Onze selectie (Westende en omgeving deze week)

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedroute tour te Middelke

In echte thaise tuk tuks : toeristische beelden&erfgoedroute tour : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedroute tour ' : Vrolijk mee tuk...

Vandaag van 9u tot 22u - Van maandag 30 tot dinsdag 31 mei - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+5 km

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedroute tour te Middelke

In echte thaise tuk tuks : toeristische beelden&erfgoedroute tour : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedroute tour ' : Vrolijk mee tuk...

Van woensdag 1e tot vrijdag 3 juni - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+5 km

Cinema City-Black

De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte jeugdbende Black Bronx. Ze wordt halsoverkop verliefd op de charismatische Marwan, een jongen van de rivaliserende 1080-ers.

Donderdag 2 juni - Nieuwpoort Kinderen 12+5 km

Nicholas Allbrook (au) + Krankland

Eind mei komt de nieuwe solo-plaat van supertalent Nicholas Allbrook uit. De bijna 30-jarige artiest uit Perth, AustraliŽ...

Vrijdag 3 juni - Leffinge 12 km

Bekegem Intiem: Margriet Hermans en dochter Celien 'akoestisch'

Margriet Hermans komt samen met haar dochter Celien Deloof en een vijfkoppige begeleidingsband een akoestisch en 'intiem' concert verzorgen in Bekegem.

Vrijdag 3 juni - Bekegem 29 km

Tentoonstelling schilderijen Gopar van wolken & water tot zilverberken & klaproz

Tentoonstelling Gopar schilderijen olieverf op vlaslinnen "Van wolken en water tot zilverberken en klaprozen" De kunstenaar is aanwezig op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag of op afspraak.

Van vrijdag 3 tot donderdag 30 juni - M D W D V - Staden Gratis40 km

Een oase van rust in de duinen

Samen met een gids ontdekt je de British Military Cemetary, de grootste Britse militaire begraafplaats aan de Belgische kust waar duizenden slachtoffers van de twee wereldoorlogen begraven liggen.

Zaterdag 4 juni - Koksijde Gratis16 km

Crystal Ship wandeling

We gaan op ontdekkingstocht (ca. 7 km) naar de gigantische muurschilderingen en fantastische installaties van internationale kunstenaars, die een permanent artistiek parcours vormen in de binnenstad.

Zaterdag 4 juni - Oostende SinglesGratis20 km

Champagne ! In de duinen en op het strand van De Panne

Champagne Selosse, Champagne Didier Ducos en Toerisme De Panne organiseren een unieke culinaire champagnewandeling van 9 km. Plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

Zaterdag 4 juni - De Panne Kinderen 0+22 km

Kledingswitch in de tuin

Carpe Diem vzw, organiseert in de tuin van Les Colombiers, een 'kledingswitch' Op zaterdag 4 juni 2016, van 14 tot 18 uur Adres: Zegelaan 18 Bredene 8450 Gsm.

Zaterdag 4 juni - Bredene Gratis24 km

Bezoek watertoren

Op zaterdag 4 juni organiseert de Toerisme dienst van Bredene een bezoek aan de wateroren van Bredene. De gids zal je uitleg geven over waterwinning.

Zaterdag 4 juni - Bredene Gratis24 km

Per fiets door de polders van De Haan

Kom mee en fiets door de polders van De Haan. Gratis en voor niks kan je per fiets de haan bezoeken. Vertrekken aan infokantoor De haan om 14u.

Zaterdag 4 juni - De Haan Gratis33 km

Dance Waves Competition Finale

Dance Waves competition organiseert in 2015 - 2016 11 kwalificatiewedstrijden en een finale wedstrijd. Enkel de winnaars van de kwalificatiewedstrijden mogen deelnemen aan deze finale wedstrijd.

Zaterdag 4 juni - Torhout Kinderen 3+38 km

'nude' sculpturen , schilderijen en tekeningen

Nude ISABELLE Gabriels als beeldhouwster boetseert Isabelle Gabriels het naakt naar model. Op zoek naar eenvoudige volumes...

Van zaterdag 4 tot donderdag 30 juni - V Za Zo - Oostduinkerke GratisKinderen 8+10 km

Ready for summer

Ook dit keer vond ik een bond allegaartje van prachtige kunst. U zal zeker verknocht zijn aan de beelden van Frank Van Hooren, zijn werken zijn teruggebracht tot de essentie.

Van zaterdag 4 juni tot zondag 17 juli - M Za Zo - Leke Gratis17 km

Boeketje voor de Prins op het Domein Raversijde

Begeleider Johan Broidioi neemt je mee doorheen de magische natuur van onze middenkust. Er leven daar veel verschillende soorten wilde planten...

Zondag 5 juni - Oostende Kinderen 8+10 km

Planten in bloei

Op zondag 5 juni 2016 organiseert Natuurpunt Middenkust een natuurwandeling in Raversyde met als gids Johan Broidioi, waar je als bloemenliefhebber kan genieten van een paradijsje.

Zondag 5 juni - Oostende GratisKinderen 0+10 km

Feest en Bbq op de Hippodroomwijk

Voor sympathisanten van de Hippodroomwijk en de Belle epoquefeesten van Oostende: In het verleden organiseerde de Vzw. Hippodroomwijk het gekende Belle-epoquefeest.

Zondag 5 juni - Oostende 12 GratisKinderen 1+18 km