcheren in de Hechtelse heide

Het militair domein in Hechtel is een van de grootste resterende heidegebieden in Limburg. Deze wandeling is een absolute buitenkans om dit afgesloten gebied te betreden en kennis te maken met de...

Maandag 17 april - Hechtel-Eksel Gratis

Het Greven: van mijnverzakking tot drinkwater

Tijdens de wandeling maak je kennis met het verzonken dorp. Via het Kruinenpad, een brug tussen de kruinen van de bomen, leer je het Greven kennen.

Van zondag 16 april tot zondag 15 oktober - Zo - EisdenZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres