Onze selectie Deze week Koksijde en omgeving X

Nationaal Visserijmuseum

Het Navigo - Nationaal Visserijmuseum schept een dynamisch klimaat voor maritiem erfgoed in Vlaanderen. Door een interactieve opstelling, gevarieerde tentoonstellingen en aandacht voor geschiedenis...

Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Oostduinkerke 1 km

Denis De Mot & Karin Van Ommeren

De schilderijen op Pvc-Panelen van Denis De Mot tonen een aangeboren talent voor harmonie en elegantie. Op zich heeft dit werk niets wereldschokkends, integendeel.

Van zaterdag 1e april tot zondag 28 mei - V Za Zo - Oostduinkerke GratisKinderen 8+2 km

Bakkerijmuseum

Het Bakkerijmuseum Veurne bezit de grootste collectie bakerfgoed van Vlaanderen. 25 jaar geleden was de persoonlijke collectie van Walter Plaetinck voor het eerst te zien.

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D Za Zo - Veurne 10 km

Kinderboerderij 'hoeve Paepehof'

Breng een bezoekje aan de dieren op onze authentieke boerderij en geniet van de cafetaria met zonneterras en grote kinderspeeltuin.

W Za Zo - Adinkerke 16 GratisKinderen 1+10 km

Museum 't Krekelhof

! Enkel op Reservatie ! 't Krekelhof is een bizar ambachtenmuseum en rariteitenkabinet in de meest strikte zin van het woord.

Vandaag van 0u01 tot 23u59 - M D W D V Za Zo - Koksijde 7

Lut Brackx

één van de betere Belgische sculpteurs is vaste artiest bij Yes Art Gallery. Lut Brackx maakt leuke werken uit keramiek, soms geglazuurd, maar meestal niet. De werken laten de liefhebbers niet los.

M V Za Zo - Koksijde Gratis

Belevingscentrum Vrij Vaderland

Veurne beleeft eind oktober 1914 enkele bange dagen, de alles vernietigende Duitse troepen bereiken het laatste in te nemen stukje van België, de Westhoek.

Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za Zo - Veurne 8 km

Filip Jordens & Kwintet - Hommage à Brel

Jordens, zoon van een Vlaamse moeder en een Franstalige Leuvenaar, treedt intussen al een twintigtal jaar op met zijn Brelprogramma. Hij was voorbestemd voor Brel, kon hem niet ontlopen.

Zaterdag 1e april - Nieuwpoort 8 km

Ten Duinen

Een frisse duik in de middeleeuwen ! Ontdek de rol van de Koksijdse Duinheren binnen de Orde van Cîteaux, een Europees project avant-la-lettre.

Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Koksijde

Rudi Pillen

Rudi Pillen (Moen, 31 januari 1931 - Blankenberge, 24 maart 2014) was een Belgisch kunstenaar.Vanaf 1949 studeerde hij schone kunsten aan de Sint-Lucasschool in Gent.

M V Za Zo - Koksijde Gratis

Paul Delvaux Museum

Gesloten Van Januari Tem Maart .

Vandaag van 10u30 tot 17u30 - D W D V Za Zo - Koksijde

Bezoekerscentrum Jules Destrooper

In ons bezoekerscentrum wandel je letterlijk doorheen de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen.

D W D V Za - Lo 4 24 km

De Ijzer, onze laatste hoop

100 jaar geleden vond rond Diksmuide de Ijzerslag plaats. Deze veldslag betekende het einde van de bewegingsoorlog en het begin van een vier jaar durende loopgravenoorlog.

Vandaag van 9u tot 17u - Van 11 oktober 2014 tot 11 november 2018 - M D W D V Za Zo - Diksmuide 24 km

De Groote Oorlog op doek Frontschilders in Nieuwpoort 1916-1918

De kunst van het herinneren kun je in Nieuwpoort letterlijk nemen. Het is ook nu een stad waar kunst prominent is, maar dat was al zo in 1916, zij het ondergronds.

Vandaag van 10u tot 17u - Van 25 juni 2016 tot 18 juni 2017 - D W D V Za Zo - Nieuwpoort Kinderen 12+9 km

Fietstochtjes in de natuur: Ijzermonding

Gaat wandelen je te traag ? Dan kun je ook op de fiets een groot deel van onze gebieden ontdekken. Soms werden er zelfs speciale fietsroutes uitgestippeld om zeker niets te missen.

Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Nieuwpoort Gratis9 km

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedtoer te Middelkerke

In echte Thaise tuktuks : toeristische beelden&erfgoedtoer : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedtoer' : Vrolijk mee tuktukken om...

Van vrijdag 31 maart tot zondag 16 april - V Za Zo - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+19 km

Show: Plop en het paasklokje

Deze show gaat door in het Plopsa Theater en is begrepen in je toegangsticket voor Plopsaland De Panne. Wat kan je verwachten ?

Zondag 2 april - De Panne Kinderen 1+10 km

Show: Een koekoeksklok voor Heidi

Deze show gaat door in het Plopsa Theater en is begrepen in je toegangsticket voor Plopsaland De Panne. Wat mag je verwachten ?

Zondag 2 april - De Panne Kinderen 1+10 km