Onze selectie (Oelegem en omgeving deze week)

Graham Nash: This Path Tonight Tour

We krijgen met Graham Nash (stichtend lid van zowel The Hollies als Crosby, Stills & Nash) een levende legende over de vloer.

Dinsdag 31 mei - Borgerhout 16 km

Chris Brown at Lotto Arena

Een nieuwe Europese tournee voor Chris Brown! De ONE HELL OF A NITE TOUR wordt afgetrapt op 22 mei in Frankfurt en brengt de Amerikaanse artiest naar vijftien steden, waaronder Antwerpen.

Dinsdag 31 mei - Schoten 17 km

Theater | De Speelman: Ruth Beeckmans, Matteo Simoni & Bruno Vandenbroecke - Hechten

ARENBERGSCHOUWBURG || GROTE ZAAL || .16/.13 In Hechten zoeken Wim Vande Voorde, Gert Brackx en Lise Verrijcken naar manieren om om te gaan met de wonden uit hun leven.

Dinsdag 31 mei - Antwerpen 20 km

Tentoonstelling schilderkunst

Doorheen een wereld van kleur en beweging. Tentoonstelling Schilderkunst en beeldhouwwerken. Mieke, Sasha, Ida en Georgette stellen hun kleurrijke werk tentoon in het kasteel te schoten.

Vandaag van 10u30 tot 17u30 - Van 29 mei tot 5 juni - M D W D V Za Zo - Schoten Gratis13 km

Sculpter le temps"- "dessiner le vent

Elise Delbrassinne was van jongs af geboeid door Oosterse filosofie waarin meditatie ons tot meer zelfkennis brengt. Zij is tevens gefascineerd door het verleden.

Van 29 mei tot 28 augustus - Za Zo - Hingene GratisKinderen 10+37 km

Fotowandelzoektocht.

Fotowandelzoektocht centrum Kallo en omgeving, ongeveer 3km wandelen en foto's zoeken. Foto's staan door elkaar. Er zijn 50 detailfoto's te zoeken die in drie delen in het boekje staan.

Van dinsdag 31 mei tot vrijdag 30 september - M D W D V Za Zo - Kallo Kinderen 10+34 km

Feestmarkt

Ook dit jaar vindt het feestmarkt van Deurne plaats. Op de Wim Saerensplein worden meer dan 40 kramen verwacht met een heel groot aanbod artikelen.

Woensdag 1e juni - Deurne GratisKinderen 2+13 km

Daniel Romano + Kacy & Clayton

- met voor & na dj RL Sideburn - Als je de platen van Daniel Romano hoort, zou je denken dat het om een vergeten songcollectie van Hank Williams, Gram Parsons, Willie Nelson of Townes Van Zandt gaat.

Woensdag 1e juni - Borgerhout 16 km

Cordoba aan de Schelde - route 2

'cordoba aan de Schelde' zijn wandelingen die de levensbeschouwelijke diversiteit van Antwerpen tastbaar maken. Een gids brengt je langs verschillende ontmoetingsplaatsen: een kerk, een synagoge...

Woensdag 1e juni - Antwerpen 1 18 km

Outlet & 2DEHANDSverkoop van de hipste kleertjes (0-16jr)

Little Jo Gets Dressed zwaait de deuren open op een nieuw adres ! 150m2 ruim aanbod kleurrijke kinderkleding van o.a.

Woensdag 1e juni - Hoboken 26 km

Eveline Torfs - Aquarellen

Na verschillende opleidingen in de kunstwereld koos Eveline Torfs er voor om zich toe te leggen op de aquarellekunst. Met veel passie en succes legt ze zich toe op deze vorm van schilderen.

Van woensdag 1e tot zondag 26 juni - M D W D V Zo - Bonheiden Gratis32 km

Pentatonix (+ Us The Duo)

Pentatonix bestaat uit vier zangers en een beatboxer die samen -op magistrale wijze- de toonladder verkennen bij het vertolken van hun eigen songs en andermans pophits.

Donderdag 2 juni - Schoten 17 km

Wandelconcert in Sint-Laurentius

Studenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen vergasten u op hun muzikaal talent in de Neobyzantijnse sfeer van de Sint-Laurentiuskerk, elke eerste donderdag van de maand.

Donderdag 2 juni - Antwerpen 1 Gratis21 km

Strangelove - a Queer Festival

Van 2 tot 4 juni 2016 is er weer Strangelove, dat queer festival in Antwerpen, en u zal het geweten hebben. Om uw verbeelding ver buiten de eigen rafelige randjes te stuwen...

Van donderdag 2 tot zaterdag 4 juni - Antwerpen 20 km

Expo René Jaques

René Jaques toont een selectie uit zijn abstract en figuratief werk in acryl, houtskool, lino, etsen. De tentoonstelling is ook te bezichtigen op maandagen van 17.30-20.

Van donderdag 2 juni tot vrijdag 1e juli - M D W D V - Olen Gratis30 km

Tentoonstelling Frank Renette

Frank Renette werd geboren te Lebbeke op 30 september 1957 en woont reeds geruime tijd in Mechelen. Na het doorlopen van het hoger secundair onderwijs...

Vandaag van 9u tot 17u - Van 27 mei tot 26 augustus - M D W D V Za Zo - Willebroek GratisKinderen 12+36 km

Kip van Troje presenteert: Poëtisch Kapsalon in Zoersel

Poëtisch kapsalon: We betoveren elke kleine speelvogel met een gek, grappig, eigenaardig of donzig kapsel. Pluimen, draadjes, kralen...

Vrijdag 3 juni - Zoersel GratisKinderen 3+9 km

Victoria Deluxe & Potemkino presenteren: SOMER - Antwerpse première

Een Ensoriaanse mozaïek van gezinnen en drarries op een camping aan zee. Met SOMER brengt de sociaalartistieke organisatie Victoria Deluxe, ondersteund door coproducent Potemkino...

Vrijdag 3 juni - Borgerhout 16 km