A la Une - Ontspanning - West-Vlaanderen
Home> Ontspanning (Oostvleteren en omgeving deze week)

21 Activiteiten (1-18)

Ijzersmultocht

Voor de 14de keer organiseren Kvlv en lg van Beveren-Ijzer, Roesbrugge-Haringe en Stavele de Ijzersmultocht. Met de fiets, of met de auto kan je het parcours van ongeveer 40km afleggen.

Vandaag van 10u30 tot 17u - Van 26 tot 27 juni - Proven Kinderen 3+13 km

After School Festival

In navolging op de succesvolle jongerenavonden tijdens Halloween komt er dit jaar een zomereditie op 30 juni. Tijdens dit muziekfestival zullen er op 6 verschillende podia in het park dj's aan het...

Donderdag 30 juni - Zillebeke Kinderen26 km

Summer Carnival

In Plopsaland de Panne wordt ook tijdens de zomer eens carnaval gevierd ! Kleurrijke dansspektakels, ritmische muziek, capoeira shows … en om mooi af te sluiten, een mega vuurwerk .

Donderdag 30 juni - De Panne Kinderen 3+29 km

Ftt kermisweekend

Met veel trots stellen we jullie ons kermisweekend voor. Hopelijk mogen we jullie terug massaal verwelkomen op onze activiteiten. Die gaan allen door in het Dorpshuis, Mgr.

Van vrijdag 1e tot zaterdag 2 juli - Houthulst Kinderen19 km

32ste Autozoektocht 'door de Westhoek'

32ste Autozoektocht 'door de Westhoek' te Elverdinge-Ieper Van 1 juli tot 6 sept. 2016 Al voor het 32ste jaar op rij wordt tijdens de zomermaanden de autozoektocht 'door de Westhoek'...

Van vrijdag 1e juli tot dinsdag 6 september - M D W D V Za Zo - Elverdinge Kinderen 7+11 km

Mysterieus Ieper

Iedereen kent de Grote Markt en de Menenpoort maar Ieper telt ook veel minder bekende schatten. Op de wandeling Mysterieus Ieper ontdek je de geheimen van Ieper via de kleinste steegjes en...

Zaterdag 2 juli - Ieper 21 km

F.C. De Kampioenen Fandagen

Ook jij kan een Kampioen zijn ! Wist je dat de originele set van de kantine uit F.C. De Kampioenen een permanente plaats in Plopsaland heeft ?

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - De Panne Kinderen29 km

F.C. De Kampioenen Fandagen

Ook jij kan een Kampioen zijn ! Wist je dat de originele set van de kantine uit F.C. De Kampioenen een permanente plaats in Plopsaland heeft ?

Van zaterdag 2 tot zondag 10 juli - Za Zo - De Panne Kinderen 3+29 km

Themawandeling - Straten en Pleinen

We verkennen specifieke straten en stemmige pleinen in en rond de Ieperse kern. Straatnaamborden en historische figuren komen zo tot leven.

Zondag 3 juli - Ieper 21 km

Feest in het Dorp - Esen - Esnaplage

Zin in een zomerse strandgevoel in eigen stad ? Breng op zondag 3 juli een bezoekje aan het zomerevenement Feest in het Dorp – Esnaplage te Esen. Deelnemen aan de diverse activiteiten is gratis.

Zondag 3 juli - Esen GratisKinderen23 km

Piconroute: een Heuvellandse Piconfrontatie

De Picontocht start in Loker en je kan als groep kiezen om deze te voet of met de fiets te doen. De afstand is een 4-tal km.

Zondag 3 juli - Loker Kinderen 5+26 km

Fietszoektocht Ieperboog

Tussen 16 april en 30 september kun je deelnemen aan de Fietszoektocht Ieperboog. Deze zoektocht krijg je gratis bij aankoop van een fietskaart Ieperboog en volgt de fietsroute van 36 km.

Vandaag van 9u tot 18u - Van 16 april tot 30 september - M D W D V Za Zo - Ieper 21 km

Fiets- of autozoektocht : 'ieper : Bloeiende papavers...'

Fiets- of autozoektocht - Ieper : Bloeiende papavers... Ongeveer 14 km - Start te Ieper, via de Ieperse deelgemeenten Brielen en Boezinge en terug naar Ieper.

Vandaag van 9u tot 12u - Van 2 april tot 31 augustus - M D W D V Za Zo - Ieper Kinderen 6+21 km

Zonnegloed dierenpark

In Dierenpark en Kinderboerderij De Zonnegloed in de Westhoek te Vleteren wachten er heel wat avonturen. Het park is in het groen verscholen waar jong en oud zich kan vermaken.

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Vleteren 7 Kinderen 6+1 km

KinderDierenpark

400 dieren / 95 soorten in een natuurlijke omgeving. Tractortochten. Ponyritten. Voedervoorstellingen. Speelplein. www.dezonnegloed.be

Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Vleteren 20 Kinderen1 km

Bezoekerscentrum Jules Destrooper

In ons bezoekerscentrum wandel je letterlijk doorheen de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen.

D W D V Za - Lo 8 km

Oude volksspelen In het Mysterie Poperinge

In een oud volkscafeetje bewoond door allerhande heksen en trollen staan een 30tal volksspelen en gezelschapsspellen. Wie kent er nog de pudebak, sjoelbak, schuiftafel, toptafel, tafelhockey...

Vandaag van 10u30 tot 12u30 - M D W D V Za Zo - Poperinge 15 km

Scooterplezier in de Westhoek

Halve dag (4 uur): 60 € volledige dag (8 uur): 80 € supplement passagier: 25 € halve dag in de voormiddag: 09.00 tot 13.00 halve dag in de namiddag: 14.00 tot 18.00 volledige dag: 10.00 tot 18.

Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Woumen 18 km