Onze selectie (Genk en omgeving deze week)

Provinciaal Overleg Juni

Naar goede gewoonte gaan we voor het laatste provinciaal overleg van het seizoen naar buiten. Deze keer gaan we naar Altenbroek en op zoek naar glimwormen.

Vandaag van 20u tot 23u30 - Dinsdag 28 juni - Hasselt 16 km

PXL-Prom Night 2016

Hogeschool PXL wil, samen met studenten, lectoren en externen, het academiejaar stijlvol afsluiten met een party in de Versuz³.

Vandaag om 21u - Dinsdag 28 juni - Hasselt 16 km

Modderdag

Modderdag ! Alom bekend over heel de wereld, maar nog niet zo beroemd in België… Tegenwoordig gebeurt het ontdekken van de wereld steeds vaker via tv, computer of smartphones.

Woensdag 29 juni - Houthalen-Helchteren Kinderen12 km

. 45 FEST BUS . Doenker x Klaps TC .

Op 29 juni dansen we de zomer in op . 45 FEST . 4 Stages . in en rond Forty Five. Zin om je ervaring compleet te maken. Hop on the BUS en komen samen met Doenker en Klaps TC voor de full ride.

Woensdag 29 juni - Hasselt 17 km

. 45 FEST BUS . Chili x Kijumba .

Op 29 juni dansen we de zomer in op . 45 FEST . 4 Stages . in en rond Forty Five. Zin om je ervaring compleet te maken. Hop on the BUS en komen samen met De Chili en Kijumba voor de full ride.

Woensdag 29 juni - Hasselt 17 km

. 45 FEST BUS . JH De Container x Jewels .

Op 29 juni dansen we de zomer in op . 45 FEST . 4 Stages . in en rond Forty Five. Zin om je ervaring compleet te maken. Hop on the BUS en komen samen met Jeugdhuis de Container en Jewels voor de full...

Woensdag 29 juni - Hasselt 17 km

. 45 FEST . 4 Stages .

De zomer komt voelbaar dichterbij en dat doet ons zin krijgen in FEESTEN! De komende maanden hebben we nog heel wat lekkers voor jullie in petto met als kers op de taart 45 FEST.

Woensdag 29 juni - Hasselt 17 km

Dorpsmarkt Hoselt

In 2 Hoeseltse deelgemeenten worden er een tweewekelijkse dorpsmarkt georganiseerd. Op deze dorpsmarkt worden producten van lokale handelaars en landbouwers naar de mensen gebracht.

Donderdag 30 juni - Hoeselt Gratis16 km

Hasselt Rocks - Roach (concert)

Roach is een hip hop artiest geboren en getogen te Hasselt. Na lang experimenteren met vele genres van muziek is hij uiteindelijk toch gesmolten voor hiphop.

Donderdag 30 juni - Hasselt 18 km

Gezondheidswandeling

Op donderdag 30 juni organiseer het stad Dilsen Stokkem een wandeling. Een ontspannende wandeling doorheen Dilsen- Stokkem, onder begeleiding van vrijwilliger Gerard.

Donderdag 30 juni - Dilsen-Stokkem Gratis27 km

Open tuin

De tuin is te bezoeken: elke zondag van juni de eerste twee zondagen van juli Openingsuren: van 10 tot 18u Inkom: € 3 Groepen op afspraak Fam.

Van 26 juni tot 10 juli - Zo - Zonhoven 18 km

Nachtzwalluwtocht

Kom mee op stap onder begeleiding van natuurgids Rik Brys, op zoek naar de nachtzwaluwen in het prachtige gebied van de Glabbekerzavel. Debk zeker aan een zaklamp en stevige wandelschoenen.

Vrijdag 1e juli - Genk Kinderen 8+

RIO Sensation . Versuz

For the very first time the Hottest Latino-Tropical Concept take place @ VERSUZ For this first edition we are going to bring the Best Afro...

Vrijdag 1e juli - Hasselt 16 km

Dierenmarkt

Elke eerste zaterdag van de maand vindt er de vrije verkoop van kleinvee en gevogelte plaats op een nieuwe dierenmarkt. Tussen 8 uur en 12 uur kun je er standen vinden van o.a.

Zaterdag 2 juli - Lanaken Gratis17 km

Wandelen in Weris

Je bent van harte welkom op zaterdag 2 juli om deel te nemen aan de zomer wandeling van +/- 10 km in Weris. Vertrek om 09.30: Hasseltsesteenweg 209 3700 Tongeren - Terug rond 18.00 uur.

Zaterdag 2 juli - Tongeren 27 km

Verkoop inboedel

Door een sterfgeval wordt de volledige inboedel van dit woonhuis ter plaatse verkocht. De loten worden aan een 'zachte' prijs verkocht.

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - As 13 km

Syntix Superprix Powered by Pirelli

Circuit Zolder zet de zomervakantie goed in met de Syntix Superprix Powered by Pirelli. Een spannend raceweekend met onder andere de derde manche van het Belcar Endurance Championship...

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - Heusden-Zolder 28 km

Zonnekijkdag

Ontdek alles over deze fascinerende ster tijdens de Zonnekijkdag. De zonnetelescopen bieden je een unieke kijk op de dichtstbijzijnde ster. Tijdens de workshops ga je zelf aan de slag.

Zondag 3 juli - Genk GratisKinderen