A la Une - Ontspanning - West-Vlaanderen
Home> Ontspanning (Oostvleteren en omgeving deze week)

39 Activiteiten (1-18)

Exclusive night

Dames, van harte welkom op onze exclusive night ! Een avond die je niet mag missen. Kom en ontdek onze nieuwe collectie Woody, Ten cate, Shiesser,... 10% korting op het volledige assortiment.

Vrijdag 29 april - Diksmuide Kinderen 12+20 km

Opendeurweekend met grandioze stockverkoop

Cent & Co bestaat 3 jaar, daarom houden wij opendeurweekend. Tijdens dit weekend is er een grandioze stockverkoop met Nieuwe degelijke Belgische kwaliteitsmeubelen met kortingen tot wel -80%.

Van vrijdag 29 april tot zondag 1e mei - Ledegem 40 km

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedroute tour te Middelke

In echte thaise tuk tuks : toeristische beelden&erfgoedroute tour : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedroute tour ' : Vrolijk mee...

Van vrijdag 29 april tot maandag 2 mei - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+41 km

Gratis Initiatie Golf

Koksijde Golf ter Hille organiseert op 30 april een gratis golfinitiatieles in groep. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de golfsport.

Zaterdag 30 april - Koksijde Gratis31 km

Zeetocht met de amfibieboot

Dit jaar vindt de week van de Zee plaats tussen 22 april en 8 mei 2016. Deze editie is dan ook extra speciaal want dan is de week van de zee al 20 jaar .

Zaterdag 30 april - De Panne Gratis31 km

Kruidenwandeling in de Noordduinen

De week van de zee vindt dit jaar plaats van 22 april tot 8 mei. Ter gelegenheid van de week en ook omdat de week van de zee al 20 jaar bestaat.

Zaterdag 30 april - Koksijde Gratis32 km

Vloedlijnwandeling

Op zaterdag 30 april kan je in De Panne deelnemen aan de vloedlijnwandeling met heel het gezin. Breng het heel gezin mee naar deze familiewandeling en vergeet zeker geen strandemmer mee te nemen.

Zaterdag 30 april - De Panne Gratis32 km

Een kruier vertelt

Ben je nieuwsgierig over wat in de netten van de kruier te vinden is ? Zou je het graag te weten willen komen ?

Zaterdag 30 april - De Panne GratisKinderen 5+32 km

Demonstratie garnaalkruien

Dit jaar vindt de week van de Zee plaats tussen 22 april en 8 mei 2016. Deze editie is dan ook extra speciaal want dan is de week van de zee al 20 jaar .

Zaterdag 30 april - Koksijde Gratis33 km

Fiesta Brasil Panna Cup

Op 30 april 2016 vindt de Fiesta Brasil Panna Club plaats in Koksijde. Panna Street Soccer staat bekend voor zijn spectaculaire dribbels en verfijnd balgevoel.

Zaterdag 30 april - Koksijde Gratis33 km

Gratis fotoshoot

Gratis fotoshoot met uw lievelingsdier, kinderen, kleinkinderen, vriend(in).. . Eén gratis foto wordt onmiddellijk met u meegegeven zodat u direct kan genieten van het resultaat .

Zaterdag 30 april - Moorslede 35 km

Loopw. 10 en 5km van Gistel

Op zaterdag 30 april 2016 kunt u meedoen aan een loopwedstrijd te Gistel van 5 of 10 km. Praktische informatie: Online inschrijven kan via website vanaf 1jan tot23 april Startplaats...

Zaterdag 30 april - Gistel 43 km

Ochtendwandeling in de Huwynsbossen

Ken je de Huwynbossen niet of wil je er meer over te weten komen ? Kom dan zeker naar de ochtendwandeling in de Huwynbossen op zaterdag 30 april.

Zaterdag 30 april - Lichtervelde 44 km

Zeetocht met de amfibieboot

Men organiseert op 30 april en 1 mei een leuke zeetocht met een amfibieboot vanaf 14 uur. De kinderen kunnen gratis mee met de amfibieboot om een zeetochtje te maken.

Van zaterdag 30 april tot zondag 1e mei - De Panne 32 km

Lentebraderie

Kom shoppen in de autovrije Albert-I-laan en Lombardsijdestraat ! Geniet van tal van kortingen in de deelnemende handelszaken.

Van zaterdag 30 april tot zondag 1e mei - Nieuwpoort Gratis36 km

Opendeur in De Broekelzen

1 mei valt dit jaar op een zondag, het wordt dus een 'dubbele' feestdag. Bovendien is de natuur begin mei op haar allermooist: voorjaarsbloeiers, bloesems, vogels in topvorm.

Zondag 1e mei - Westouter GratisKinderen 3+23 km

Yourin Spartarun

Op 1 mei 2016 vindt de Spartarun plaats. Dit is een avontuurlijke loopparcours waar vriendschap en doorzettingsvermogen centraal staan.

Zondag 1e mei - Koksijde 28 km

Zeetocht met de amfibieboot

De amfibieboot verwacht groot en klein voor een zeetochtje in onze prachtige Noordzee. De kinderen mogen gratis mee ! Heb je interesse ?

Zondag 1e mei - De Panne Kinderen 3+32 km

Er zijn ook 2 rommelmarkten ( Oostvleteren en omgeving deze week ) :
Rommelmarkt (8430 Middelkerke) 41 km
Reuze Rommelmarkt (8800 Roeselare) 41 km
>>Rommelmarkten lijst