Onze selectie (Ekeren en omgeving deze week)

Muziek in de Wijk - P & De Medeklinkers

Kind van de Flower-Power generatie, muzikaal opgevoed met breed gamma van genres. Leerde zichzelf gitaar spelen aan de hand van Nonkel Bob en Leonard Cohen...

Woensdag 27 juli - Antwerpen 6 Gratis9 km

Familiebustour door de haven

Ben jij benieuwd naar wat er zich allemaal afspeelt in de haven ? Welke goederen komen er toe in de haven ? Wat zit er in de containers ?

Woensdag 27 juli - Antwerpen GratisKinderen 6+9 km

Brocantwerpen

Na het succes van vorig jaar organiseert Hrc Invest & de stad Antwerpen voor de derde jaar op rij Brocantwerpen. Dit jaar met 10 edities.

Woensdag 27 juli - Antwerpen GratisKinderen 9+11 km

Antwerp by Bike | Rondleiding "Antwerpen: de klassiekers"

Verken Antwerpen met de fiets ! Tijdens deze rondleiding fietsen we langs de hoogtepunten in het Antwerpse centrum, zoals het Steen, de kathedraal en het Mas.

Woensdag 27 juli - Antwerpen 11 km

Orgel na de noen - Gerben Budding

Concertreeks in het kader van de 54ste internationale orgelcyclus: in juni elke vrijdag een internationale orgelsolist met een programma rond het thema 'inspiratie'.

Vrijdag 29 juli - Antwerpen 11 km

Meulekenskermis

Vrijdag rommelmarkt vanaf 17-22 u met optreden van mainmain vanaf 18 uur daarna om 21 u blijven hangen zaterdag 16 u Bit By Barracuda om 19 u Take cover en om 22 u pink Cadillac zondag 17.

Van vrijdag 29 tot zondag 31 juli - Oelegem Gratis20 km

Sfinks Mixed

Het vierdaagse gratis Sfinks Mixed festival te Boechout viert deze zomer alweer zijn 41e editie. Het wordt een groots feest met verschillende artiesten. En dat is niet alles.

Van vrijdag 29 tot zondag 31 juli - Boechout GratisKinderen26 km

Dijkfeesten

Feesten in het centrum van kallo vrijdag: schieting op liggende wip(zonder vizier) zaterdag: kindernammidag, bbq...

Van vrijdag 29 juli tot maandag 1e augustus - Kallo GratisKinderen17 km

Magic Circus

Het vakantiecircus bij uitstek geeft enkele voorstellingen in zijn thuisgemeente. De legendarische oudste circusdirecteur van Europa brengt al zijn geleerde boerderijdieren mee : prachtige...

Van 23 tot 31 juli - W Za Zo - Kontich 30 Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+26 km

Familiebustour door de haven

Ben jij benieuwd naar wat er zich allemaal afspeelt in de haven ? Welke goederen komen er toe in de haven ? Wat zit er in de containers ?

Zaterdag 30 juli - Antwerpen GratisKinderen 6+9 km

Antwerpse Spookwandeling

Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen. Op bijzondere plekjes houden we halt en vertellen ware en ongelofelijke verhalen.

Zaterdag 30 juli - Antwerpen Kinderen 10+10 km

Antwerp by Bike | Rondleiding langs de leukste zomerbars

Zomer in Antwerpen Regen of zonneschijn, in de maanden juli en augustus zomert het naar jaarlijkse gewoonte in Antwerpen.

Zaterdag 30 juli - Antwerpen 11 km

Antwerp by Bike | De brouwersroute

De geschiedenis van bier in Antwerpen Kom alles te weten over Seefbier, Bollekes en het boeiende verhaal van bier in Antwerpen.

Zaterdag 30 juli - Antwerpen 11 km

Zomerwandeling "Quartier Latin"

Wandel mee door Quartier Latin en ervaar de unieke sfeer van deze bruisende wijk. Theaters, winkelstraten, groene hoekjes...

Zaterdag 30 juli - Antwerpen 11 km

Antwaarpsen Dag

Nen echte Antwaarpsen dag met antwaarps muziek van 14 verschillende groepen: Ed Kooyman, De Kastaars, Winand, Toast Marginal, Man Huys, Quatsch, Svensson, De Capibara's, Dada van Aentwaerpe...

Zaterdag 30 juli - Wommelgem 46 GratisKinderen 12+17 km

Opendeurdagen Uilenhof Wuustwezel

Ook dit jaar houd het Uilenhof Wuustwezel weer Opendeurdagen, laat u eens betoveren van de wondere Uilenwereld en maak kennis met de meer dan 100 uilen van het Uilenhof.

Van zaterdag 30 tot zondag 31 juli - Wuustwezel 22 Gratis20 km

Natuurwandeling met een vleugje historiek

Eťn van onze natuurgidsen neemt U mee op een natuurwandeling doorheen dit mooie park, doorweven met historische verhalen. Iedereen welkom en deelname gratis.

Zondag 31 juli - Schoten Gratis9 km

Schoten in Badkostuum

"Niet te ver van 't bosch, niet te ver van de vaart, niet te ver van 't cafť, zoo zal iedereen aangenaam zijn dag kunnen doorbrengen".

Zondag 31 juli - Schoten GratisKinderen 6+10 km