Onze selectie (Oostrozebeke en omgeving deze week)

Europafeesten

Tijdens de Tieltse Europafeesten op 1,2 en 3 juli kan je in onze stad een bonte mix van straatanimatie, spektakel, braderie, concerten, expo's... ervaren.

Van vrijdag 1e tot zondag 3 juli - Tielt Kinderen12 km

41ste Wijkfeesten TerWalle Gullegem

Van vrijdag 1 juli tot en met maandag 4 juli organiseert vzw wijkwerking TerWalle de jaarlijkse wijkfeesten met gastoptredens vrijdag 3 juli: optredens van The Johnny's Band...

Van vrijdag 1e tot maandag 4 juli - Gullegem GratisKinderen20 km

Fotozoektocht naar aanleiding van 30 jaar Zeverenbeekvallei

Naar aanleiding van het 30 jaar bestaan van het Zeverenbeekvallei wordt er een animatie voorzien deze zomer waar je op tocht met de fiets moet en verschillende plaatsen moet herkennen uit de foto's...

Van vrijdag 1e juli tot maandag 15 augustus - M D W D V Za Zo - Deinze GratisKinderen 8+21 km

Zomerzoektocht

De 30ste Davidsfonds Zomerzoektocht neemt je de hele zomer mee op ontdekking in de omgeving van Roeselare en Izegem. Met de fiets of met de auto vertrek je op speurtocht langs rustige wegen en...

Van vrijdag 1e juli tot woensdag 31 augustus - M D W D V Za Zo - Roeselare 21 km

Op zoek naar bloeiende grassen

Grassen zijn onontbeerlijk. Ze zijn de belangrijkste plantenfamilie voor onze voedselvoorzieningen (tarwe, maïs, rijst, enz).

Zaterdag 2 juli - Harelbeke Kinderen 8+14 km

THE END /// LAST cinéPalace event EVER! /// closing da club!

more info soon...

Zaterdag 2 juli - Kortrijk 18 km

Zomeravondwandeling rond kasteel

De heemkundige Kring het Land van Nevele en Natuurpunt Deinze Zulte, in samenwerking met de Kgke, nodigen iedereen uit voor een zaterdagse zomeravondwandeling op 2 juli rond het kasteel van Ooidonk.

Zaterdag 2 juli - Bachte-Maria-Leerne 29 km

43ste Seizoenwijkfeesten

2-daags wijkfeest ter gelegenheid van de 11 juli-vieringen Zaterdag: petanquetoernooi (14u), BBQ (18.30u) gratis optreden 'the Unfused' (20.30u), Zondag: reuze-ontbijt (8.

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - Kuurne GratisKinderen13 km

Gezinsfietstocht 'bevergem'

Een gezinsfietstocht langs heen de nieuwe permanente fietsroute "Bevergem". Deze route brengt je langs diverse opnamelocaties vanuit de succesvolle serie "Bevergem".

Zondag 3 juli - Zwevegem Kinderen 6+20 km

Culinaire heksenwandeling

Tijdens deze wandeling in het bos luister je naar heksenverhalen en proef je heksenbrouwsels. In de Middeleeuwen waren vrouwen vaak heel goed op de hoogte van het gebruik van kruiden.

Zondag 3 juli - Roeselare 20 km

Leie Lekker Zoete Tocht

Gezinsvriendelijke fietstocht van een 25-tal km met verschillende proevertjes en lekkernijen zoals de Menens wieltjestaart en een kopje grootmoeders koffie.

Zondag 3 juli - Moorsele 23 km

5° Summer Meeting

Op zondag 3 juli organiseert vzw V8 Brothers een bijeenkomst van oldtimers en amerikaanse wagens tvv van de andersvaliden van "Dominiek Savio".

Zondag 3 juli - Gits Kinderen25 km

Heilig bloedprocessie

Heilig bloedprocessie sinds 1944met 500 figuranten beelden oud en nieuw testament uit met 8 praalwagens en 25 paarden begonnen na wereldoorlog 2 als hulde aan de vele burgerslachtoffersaltijd eerste...

Zondag 3 juli - Meigem 5 Gratis25 km

Canaruswandeling: wandeltocht voor de hele familie

We verzamelen om 13.15 u aan Zaal Ten Hove. Van Astene carpoolen we naar Grammene. Afspraak om 13.35 u aan de Sint-Jan-de-Doperkerk in Grammene.

Zondag 3 juli - Astene 26 km

Kinderzoektocht en spoorzoektochten

Na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar opnieuw een kinderzoektocht in Tielt. Deze loopt de ganse zomerperiode en is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Vandaag van 8u tot 22u - Van 16 juni tot 19 september - M D W D V Za Zo - Tielt Kinderen 3+11 km

Stad op de hoogte zomert

Tielt Zomert is... ... een evenementenaanbod tussen 10 juni en 25 september ... volop genieten in de eigen stad ... met het hele gezin deelnemen aan leuke activiteiten ...

Vandaag van 6u tot 23u30 - Van 10 juni tot 25 september - M D W D V Za Zo - Tielt Kinderen12 km

Wandeling Mokka en Meer

Koffiehuis Mokka en Meer te Sint-Lodewijk heeft ondertussen 2 wandelingen ! Ze nemen je elk een goeie 6 km lang mee langs landelijke paadjes en lopen in 2 lussen rond het koffiehuis.

Van 18 februari tot 31 december - D V Za Zo - Deerlijk 18 Gratis19 km

Binnenspeeltuin Kids Adventure

Kids Adventure biedt maar liefst 2000 m² indoor speelplezier aan. Wij zijn trots op ons groot, aantrekkelijk en divers aanbod spelen voor groot en klein.

Van 4 februari 2015 tot 15 juli 2018 - W Za Zo - Deinze video 8 Kinderen 1+22 km