A la Une - Ontspanning - West-Vlaanderen
Home> Ontspanning (Oostvleteren en omgeving deze week)

16 Activiteiten

Mysterieus Ieper

Iedereen kent de Grote Markt en de Menenpoort maar Ieper telt ook veel minder bekende schatten. Op de wandeling Mysterieus Ieper ontdek je de geheimen van Ieper via de kleinste steegjes en...

Zaterdag 30 juli - Ieper 21 km

Julifoor

Jaarlijkse kermis op de Grote Markt te Veurne.

Van zaterdag 30 juli tot woensdag 3 augustus - Veurne GratisKinderen25 km

Themawandeling - Markante vrouwen in Ieper

In een stad met een rijk verleden weerklinken vooral de namen van beroemde mannen. Nochtans hebben talloze vrouwen (vaak in de schaduw van hun man) een belangrijke rol gespeeld.

Zondag 31 juli - Ieper Kinderen21 km

Themawandeling - Ieper en Wo1

De ontroerende Menenpoort, de stemmige Saint Georges' Memorial Church e.a zijn blijvende getuigen van het oorlogsverleden van de stad.

Zondag 31 juli - Ieper 21 km

Studio 100 tv Fandagen

Kijk je vaak naar Studio 100 tv en ben je fan van de verschillende helden en acteurs ? Dan is het op 31/07 en 7/08 mogelijk om ze te ontmoeten in Plopsaland de Panne.

Zondag 31 juli - De Panne Kinderen 3+29 km

Samson en Gert Zomershow

Samson en Gert komen graag naar Plopsaland de Panne tijdens de zomer. Ze zingen en dansen er ook graag. Wil je graag samen met hen komen zingen en dansen ?

Van 18 tot 29 juli - M D W D V - De Panne Kinderen 3+29 km

32ste Autozoektocht 'door de Westhoek'

32ste Autozoektocht 'door de Westhoek' te Elverdinge-Ieper Van 1 juli tot 6 sept. 2016 Al voor het 32ste jaar op rij wordt tijdens de zomermaanden de autozoektocht 'door de Westhoek'...

Vandaag van 6u tot 23u - Van 1e juli tot 6 september - M D W D V Za Zo - Elverdinge Kinderen 7+11 km

Fietszoektocht Ieperboog

Tussen 16 april en 30 september kun je deelnemen aan de Fietszoektocht Ieperboog. Deze zoektocht krijg je gratis bij aankoop van een fietskaart Ieperboog en volgt de fietsroute van 36 km.

Van 16 april tot 30 september - M D W D V Za Zo - Ieper 21 km

Fiets- of autozoektocht : 'ieper : Bloeiende papavers...'

Fiets- of autozoektocht - Ieper : Bloeiende papavers... Ongeveer 14 km - Start te Ieper, via de Ieperse deelgemeenten Brielen en Boezinge en terug naar Ieper.

Van 2 april tot 31 augustus - M D W D V Za Zo - Ieper Kinderen 6+21 km

Zonnegloed dierenpark

In Dierenpark en Kinderboerderij De Zonnegloed in de Westhoek te Vleteren wachten er heel wat avonturen. Het park is in het groen verscholen waar jong en oud zich kan vermaken.

M D W D V Za Zo - Vleteren 7 Kinderen 6+1 km

KinderDierenpark

400 dieren / 95 soorten in een natuurlijke omgeving. Tractortochten. Ponyritten. Voedervoorstellingen. Speelplein. www.dezonnegloed.be

M D W D V Za Zo - Vleteren 20 Kinderen1 km

Bezoekerscentrum Jules Destrooper

In ons bezoekerscentrum wandel je letterlijk doorheen de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen.

D W D V Za - Lo 8 km

Oude volksspelen In het Mysterie Poperinge

In een oud volkscafeetje bewoond door allerhande heksen en trollen staan een 30tal volksspelen en gezelschapsspellen. Wie kent er nog de pudebak, sjoelbak, schuiftafel, toptafel, tafelhockey...

Woensdag Vandaag van 15u tot 20u - M D W D V Za Zo - Poperinge 15 km

Verhalen voor Onderweg - wandelingen

Het Regionaal Landschap West-Vlaamse Heuvels ontwikkelde in de voorbije jaren de wandelreeks 'verhalen voor Onderweg'. Zestien wandelboekjes nemen de wandelaar mee langsheen de mooiste plekjes in de...

Woensdag Vandaag van 7u30 tot 23u - M D W D V Za Zo - Ieper Kinderen 10+20 km

Speurtochten in de mooiste bossen van de Westhoek - wandeling

Verrassende mysteries, leuke weetjes en plezante doe-opdrachten, gericht op mama's, papa's met kinderen van vijf tot elf jaar, in de mooiste bossen van de Westhoek .

Woensdag Vandaag van 7u tot 23u30 - M D W D V Za Zo - Kemmel 6 Kinderen 5+27 km

Kinderboerderij 'hoeve Paepehof'

Breng een bezoekje aan de dieren op onze authentieke boerderij en geniet van de cafetaria met zonneterras en grote kinderspeeltuin.

W Za Zo - Adinkerke 16 GratisKinderen 1+28 km