Onze selectie (Willebroek en omgeving deze week)

Dé Watersportdag - Gratis Surf 'n Sup

Op 5 mei 2016 organiseert Benny's Sup School en de Vlaamse Yachting organiseren een spetterende en natte Watersportdag. Hier zal iedereen gratis kunnen deelnemen aan een groot watersportfeest.

Donderdag 5 mei - Hombeek Gratis11 km

Concert Solidariteitskoor Hei Pasoep

Concert in het kader van de Meifeesten 2016 Hei Pasoep situeert zich binnen de strijdcultuur. De groep zingt over vrede en ontwapening, racisme, werkloosheid en slechte arbeidsomstandigheden...

Donderdag 5 mei - Kontich 13 Kinderen 6+18 km

Sfinks Mundial

Dit jaar vindt Sfinks Mundial plaats op donderdag 5 mei. Net als Sfinks Mixed ( http:/www.sfinks.be/sfinks-mixed/ ) is ook Sfinks Mundial gratis.

Donderdag 5 mei - Boechout 4 GratisKinderen 0+24 km

Padel

16uur tot 17 uur Demowedstrijd Padel - nationale ploeg van 17 uur tot 20 uur vrij Padel spelen voor iedereen Padel is een racket- en balsport voor vier spelers, waarbij een bal...

Donderdag 5 mei - Grembergen GratisKinderen 5+26 km

Wandelconcert met eVento

Studenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen vergasten u op hun muzikaal talent in de Neobyzantijnse sfeer van de Sint-Laurentiuskerk, elke eerste donderdag van de maand.

Donderdag 5 mei - Antwerpen 1 Gratis26 km

Hemelvaartwandeling

Naast de traditionele wandeltocht zoals we die kennen, zijn ook eigenaars met een hond speciaal welkom. Iedereen wandelt richting Perk. Afstanden 7/13/18/25/30km.

Donderdag 5 mei - Berg Kinderen 6+27 km

De Roemelmart

Een rommelmarkt met kinderrandanimatie en live optredens ! Een A klasse rommelmarkt waar tafels stoelen en zelfs parkeerplaats wordt voorzien .

Donderdag 5 mei - Antwerpen Gratis29 km

Feestmarkt

Ook dit jaar wordt het feestmarkt in Deurne georganiseerd. Meer dan 140 standen en marktkramen met heel wat verschillende artikelen staan je te wachten: kleding, juwele, snoep, lederwaren, voedsel...

Donderdag 5 mei - Deurne Kinderen 3+32 km

Yann Tiersen

Voor velen zal hij altijd de onvergetelijke componist van de iconische soundtrack van 'Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain' (2001) blijven.

Donderdag 5 mei - Brussel 33 km

Grandmaster Flash

Old school legende Grandmaster Flash komt op 5 mei naar La Madeleine in Brussel. 'Grandmaster Flash' is één van de pioniers van de hiphop.

Donderdag 5 mei - Brussel 34 km

Wandelen met Damiaan

Doe mee met de Damiaanactie op 5 mei 2016 in Tremelo. Er is een Doe-wandeling van 5 km, Dijk- en denkwandeling van 12 km en Damiaanwandeling van 33 km.

Donderdag 5 mei - Tremelo Gratis35 km

Planten en tuinbeurs

Planten en tuinbeurs voor 1ste maal onder nieuwe organisator standen 1 euro voor het goede doel=1 koffiebon gratis graag op voor hand inschrijven met de nodige aantal meters betalen ter...

Donderdag 5 mei - Herent 42 km

Weerdse Bierfeesten

Met ons uniek concept (enige muziek- én bierfestival in België) en gevarieerde affiche spreken wij een breed doelpubliek aan. Omdat donderdag 5 mei een feestdag is (O.L.H.

Van donderdag 5 tot zaterdag 7 mei - Weerde Kinderen 8+18 km

Festi

Van donderdag 5 tot zaterdag 7 mei - Brussel 32 km

Outletbeurs Lokeren

Outletverkoop van zomercollectie 2015 aan interessante prijzen tot -70%.

Van donderdag 5 tot zaterdag 7 mei - Lokeren 39 km

Kunstkring Kapelle-op-den-Bos op feestmarkt

De kunstkring van Kapelle-op-den-Bos laat de bezoekers van de feestmarkt opnieuw proeven van Kapelse kunst met een tentoonstelling tijdens het Hemelvaartsweekend in het gemeentehuis.

Van donderdag 5 tot zondag 8 mei - Kapelle-op-den-Bos Gratis6 km

Dood van een handelsreiziger - t,arsenaal mechelen

Dood van een handelsreiziger dateert uit 1949, maar het stuk is actueler dan ooit. De mythe van de American dream...

Van donderdag 5 tot zondag 8 mei - Mechelen 15 km

Boekenfestijn (Antwerpen)

Bezoek de website Het Boekenfestijn is dé gratis consumentenbeurs met meer dan een miljoen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen.

Van donderdag 5 tot zondag 8 mei - Antwerpen 2 25 km