Onze selectie Deze week Affligem en omgeving X

De Mooiste Nacht

Akoestisch optreden van de ster van het Vtm-Programma Liefde voor Muziek 2016, Dana Winner gevolgd door een spetterend live concert met band van Christoff, geflankeerd door zijn zus Lindsay.

Vrijdag 30 september - Affligem Voordeel Wattedoen.be

Indian Summer Part 2

Satchmo presents geniet volop van de nazomer met aangepaste muziek. Drie concerten worden geprogrammeerd: eerste afspraak Zuma een Neil Young Tribute.

Donderdag 29 september - Affligem

Zelf pluk apellen

Zelfsluitend appelen uit verschillende variŽteiten. Kost de helft van de winkelprijs ! Kom ze zelf plukken in een mooie tuin ! De hele famillie en hond zijn welkom.

Van 31 augustus tot 30 oktober - M D W D V Za Zo - Merchtem Kinderen 1+14 km

Belgian Chocolate Village

Op 20 september 2014 opent een chocolademuseum haar deuren voor het grote publiek op de site van de voormalige chocolade- en koekjesfabriek Victoria, De Neckstraat 20-22 in Brussel.

Van 20 september 2014 tot 20 september 2024 - D W D V Za Zo - Koekelberg 10 24 km

Zelfpluktuin met groenten,kruiden en bloemen

Plukboerderij den hof is een ecologische pluktuin waar je groenten, kruiden en bloemen zelf kan oogten. Dit in een rustige omgeving er zijn ook neerhofdieren aanwezig op de boerderij.

Van 18 juni tot 31 december - W V Za Zo - Steenhuffel Kinderen21 km

Hallepoort

De Hallepoort is een sprookjesachtig monument, meer dan 600 jaar oud en de meest opmerkelijke getuige van het middeleeuwse verleden van de stad Brussel.

D W D V Za Zo - Brussel video Kinderen 3+27 km

Ontdekkingsparcours voor (klein)kinderen en (groot)ouders

Samen met de (groot)ouders de Plantentuin ontdekken... zalig: een ridderkasteel, een boom om te knuffelen, reuzenwaterlelies,.... Je zal verbaasd staan hoe wonderlijk planten zijn.

M D W D V Za Zo - Meise 15 24 km

Het Mot | Liermolen

De Liermolen is een graanwatermolen. Oorspronkelijk was hij eigendom van de familie de Lire. In 1341 werd hij aangekocht door de abdij van Grimbergen.

Za Zo - Grimbergen Kinderen 3+28 km

Tentoonstelling Belgium et Cetera. 1830-2030 in perscartoons

De Belgische cartoon is net zo oud als ons land en sinds het ontstaan ervan hebben cartoonisten de persbladen rijkelijk voorzien van onmisbare spotprenten.

Van 31 augustus tot 6 november - D W D V Za Zo - Brussel GratisKinderen 12+28 km

Cest La Vie

16ť revue show van BelgiŽ's meest bekroonde travestie revue Les Femmes Uniques. Een avond vol glitter glamour humor en dans.

Van 4 augustus tot 6 november - V Za Zo - Berlare video 23 km

Plantentuin Meise

De Plantentuin bezit meerdere collecties met internationale faam. De verzameling levende planten is wellicht de meest voor de hand liggende.

M D W D V Za Zo - Meise 24 km

Boot verhuur op het Donkmeer

Verhuur van waterfietsen, roeiboten, kano's en elektrische motorboten op het Donkmeer in Overmere-Donk.De bootjes kunnen gehuurd worden voor 30 min of 60min.

M D W D V Za Zo - Berlare 26 km

Museum van Cacao en Chocolade

Prachtige halte voor chocolade liefhebbers, het Museum van Cacao en Chocolade bevindt zich vlakbij de Grote Markt van Brussel.

D W D V Za Zo - Brussel 27 km

Bruegel. Unseen Masterpieces

Bruegel. Unseen Masterpieces onthult de verborgen geheimen van de kunstwerken van Pieter Bruegel de Oude (Ü Brussel, 1569) aan een wereldwijd publiek.

Van 16 maart 2016 tot 16 maart 2020 - D W D V Za Zo - Brussel 28 km

Zin om meer uit je bezoek aan Train World te halen ?

Boek ťťn van onze pakketten "Train World + geleide wandeling" en ontdek de buurt ! Alle info vind je terug op onze website.

D W D V Za Zo - Schaarbeek Kinderen 10+29 km

Museum voor de Oudere Technieken

Een indrukwekkende en boeiende verzameling handwerktuigen, machines en watermolens, een bibliotheek rijk aan technische handboeken en historische naslagwerken, een uitgebreid educatief aanbod.

M D W D V Za Zo - Grimbergen 29 km

Ontdek het uniek panorama over Brussel!

Ontdek vanaf de buitengalerij aan de basis van de koepel van de basiliek, op een hoogte van 52,80 meter, een prachtig zicht over Brussel en Brabant.

M D W D V Za Zo - Ganshoren 22 km

Planetarium Brussel

Beleef een compleet nieuwe ervaring in het Planetarium van Brussel. Een uitgekiend systeem met hypergesofisticeerde projectoren creŽert een spectaculair videobeeld op de gigantische...

M D W D V Za Zo - Brussel Kinderen 3+24 km