Onze selectie (Brugge en omgeving deze week)

Liima (dk/fin)

Tickets: Ä 14/17 Dit concert is geldig met tickets voor het geannuleerde concert van Liima tijdens More Music ! (08.04). Voor kortingen, vvk adressen en meer info bezoek http:/www.cactusmusic.

Woensdag 1e juni - Sint-Andries 5 km

[11]

Vernissage 5 juni - finissage 26 juni. Alle dagen open van 10.00 tot 19.00u. Kunst van Kieta Nuij [beelden], Ann Dierckx [beelden], Marleen Maris [keramiek], Canary Pete [beelden]...

Van donderdag 2 tot woensdag 29 juni - M D W D V Za Zo - Knokke Gratis23 km

Bekegem Intiem: Margriet Hermans en dochter Celien 'akoestisch'

Margriet Hermans komt samen met haar dochter Celien Deloof en een vijfkoppige begeleidingsband een akoestisch en 'intiem' concert verzorgen in Bekegem.

Vrijdag 3 juni - Bekegem 20 km

Nicholas Allbrook (au) + Krankland

Eind mei komt de nieuwe solo-plaat van supertalent Nicholas Allbrook uit. De bijna 30-jarige artiest uit Perth, AustraliŽ...

Vrijdag 3 juni - Leffinge 35 km

Barrio Cantina

Een gezellige markt waar je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes / street food kan bestellen, een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke randanimatie.

Van vrijdag 3 tot zondag 5 juni - Brugge GratisKinderen 0+

Wekelijkse vrijdagavond-fietstochten in het Brugse Ommeland

Wekelijkse vrijdagavond-fietstochten in Brugse Ommeland op vrijdag 3, 10, 17 en 24 juni & 1, 8, 15 en 22 juli 2016 met start op kerkplein aan H. Kruisverheffing in de Boogschutterslaan, St.-Kruis.

Van vrijdag 3 juni tot vrijdag 22 juli - V - Sint-Kruis 5 km

It's time 2o play the music

Het Brugse koor The Bare Necessities, o.l.v. Mia Demeurisse, viert een nieuwe mijlpaal .

Zaterdag 4 juni - Brugge

Marissa Nadler (us)

De Amerikaanse folkzangeres Marissa Nadler is gezegend met een stem die zo prachtig is dat je haar zou volgen tot in de Hades.

Zaterdag 4 juni - Sint-Andries 5 km

Saint-George's Day

Samen met gids Dirk Demeulenaere ontdek je alles over Saint-George's Day: wanneer een Britse oorlogsvloot het haven Zeebrugge inviel om de Duitser weg te jagen.

Zaterdag 4 juni - Zeebrugge 15 km

Bezoek Bryggja Brewery, Brouwerij Bourgogne des Flandres & 't Brugs Beertje

PROGRAMMA: 1. Bezoek aan de artisanale microbrouwerij Bryggja Brewery (Moerkerkebrug 3 te 8340 Moerkerke) -- Afspraak om 9u45 2.

Zaterdag 4 juni - Moerkerke 15 km

Them Old Crap (Brazile)

*Er zou geen betere definitie van de Londrina gebaseerd nieuwste 'outlaw Bluegrass' band. De eerste line-up werd gevormd door muzikanten uit Mary Lee en de Sideburn Brothers, Outlaw Habits...

Zaterdag 4 juni - Waardamme Gratis18 km

Per fiets door de polders van De Haan

Kom mee en fiets door de polders van De Haan. Gratis en voor niks kan je per fiets de haan bezoeken. Vertrekken aan infokantoor De haan om 14u.

Zaterdag 4 juni - De Haan Gratis19 km

Op zoek naar zeehonden

Wist je dat je aan onze kust ook zeehonden kan vinden ? Wil je ze graag zien ? Dan wordt je op het parking nr 1 aan de oever van de Westerschelde om 10u verwacht.

Zaterdag 4 juni - Knokke-Heist Kinderen 3+21 km

Kastelenfietstocht

Ontdek Beernem samen met fietsgids Geert Gruyaert de prachtige kasteeldomeinen. Fietsen in de natuur samen met historiek en traditie ! Reservaties: Bel naar 050 33 01 12 regio.brugge@vormingplus.

Zaterdag 4 juni - Beernem Gratis23 km

Bezoek watertoren

Op zaterdag 4 juni organiseert de Toerisme dienst van Bredene een bezoek aan de wateroren van Bredene. De gids zal je uitleg geven over waterwinning.

Zaterdag 4 juni - Bredene Gratis24 km

Kledingswitch

Https:/www.facebook.com/carpe.diem.vzw/ Carpe Diem vzw. Hulp aan Les Colombiers heeft de eigen foto gedeeld. Gepubliceerd door Annette Roels ∑ 16 uur ∑ ..

Zaterdag 4 juni - Bredene Gratis26 km

Kledingswitch in de tuin

Carpe Diem vzw, organiseert in de tuin van Les Colombiers, een 'kledingswitch' Op zaterdag 4 juni 2016, van 14 tot 18 uur Adres: Zegelaan 18 Bredene 8450 Gsm.

Zaterdag 4 juni - Bredene Gratis26 km

Crystal Ship wandeling

We gaan op ontdekkingstocht (ca. 7 km) naar de gigantische muurschilderingen en fantastische installaties van internationale kunstenaars, die een permanent artistiek parcours vormen in de binnenstad.

Zaterdag 4 juni - Oostende SinglesGratis29 km