Onze selectie Deze week Koksijde en omgeving X

Nele Bauwens § Ben Segers - Out of the blues

Nooit eerder stonden Ben Segers en Nele Bauwens samen op de planken, maar met... OUT of The Blues... brengen ze daar op drastische wijze verandering in.

Zaterdag 1e oktober - Oostduinkerke 1 km

Ten Duinen

Een frisse duik in de middeleeuwen ! Ontdek de rol van de Koksijdse Duinheren binnen de Orde van Cîteaux, een Europees project avant-la-lettre.

D W D V Za Zo - Koksijde

Kinderboerderij 'hoeve Paepehof'

Breng een bezoekje aan de dieren op onze authentieke boerderij en geniet van de cafetaria met zonneterras en grote kinderspeeltuin.

W Za Zo - Adinkerke 16 GratisKinderen 1+10 km

Museum 't Krekelhof

! Enkel op Reservatie ! 't Krekelhof is een bizar ambachtenmuseum en rariteitenkabinet in de meest strikte zin van het woord.

Vrijdag Vandaag van 0u01 tot 23u59 - M D W D V Za Zo - Koksijde 7

Paul Delvaux Museum

Gesloten Van Januari Tem Maart .

D W D V Za Zo - Koksijde

Fietstochtjes in de natuur: Ijzermonding

Gaat wandelen je te traag ? Dan kun je ook op de fiets een groot deel van onze gebieden ontdekken. Soms werden er zelfs speciale fietsroutes uitgestippeld om zeker niets te missen.

M D W D V Za Zo - Nieuwpoort Gratis9 km

Bakkerijmuseum

Het Bakkerijmuseum Veurne bezit de grootste collectie bakerfgoed van Vlaanderen. 25 jaar geleden was de persoonlijke collectie van Walter Plaetinck voor het eerst te zien.

M D W D Za Zo - Veurne 10 km

Bezoekerscentrum Jules Destrooper

In ons bezoekerscentrum wandel je letterlijk doorheen de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen.

D W D V Za - Lo 4 24 km

De Ijzer, onze laatste hoop

100 jaar geleden vond rond Diksmuide de Ijzerslag plaats. Deze veldslag betekende het einde van de bewegingsoorlog en het begin van een vier jaar durende loopgravenoorlog.

Van 11 oktober 2014 tot 11 november 2018 - M D W D V Za Zo - Diksmuide 24 km

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedroute tour

In echte thaise tuk tuks : toeristische beelden&erfgoedroute tour : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedroute tour ' : Vrolijk mee tuk...

Van vrijdag 30 september tot zondag 2 oktober - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+17 km

Aanspoelsels en aangroeisels

Er valt altijd iets te beleven op het strand, en daarom wordt er om 2 oktober een boeiende en leerrijke wandeling georganiseerd.

Zondag 2 oktober - Oostende Kinderen 3+23 km

Manmade - Hedendaagse kunst over de relatie tussen mens en aarde

Manmade vertolkt op heel diverse manieren onze menselijke rol in het 'antropoceen': het nieuwe geologische tijdperk van de mens waar we ons nu in bevinden.

Van 11 juni tot 2 oktober - M D W D V Za Zo - Oostende Kinderen 4+23 km

Nationaal Visserijmuseum

Het Navigo - Nationaal Visserijmuseum schept een dynamisch klimaat voor maritiem erfgoed in Vlaanderen. Door een interactieve opstelling, gevarieerde tentoonstellingen en aandacht voor geschiedenis...

D W D V Za Zo - Oostduinkerke 1 km

De Groote Oorlog op doek Frontschilders in Nieuwpoort 1916-1918

De kunst van het herinneren kun je in Nieuwpoort letterlijk nemen. Het is ook nu een stad waar kunst prominent is, maar dat was al zo in 1916, zij het ondergronds.

Van 25 juni 2016 tot 18 juni 2017 - D W D V Za Zo - Nieuwpoort Kinderen 12+9 km

Trouw & Trends Oostende

Ook in het najaar zal Trouw & Trends Oostende opnieuw plaatsvinden… 50 standhouders verwelkomen u op 2 oktober in Thermae Palace te Oostende.

Zondag 2 oktober - Oostende Voordeel Wattedoen.be30 km

Godelievemuseum Abdij Ten Putte Gistel

Verneem in het Godelievemuseum meer over de figuur van Godelieve van Gistel en de geschiedenis van de abdij Ten Putte en dit via tal van kunstobjecten en multimedia.

Van 23 juni tot 30 september - M D W D V Za Zo - Gistel Kinderen 3+27 km

Thomas Ritter & Jonneke Kodde

Thomas Ritter (D) Hoewel zijn recente doeken meteen herkenbaar zijn omwille van hun poëtische sfeer, hun suggestieve kracht, hun harmonie van tekens en van sporen...

Van 5 augustus tot 2 oktober - M D V Za Zo - Oostduinkerke GratisKinderen 8+2 km

Wavekarting

Wavekarting® is een unieke outdoor watersportactiviteit aan de Belgische kust. Je zit zelf aan het stuur van een Wavekart en je vaart met twee of drie over de golven van de Noordzee.

Van 1e april tot 31 oktober - M D W D V Za Zo - Nieuwpoort video Voordeel Wattedoen.beKinderen 5+8 km