Onze selectie Deze week Oelegem en omgeving X

Jeroen Olyslaegers: Wil (boekvoorstelling)

Uitgeverij De Bezige Bij en De Roma heten u welkom op de presentatie van WIL van schrijver Jeroen Olyslaegers. WIL is een oorlogsroman die speelt in Antwerpen.

Woensdag 31 augustus - Borgerhout 16 km

Brocantwerpen

Na het succes van vorig jaar organiseert Hrc Invest & de stad Antwerpen voor de derde jaar op rij Brocantwerpen. Dit jaar met 10 edities.

Woensdag 31 augustus - Antwerpen GratisKinderen 9+21 km

Antwerp by Bike | Rondleiding "Antwerpen: de klassiekers"

Verken Antwerpen met de fiets ! Tijdens deze rondleiding fietsen we langs de hoogtepunten in het Antwerpse centrum, zoals het Steen, de kathedraal en het Mas.

Woensdag 31 augustus - Antwerpen 21 km

Ane Brun

Met haar verstilde muziek waarin de donkerte van de lange Scandinavische winters doorklinkt, krijgt de Noorse singer-songwriter Ane Brun elk publiek muisstil.

Donderdag 1e september - Borgerhout 16 km

Tnf Concert 1: Virtuoze Vioolsonates

Openingsconcert van het Terra Nova Festival, gebracht door het Duo Silberstein-Rodyns met Maia Silberstein op barokviool en Bart Rodyns aan het klavecimbel.

Donderdag 1e september - Antwerpen 21 km

Info markt (cursusaanbod)

Ooit al eens willen tapdansen, jongleren of buikdansen ? Op zoek naar een cursus yoga, Taiji of Chi Kung ? Ben je eerder taalkundig aangelegd, en wil je je Spaans nieuw leven in blazen ?

Vrijdag 2 september - Borgerhout Gratis16 km

Ben Miller Band

De uitzinnige, unieke en verbluffende liveshow van de Ben Miller Band maakte al grote indruk op het publiek in Noord-Amerika en Europa.

Vrijdag 2 september - Borgerhout 16 km

Tnf Concert 2: Missa Maria Assumpta

De Missa Maria Assumpta van J. A. Faber is het pronkstuk van het Terra Nova Festival 2016. In 2010 haalde het Koninklijk Conservatorium Antwerpen de mis al van onder het stof...

Vrijdag 2 september - Antwerpen 21 km

Klaverke 4 brengt : Crème en Chocolate.

Toneelkring Klaverke 4 Nijlen Brengt in 2016 op vrijdag 2 september om 20.00 zaterdag 3 september om 20.00 zondag 4 september om 14.00 vrijdag 9 september om 20.00 zaterdag 10 september om 20.

Van vrijdag 2 tot zaterdag 3 september - Nijlen 7 Kinderen 8+11 km

Palingfestival Zeescouts

Begin september 2016 organiseren de Vriendenkringen der Antwerpse Zeescouts voor de 30ste maal hun Palingfestival. Op de Antwerpse Linkeroever niet ver van de Palingplaat...

Van vrijdag 2 tot zondag 4 september - Antwerpen 5 GratisKinderen 3+22 km

Constructionem - Caroline Kolkman - Lifeisart gallery

Wat we niet kennen negeren we, Ons brein zit het kijken in de weg, Observatie is manipulatie. Caroline Kolkman is uit op de beperkingen, of anders gezegd...

Van vrijdag 2 september tot zondag 9 oktober - D V Za Zo - Antwerpen Gratis20 km

Bierproeverij

Tijdens deze biertasting bekijken we de verschillende bierstijlen die dit kleine landje te bieden heeft en proeven we bieren van wereldklasse. Maar we behandelen ook algemene punten.

Zaterdag 3 september - Antwerpen 20 km

Tnf Concert 4: Kapelmeester Kennis

Branie - voorbij de grenzen van het gekende'Branie' staat voor de durf van Terra Nova Collective om dieper te graven in de barokperiode en dit in hun festival aan het grote publiek voor te stellen.

Zaterdag 3 september - Antwerpen 21 km

Tnf Concert 3: Lecture recital: barokklarinet

De klarinet zoals we ze nu kennen, maakt in Europa zijn doorbraak vanaf 1750, maar wat gebeurde er tussen 1710 en het jaar waarin het instrument 'echt' werd uitgevonden ?

Zaterdag 3 september - Antwerpen 21 km

Bar coStA xl

Vier bands: Rocket Balloons, Poppel, Kasablanka & als afsluiter The Hickey Underworld die een thuismatch spelen; gratis en voor niks op de Sint-Andriesplaats .

Zaterdag 3 september - Antwerpen Gratis21 km

Antwerp by Bike | De brouwersroute

De geschiedenis van bier in Antwerpen Kom alles te weten over Seefbier, Bollekes en het boeiende verhaal van bier in Antwerpen.

Zaterdag 3 september - Antwerpen 21 km

12 e Buurtfeest voor iedereen

* Springkasteel voor de allerkleinsten start al om 10u. * Eendjes vissen. En altijd prijs die je zelf mag uitkiezen. * Pony rijden.

Zaterdag 3 september - Aartselaar GratisKinderen26 km

Verzameling en verkoop Cactussen Zuid Afrikaanse planten Vetplanten

Bezoek onze privéverzameling met meer dan 700 soor-ten en variëteiten ! Planten van klein tot groot, van 1 jaar tot 35 jaar oud.

Van zaterdag 3 tot zondag 4 september - Zoersel Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+11 km