Onze selectie Deze week Koksijde en omgeving X

Nationaal Visserijmuseum

Het Navigo - Nationaal Visserijmuseum schept een dynamisch klimaat voor maritiem erfgoed in Vlaanderen. Door een interactieve opstelling, gevarieerde tentoonstellingen en aandacht voor geschiedenis...

D W D V Za Zo - Oostduinkerke 1 km

Fietstochtjes in de natuur: Ijzermonding

Gaat wandelen je te traag ? Dan kun je ook op de fiets een groot deel van onze gebieden ontdekken. Soms werden er zelfs speciale fietsroutes uitgestippeld om zeker niets te missen.

M D W D V Za Zo - Nieuwpoort Gratis9 km

Bakkerijmuseum

Het Bakkerijmuseum Veurne bezit de grootste collectie bakerfgoed van Vlaanderen. 25 jaar geleden was de persoonlijke collectie van Walter Plaetinck voor het eerst te zien.

M D W D Za Zo - Veurne 10 km

Bezoekerscentrum Jules Destrooper

In ons bezoekerscentrum wandel je letterlijk doorheen de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen.

D W D V Za - Lo 4 24 km

Wavekarting

Wavekartingģ is een unieke outdoor watersportactiviteit aan de Belgische kust. Je zit zelf aan het stuur van een Wavekart en je vaart met twee of drie over de golven van de Noordzee.

Van 1e april tot 31 oktober - M D W D V Za Zo - Nieuwpoort video Voordeel Wattedoen.beKinderen 5+8 km

De Groote Oorlog op doek Frontschilders in Nieuwpoort 1916-1918

De kunst van het herinneren kun je in Nieuwpoort letterlijk nemen. Het is ook nu een stad waar kunst prominent is, maar dat was al zo in 1916, zij het ondergronds.

Van 25 juni 2016 tot 18 juni 2017 - D W D V Za Zo - Nieuwpoort Kinderen 12+9 km

Kinderboerderij 'hoeve Paepehof'

Breng een bezoekje aan de dieren op onze authentieke boerderij en geniet van de cafetaria met zonneterras en grote kinderspeeltuin.

W Za Zo - Adinkerke 16 GratisKinderen 1+10 km

De Ijzer, onze laatste hoop

100 jaar geleden vond rond Diksmuide de Ijzerslag plaats. Deze veldslag betekende het einde van de bewegingsoorlog en het begin van een vier jaar durende loopgravenoorlog.

Van 11 oktober 2014 tot 11 november 2018 - M D W D V Za Zo - Diksmuide 24 km

Paul Delvaux Museum

Gesloten Van Januari Tem Maart .

D W D V Za Zo - Koksijde

Ten Duinen

Een frisse duik in de middeleeuwen ! Ontdek de rol van de Koksijdse Duinheren binnen de Orde van CÓteaux, een Europees project avant-la-lettre.

D W D V Za Zo - Koksijde

Museum 't Krekelhof

! Enkel op Reservatie ! 't Krekelhof is een bizar ambachtenmuseum en rariteitenkabinet in de meest strikte zin van het woord.

Maandag Vandaag van 0u01 tot 23u59 - M D W D V Za Zo - Koksijde 7

Ultima Thule - Oe Ist ?

Oe ist ? 'Oe ist ?' De lucht hangt vol van die begroeting. Als antwoord klinkt meestal steevast 'Áa va'. Maar is dat dan ook echt wel zo ?

Vrijdag 28 oktober - Nieuwpoort 8 km

Benefit ten voordelen van Muco

Om de onderzoeken van Muco nog beter te laten verlopen Organiseren we een benefiet waar die dag geld zal ingezameld worden en waar u ook met al u vragen bij een consulent van de muco vereniging...

Zaterdag 29 oktober - Oostende 30 km