Onze selectie (Lichtervelde en omgeving deze week)

Akaaremoertoe Bahikoeroe - Lucinda Ra & De Werf [PREMIÈRE]

Akaaremoertoe Bahikoeroe een familiedrama voor negen personages en een muzikant. Een familie leeft op de rand van de maatschappij in een psychisch troebel en macabere staat.

Vandaag van 20u30 tot 23u - Donderdag 26 mei - Brugge 34 km

MY DISCO °aus + CANTENAC DAGAR °fr /////

MY DISCO (australia) ///// trio. Melbourne. (new album > Severe 2015) MY DISCO have always employed space as an instrument.

Vandaag om 20u - Donderdag 26 mei - Kortrijk 35 km

Oostende voor Anker

Oostende voor Anker is een evenement, ter gelegenheid van het festival van de Noordzee, die zo wat 150 authentieke schepen en vaartuigen verzamelt, die deel uitmaken van de maritieme geschiedenis.

Vandaag van 10u tot 18u - Van donderdag 26 tot zondag 29 mei - Oostende 8 GratisKinderen 3+42 km

The Royal Flush (CH)

*De vier azen van het hart van Europa vieren hun brandende liefde voor rauwe muziek en scherpe ritmes. Met een ongetemd enthousiasme en charme werken ze de huiden en strijkers...

Vrijdag 27 mei - Waardamme Gratis18 km

MR HEART (UK) + BABY FIRE (BE) /// grrrlpower / ghostrock / postpunk ///

Mr Heart (UK) trio. Manchester/Salford. Tamsin - Amy - Helen 'A perfectly formed, abrasive but melodic alternative pop machine. Sort of Throwing Muses with a bit of Northern English bite.

Vrijdag 27 mei - Kortrijk 35 km

Drums 'n' Guns

Drums 'n' Guns ontstaan uit de assen van Mogul voegt invloeden uit americana, bluesrock en garagerock aan de typische dampende woestijnsound.

Vrijdag 27 mei - Leffinge Gratis39 km

Dorpsfeest

Op zaterdag 28 mei viert Oostnieuwkerke de 15de editie va het dorpsfeest. Om half 3 begint de wielerwedstrijd waarna er tal van activiteiten (loopwedstrijd lagere scholen, loopwedstrijd volwassenen...

Zaterdag 28 mei - Oostnieuwkerke GratisKinderen 0+17 km

Uniek Doeveren

Regionaal Landschap Houtland vzw organiseert op zaterdag 28 mei een uitstap naar Doeveren. Met zijn 60 hectaren bos, dreven en grasland ontdek je de natuur.

Zaterdag 28 mei - Ruddervoorde GratisKinderen 0+18 km

De tuinen van Adegem

Ontdek de tuinen van Adegem op zaterdag 28 mei 2016. Prachtige Franse, Engelse en Japense tuinen met vijvers, watervallen en veel meer. De uitstap wordt georganiseerd in samenwerking met Pasar.

Zaterdag 28 mei - Oostkamp 24 km

Radiodag.be

Zaterdag 28 mei is het Radiodag ! Beleef deze fantastische dag in Gistel met een bijeenkomst van luisteraars, radiomakers en initatiefnemers van radio.

Zaterdag 28 mei - Gistel 30 km

Gezinswandeltocht

Op zaterdag 28 mei kan je genieten van de gelegenheid om een gezinswandeltocht te doen. Je kan kiezen tussen een 5km of een 8km wandeling.

Zaterdag 28 mei - Diksmuide Gratis30 km

Watersportdag te Harelbeke

Zoals vorig jaar is het begin mei weer tijd voor de watersportdag. In 2016 wordt het nog groter dan in 2015. Dit jaar doen meer dan 100 Vlaamse watersportclubs mee om je volop te kunnen laten...

Zaterdag 28 mei - Harelbeke GratisKinderen 8+36 km

Bebloemingsactie

Op zaterdag 28/05 om 10u start de bebloemingsactie op het Filip van Maestrichtplein. Elk inwoner zal 3 planten gratis kunnen kiezen, waaronder sierplantjes, eetbare planten, enz.

Zaterdag 28 mei - Oostende GratisKinderen 3+42 km

Gezinsfietstocht

Op zaterdag 28 mei vindt er een gezinsfietstocht plaats in Moerkerke. De hele groep fietst samen naar Adegem van Moerkerke.

Zaterdag 28 mei - Moerkerke Gratis44 km

Plantjesdag i.h.kV. dag van het park

Op zaterdag 28 mei organiseert de Gemeente Middelkerke een plantjesmarkt. Van 14 u. Tot 18 u. Kan je in het park de mooiste planten kopen. Je kan ook je eigen planten en zaden ruilen.

Zaterdag 28 mei - Middelkerke GratisKinderen 0+44 km

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedroute tour te Middelke

In echte thaise tuk tuks : toeristische beelden&erfgoedroute tour : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedroute tour ' : Vrolijk mee tuk...

Van zaterdag 28 tot zondag 29 mei - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+45 km

Dag van het Park

Op 29 mei vindt te Wintegene de Dag van het Park plaats. Programma : - Infostand compostmeesters - Afvalsorteerspel Mirom - Isolatiestand Provincie - Muzikale optredens Marnix Verbeke...

Zondag 29 mei - Zwevezele GratisKinderen 0+6 km

Plantenbeurs Tuin & Sfeer 'wallemote'

Op de unieke locatie van kasteeldomein Wallemote-Wolvenhof en tussen duizenden bloemen en planten geven gespecialiseerde kwekers en liefhebbers hun mooiste collecties prijs en krijgt u advies op maat.

Zondag 29 mei - Izegem 35 19 km