Onze selectie Deze week Oostrozebeke en omgeving X

Binnen en buiten speeltuin

Sloebieland een gloednieuwe indoorspeeltuin voor groot en klein met kinderbowling en een grote buitenspeelweide met groot zonneterras vanaf 1 mei ook zonder kinderen iedereen welkom er is altijd...

D W D V Za Zo - Wielsbeke video 4 Voordeel Wattedoen.beKinderen3 km

Helikoptervluchten

Vlieg met ons mee en maak een helikoptervlucht langs de Westhoek, uw eigen woonomgeving of de kust. Ongetwijfeld een unieke belevenis ! Reserveren vooraf is verplicht.

M D W D V Za - Wevelgem Kinderen 3+22 km

Terrasje doen in 't groen: Meikensbossen

De boog moet niet altijd gespannen staan. Na een fikse wandeling hoort een stevige pint. En voor vele kinderen is de beloning van een pannenkoek achteraf ook een extra motivatie.

Zaterdag Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Dentergem GratisKinderen10 km

Kortrijk 1302

Kortrijk 1302 is de plaats bij uitstek voor groot en klein om de Guldensporenslag te herbeleven. Je kan er maliënkolders, zwaarden en goedendags betasten...

D W D V Za Zo - Kortrijk video 18 km

Wandeling Mokka en Meer

Koffiehuis Mokka en Meer te Sint-Lodewijk heeft ondertussen 2 wandelingen ! Ze nemen je elk een goeie 6 km lang mee langs landelijke paadjes en lopen in 2 lussen rond het koffiehuis.

Zaterdag Vandaag van 10u tot 22u - D V Za Zo - Deerlijk Gratis19 km

Shoes Or No Shoes ?

Bijna ieder mens bezit een paar in de één of andere uitvoering. Enerzijds leidt dit universele object de Sons bezoeker doorheen verschillende etnische culturen en volkeren gaande van de eerste...

D D Za - Kruishoutem 18 km

Brut & Villanella met 'mieren Slapen Nooit (8+)'

'mieren slapen nooit' is een hartverwarmende, uitdagende voorstelling over het eeuwige gevecht tussen natuur en cultuur.

Zaterdag 25 februari - Kortrijk Kinderen 8+19 km

Bronks & Mambocito Mio met 'alles is opgelost (8+)'

'alles is opgelost' is een wervelende zoektocht naar de ultieme waarheid. Vijf excentriekelingen slepen je mee in hun muzikaal laboratorium op zoek naar de ultieme waarheid.

Zondag 26 februari - Kortrijk Kinderen 8+19 km

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

M D W D V Za Zo - Waregem Kinderen13 km

Regionaal Archeologisch Museum Van de Scheldevallei

Het Regionaal Archeologisch Museum van de Scheldevallei, ingeplant aan de rand van de V.M.W.- waterwinning Kerkhove, biedt vanaf oktober 1996 de mogelijkheid voor een belangrijke wetenschappelijke...

Za Zo - Avelgem 28 km

Kids&Play

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

M D W D V Za Zo - Izegem Kinderen14 km

Binnenspeeltuin Kids Adventure

Kids Adventure biedt maar liefst 2000 m² indoor speelplezier aan. Wij zijn trots op ons groot, aantrekkelijk en divers aanbod spelen voor groot en klein.

Van 4 februari 2015 tot 15 juli 2018 - W Za Zo - Deinze video 8 Kinderen 1+22 km

Broelmuseum

Het Broelmuseum is een museum voor toegepaste en beeldende kunst. Het stedelijke Broelmuseum is ontstaan uit een fusie van het Museum voor Schone Kunsten en het Museum voor Oudheidkunde en...

D W D V Za Zo - Kortrijk 18 km

Tentoonstelling acrylschildereijen van Viva Paint, kalligrafie v.d. Schrijfklas

Tentoonstelling kunsthuis@home Acrylschilderijen van viva paint Kalligrafie van de schrijfklas Boekjes van Ruisleeds ateljee Schilderijen van kinderen van Ruisleeds ateljee Iedereen welkom .

Van 11 februari tot 13 april - M D W D V Za Zo - Tielt Gratis12 km

Lab-TRIO / Aperitief-concert

/ Labtrio / LABtrio is samengesteld uit Lander Gyselinck, Anneleen Boehme en Bram De looze, drie avontuurlijke musici met een verschillende persoonlijkheid.

Zondag 26 februari - Ardooie Kinderen 12+14 km

Sint-Antoniuskerk en Lourdesgrot

•Een oase van rust en devotie •Eigendom van de Paters Passionisten •Verering van broeder Isidoor of 'broeder Goed' Kortrijk kende een grote bevolkingsaangroei in de negentiende eeuw.

M D W D V Za Zo - Kortrijk Kinderen 5+18 km

Koning Albert I en de Groote Oorlog

In de gerenoveerde stallen van het kasteel, gelegen net naast het kasteel, kan u Albert I leren kennen. U kan er foto's bekijken, zelfs unieke foto's uit de privé-collectie van het Paleis.

Van 30 augustus 2014 tot 31 december 2019 - D W D V Za Zo - Rumbeke 20 km

Wielermuseum

Het Wielermuseum, dat het wervelende verhaal van de fiets- en wielersportgeschiedenis brengt, wordt volledig vernieuwd.

M D W D V Za Zo - Roeselare Gratis22 km

Er zijn ook 1 rommelmarkten ( Oostrozebeke en omgeving deze week ) :
Antiek- en Rommelmarkt ZWEVEZELE (8750 Zwevezele) 24 km
>>Rommelmarkten lijst