Prime Drive In Movies

De Prime Drive-In Movies zijn terug! Voor de 14de editie wist Utopolis een affiche ineen te boksen vol absolute kaskrakers, geserveerd in een zomerse sfeer met cocktails, beachbars en muziek.
Stelt u zich even voor: een zomerse festivalweide, kleurrijke cocktails, muziek, lampionnetjes en een pracht van een zonsondergang boven het water. Het paradijs? Dit is pas een voorsmaakje, want de echte fun moet nog beginnen. Pas wanneer de zon helemaal is ondergegaan, begint immers de hoofdact van de Prime Drive-In Movies: de allerhotste films van de afgelopen weken.

De affiche die Utopolis voor de 14de editie van de Prime Drive-In Movies, (in samenwerking met Telenet), bijeen wist te sprokkelen is er één om u tegen te zeggen.
Van grote blockbusters zoals “Brüno”, “Ice Age 3”, “The Proposal” en “Public Enemies” tot exclusieve avant-premières van “The Taking of Pelham 1en “I Love You Man”.

Praktisch
Info: http://www.utopolis.be, 015-55.77.33

Locatie:
Sportpark De Nekker (inrit Utopolis Mechelen)

Programma:
Vanaf sfeervol strandje met food, drinks & music
start film

Data: van t.e.m. 15/8
Liefhebbers van stoere actiefilms of filmkijkers die graag al eens lachen: ze komen allemaal aan hun trekken, want wij zorgden ervoor dat er voor ieder wat wils is. En wie met een oldtimer komt, die mag gewoon gratis binnen.
Waar:
Sportpark De Nekker
Inrit via Utopolis - Spuibeekstraat 5
2800 Mechelen
Telefoonnummer:
015/557733 - Reserveren is niet nodig
Tarief:
€5/ticket
Publiek:
Vanaf 3 jaar
Openingsdagen:
D V Za
Open:
De deuren gaan open om 20u. De film start om 22u.


Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.