Onze selectie Deze week Affligem en omgeving X

Memoriaal van een wereldoorlog - De Groote Oorlog

Ontdek het 'memoriaal van een wereldoorlog', een verhalende attractie rond de Sint-Niklaaskerk van Liedekerke. In hartje Liedekerke, rond de Sint-Niklaaskerk...

Vandaag van 6u tot 23u30 - M D W D V Za Zo - Liedekerke Gratis6 km

Ontdekkingsparcours voor (klein)kinderen en (groot)ouders

Samen met de (groot)ouders de Plantentuin ontdekken... zalig: een ridderkasteel, een boom om te knuffelen, reuzenwaterlelies,.... Je zal verbaasd staan hoe wonderlijk planten zijn.

Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Meise 15 24 km

Dansavonden op zaterdag en dansnamidagen op zondag

Danskalender Feestzalen Nicolaas Jachtweg 1 Buggenhout zaterdagavond Deuren : 19.00u Gratis Inkom iedereen welkom Ambiance verzekerd Zaterdag 25 februari 2017 met dj kris Zaterdag 11 maart 2017...

Za Zo - Buggenhout 21 km

Sabena. Reizen in stijl.

De tentoonstelling Sabena. Reizen in stijl neemt u mee in de gezellige en betoverende wereld van Sabena, de 'belgian World Airlines'.

Vandaag van 10u tot 18u - Van 24 november 2016 tot 10 september 2017 - M D W D V Za Zo - Laken 24 km

Plantentuin Meise

De Plantentuin bezit meerdere collecties met internationale faam. De verzameling levende planten is wellicht de meest voor de hand liggende.

Vandaag van 9u30 tot 17u30 - M D W D V Za Zo - Meise 24 km

Overzetboot op het Donkmeer

De elektrische boot biedt je de mogelijkheid om de Eendenkooi via het water te bereiken. Een rondvaart of ander traject is ook mogelijk.

Vandaag van 13u tot 18u - M D W D V Za Zo - Berlare Kinderen26 km

La couleur de mon silence

In het Olv Ziekenhuis te Aalst (BE) kan u één maand lang een selectie van 25 (grote) abstracte schilderijen van Katar(t)ski / I.D.

Vandaag van 8u tot 21u - Van 1e tot 31 maart - M D W D V Za Zo - Aalst Gratis9 km

Compagnie xy - Il n'est pas encore minuit

Bij de gerenommeerde Compagnie xy uit het Franse Lille ligt de lat erg hoog: niet minder dan 22 acrobaten voeren halsbrekende toeren uit.

Woensdag 29 maart - Aalst video Kinderen 12+9 km

Boot verhuur op het Donkmeer

Verhuur van waterfietsen, roeiboten, kano's en elektrische motorboten op het Donkmeer in Overmere-Donk.De bootjes kunnen gehuurd worden voor 30 min of 60min.

Vandaag van 13u tot 18u - M D W D V Za Zo - Berlare 26 km

Opendeurweek Thermae Sports Merchtem

Kom van 25 t.e.m. 31 maart Thermae Sports Merchtem ontdekken ! Tijdens onze opendeurweek mogen niet-leden één dag gratis komen sporten.

Vandaag van 8u tot 22u - Van 25 tot 31 maart - Merchtem Gratis16 km

Jeugdboekenmaand

Je Bent Wie je Bent onder de noemer 'm/v/x' zullen we het hebben over jongens en meisjes, gender, rolpatronen en stereotypen.

Vandaag van 8u30 tot 21u30 - Van 1e tot 31 maart - M W D V Za Zo - Liedekerke Gratis6 km

Nasha Moskva

Na een wereldwijde ramp belanden drie overlevenden in een centrum voor geestelijke gezondheid. Ze ontdekken er het stuk van Tsjechov, Drie zusters...

Dinsdag 28 maart - Brussel 28 km

Museum voor de Oudere Technieken

Een indrukwekkende en boeiende verzameling handwerktuigen, machines en watermolens, een bibliotheek rijk aan technische handboeken en historische naslagwerken, een uitgebreid educatief aanbod.

Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za Zo - Grimbergen 29 km

Danse en Papier

' DANSE en Papier ', een interactief en spelvoorstelling over illegale migratie en mensen zonder papieren. Door theater, dans, zang en slam ; het hele landschap in papier gemaakt...

Vandaag van 13u30 tot 15u - Maandag 27 maart - Laken Kinderen 9+22 km

Planetarium Brussel

Beleef een compleet nieuwe ervaring in het Planetarium van Brussel. Een uitgekiend systeem met hypergesofisticeerde projectoren creëert een spectaculair videobeeld op de gigantische...

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Brussel Kinderen 3+24 km

Waterpretpark Océade

Subtropisch waterpretpark, de nummer 1 in glijbanen, 640 meter gljbaanlengte, de grootste diversiviteit aan glijbanen, golfslagbad, Saunaland inbegrepen in de toegangsprijs voor volwassennen

W D V Za Zo - Laken 11 Kinderen24 km

The Bauhaus #itsalldesign

Avec The Bauhaus #itsalldesign, le Vitra Design Museum présente un aperçu complet du design au sein du mouvement Bauhaus.

Vandaag van 10u tot 18u - Van 17 maart tot 11 juni - M D W D V Za Zo - Laken 24 km

The Bauhaus #itsalldesign

Met The Bauhaus #itsalldesign stelt het Vitra Design Museum een uitgebreid overzicht tentoon van Bauhausdesign. De tentoonstelling bevat een hoeveelheid aan uitzonderlijke...

Vandaag van 10u tot 18u - Van 17 maart tot 11 juni - M D W D V Za Zo - Laken 24 km