Onze selectie Deze week Oostrozebeke en omgeving X

Kortrijk 1302

Kortrijk 1302 is de plaats bij uitstek voor groot en klein om de Guldensporenslag te herbeleven. Je kan er maliŽnkolders, zwaarden en goedendags betasten...

Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Kortrijk video 18 km

Binnen en buiten speeltuin

Sloebieland een gloednieuwe indoorspeeltuin voor groot en klein met kinderbowling en een grote buitenspeelweide met groot zonneterras vanaf 1 mei ook zonder kinderen iedereen welkom er is altijd...

Vandaag van 10u tot 19u - D W D V Za Zo - Wielsbeke video 4 Voordeel Wattedoen.beKinderen3 km

Terrasje doen in 't groen: Meikensbossen

De boog moet niet altijd gespannen staan. Na een fikse wandeling hoort een stevige pint. En voor vele kinderen is de beloning van een pannenkoek achteraf ook een extra motivatie.

Vandaag van 6u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Dentergem GratisKinderen10 km

Dikke darmkanker... hoe voorkomen ?

Dikkedarmkanker is in Vlaanderen de tweede meest voorkomende kanker bij vrouwen en de derde meest voorkomende kanker bij mannen. Hoe vroeger de ziekte opgespoord wordt, hoe groter de kans op genezing.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Dinsdag 28 maart - Roeselare video Gratis22 km

Tentoonstelling acrylschildereijen van Viva Paint, kalligrafie v.d. Schrijfklas

Tentoonstelling kunsthuis@home Acrylschilderijen van viva paint Kalligrafie van de schrijfklas Boekjes van Ruisleeds ateljee Schilderijen van kinderen van Ruisleeds ateljee Iedereen welkom .

Vandaag van 10u tot 18u - Van 11 februari tot 13 april - M D W D V Za Zo - Tielt Gratis12 km

Wandeling Mokka en Meer

Koffiehuis Mokka en Meer te Sint-Lodewijk heeft ondertussen 2 wandelingen ! Ze nemen je elk een goeie 6 km lang mee langs landelijke paadjes en lopen in 2 lussen rond het koffiehuis.

D V Za Zo - Deerlijk Gratis19 km

Brouwerij Rodenbach

Een bezoek aan Rodenbach verloopt in een industrieel-archeologische en beschermde site. Het bezoek start in de 'conferenceroom' van het ontvangstcentrum.

Vandaag van 10u tot 21u - M D W D - Roeselare 21 km

Wielermuseum

Het Wielermuseum, dat het wervelende verhaal van de fiets- en wielersportgeschiedenis brengt, wordt volledig vernieuwd.

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Roeselare Gratis22 km

Helikoptervluchten

Vlieg met ons mee en maak een helikoptervlucht langs de Westhoek, uw eigen woonomgeving of de kust. Ongetwijfeld een unieke belevenis ! Reserveren vooraf is verplicht.

Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za - Wevelgem Kinderen 3+22 km

Binnenspeeltuin Kids Adventure

Kids Adventure biedt maar liefst 2000 m≤ indoor speelplezier aan. Wij zijn trots op ons groot, aantrekkelijk en divers aanbod spelen voor groot en klein.

Van 4 februari 2015 tot 15 juli 2018 - W Za Zo - Deinze video 8 Kinderen 1+22 km

Kids&Play Deinze

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Deinze Kinderen22 km

Trappisten&streekbieren weekend

50 bieren op voorraad met op zaterdag 1 april vanf 17u vrij podium aansluitend om 21 u live optreden van "de vlaamse zanger" Stijn.

Van zaterdag 1e tot zondag 2 april - Zulte Gratis11 km

Inleefdag Dienstencentrum Gid(t)s

Kan jij je, heel even, inleven in een ander ? Kom op bezoek en maak kennis met de leefwereld van personen met een beperking.

Vandaag van 9u30 tot 16u30 - M D W D - Gits 24 km

Concert ' Latin Fantasies'

Dirigent Joost Deryckere en zijn muzikanten voeren het publiek mee naar Cuba, BraziliŽ, ArgentiniŽ en Mexico. Ze spelen calypso en tango, paso doble, rumba en mambo.

Zaterdag 1e april - Lendelede 12 km

Heimatkonzert

Een gezellige muzikale avond met blaasmuziek van "Die Original Dorfmusikanten" o.l.v Marc Debruyne. Met gastdirigent Peter Schad die speciaal voor dit event is overgekomen uit Duitsland.

Zaterdag 1e april - Pittem video 13 km

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Waregem Kinderen13 km

Kids&Play

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Izegem Kinderen14 km

Broelmuseum

Het Broelmuseum is een museum voor toegepaste en beeldende kunst. Het stedelijke Broelmuseum is ontstaan uit een fusie van het Museum voor Schone Kunsten en het Museum voor Oudheidkunde en...

Vandaag van 10u tot 12u - D W D V Za Zo - Kortrijk 18 km