Onze selectie Deze week Brugge en omgeving X

Spring Break

Spring Break 2017 What: Freeee Party for Students ! Where: Het Entrepot, Binnenweg 4, Brugge. When: 30 Maart 2017.

Donderdag 30 maart - Brugge

PaaspoŽzie

Op 2 april zetten we in het Nieuw Theaterhuis de paasvakantie in met tal van activiteiten. We starten met een poŽziedag om de paasvakantie goed in te zetten.

Zondag 2 april - Brugge GratisKinderen 12+

Historium

Historium is een belevingsattractie. Je stapt door waarheidsgetrouwe decors waarin film, muziek en speciale effecten versmelten tot een magische ervaring.

Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Brugge

'Amour': solo-expo Christine Comyn

"Amour": solo-expo Christine Comyn bij Absolute Art Gallery te Brugge. Meest recente werken van Christine Comyn die een ode zijn aan "liefde" in al zijn oprechtheid en kwetsbaarheid.

Vandaag van 11u tot 18u30 - Van 11 maart tot 2 april - M D D V Za Zo - Brugge Gratis

Planetarium voorstellingen

Cozmix is het bezoekerscentrum van Volkssterrenwacht Beisbroek vzw. Een bezoek aan Cozmix is een echte belevenis. Je kan er de sterrenhemel zowel overdag als 's avonds bewonderen.

W V Zo - Sint-Andries Kinderen 5+10 km

HistarUZ

Histaruz is het historisch archief van uz Leuven. Het vertelt het verhaal van nu zowat honderd jaar uz Leuven. De erfgoedcollectie telt inmiddels meer dan 9 000 boeiende voorwerpen en nog eens zoveel...

D Za - Leuven 4 km

Begijnhof van Brugge

Het 'prinselijk Begijnhof Ten Wijngaarde' met witgeschilderde gevels, verstilde kloostertuin en het begijnhofmuseum werd gesticht in 1245.

Vandaag van 6u30 tot 18u30 - M D W D V Za Zo - Brugge Gratis

Koeleweimolen

Sinds het ontstaan van de buitenste stadsomwalling aan het einde van de 13de eeuw sieren molens de Brugse stadsvesten. Vandaag staan er nog vier exemplaren op de Kruisvest.

D W D V Za Zo - Brugge

Brugge BeerWalk Grand Cru- Stadswandeling & Bierproeverij

Historische bierwandeling in Brugge. Ontdek het charmante stadscentrum en leer bier proeven tijdens een drie uur durende stadswandeling met gids in Brugge die je de verborgen cafťs en vergeten...

Zo - Brugge video Kinderen 12+

Gegidste rondritten binnen de oude stad Brugge

Bij Fietskoetsen Brugge kunt u een unieke belevenis achterop een fietskoets ervaren. Wij nemen u met plezier en op originele wijze mee voor een rit door meest fantastische en authentieke sites.

V Za Zo - Brugge

Groeningemuseum

Het Groeningemuseum serveert een gevarieerd overzicht van de geschiedenis van de Belgische beeldende kunst met als hoogtepunt de wereldbefaamde Vlaamse Primitieven.

D W D V Za Zo - Brugge

Sint-Janshospitaal

Het Sint-Janshospitaal is een van de oudst bewaarde hospitaalgebouwen van Europa. In het museum kom je meer te weten over het vroegere hospitaalleven en hoe de ziekenzalen er toen uit zagen.

D W D V Za Zo - Brugge 4

Gentpoort

De Gentpoort is een van Brugges vier bewaarde middeleeuwse stadspoorten. Voor vreemden een toegang tot de stad, voor Bruggelingen een grens met de buitenwereld.

D W D V Za Zo - Brugge

Lange Max Museum

Het Lange Max Museum is voor de Wereld Oorlog I-toerist een niet te missen plaats aan de Duitse zijde van het westelijk front.

Van 29 september 2014 tot 30 juni 2017 - W D V Za Zo - Koekelare 30 km

O.L.V.-ter-Potterie

Dit hospitaal gaat terug tot de 13de eeuw toen zusters er pelgrims, reizigers en zieken verzorgden. Het hospitaal evolueerde in de 15de eeuw naar een modern bejaardentehuis en de ziekenzalen...

D W D V Za Zo - Brugge

Frietmuseum

Ongelooflijk maar waar, tot op heden bestond er geen enkel Frietmuseum ter wereld en het Frietmuseum van Brugge is dus het enige en unieke museum van de friet.

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Brugge

Tentoonstelling Claudine De Pauw

Inspiratiebronnen zijn : dromen, visioenen, archetypes zoals goden en godinnen en de schoonheid van de natuur.

Van zaterdag 1e tot zaterdag 15 april - M D W D V Za Zo - Brugge Gratis

Choco-story - Chocolademuseum

De geschiedenis van de verwerking van cacao tot chocolade bekend te maken en de kwalitatieve en gezondheidsaspecten van de Belgische chocolade te promoveren.

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Brugge