Onze selectie Deze week Willebroek en omgeving X

Breendonk en Willebroek tijdens de Eerste Werledoorlog

De tentoonstelling zal opgesteld worden in de 'traditore', de hoofdingang van het fort. De inhuldiging gebeurt tijdens de jaarlijkse bedevaart, eind september – begin oktober 2014.

Vandaag van 9u30 tot 17u30 - Van 29 september 2014 tot 11 november 2018 - M D W D V Za Zo - Willebroek

Tentoonstelling: Ludo Van den Heuvel

Ludo Van den Heuvel Docent Willebroeks Kunstatelier. Impressies van schoonheid niet ver van hier. Aquarels van de omgeving. Portretten kinderen en kleinkinderen. Reportage over een schuine brug.

Vandaag van 9u tot 16u - Van 23 september tot 31 december - M D W D V Za Zo - Willebroek Gratis

Bezoek whiskystokerij De Molenberg

In de familiehoeve aan 'de Molenberg' in Blaasveld maalt en stookt het molenaarsgeslacht Van Breedam graan tot jenever. Sinds 1637 wordt deze familietraditie van generatie op generatie doorgegeven...

W D V Za Zo - Blaasveld 5 3 km

Griezelig experimenteren tijdens de herfstvakantie

Bibber maar al uit je vel en begin alvast te klappertanden, want in Technopolis staat de hele herfstvakantie in het teken van Halloween .

Van zaterdag 29 oktober tot zondag 6 november - M D W D V Za Zo - Mechelen Kinderen 4+14 km

Ludieke wandelzoektocht

Test uw kennis over beide steden ! Via 12 vragen en opdrachten ontdekt u algauw wie zijn/haar stad echt goed kent. Geen zware fronspartijen of vervelende situaties.

Vandaag van 10u tot 19u - D W D V Za Zo - Antwerpen Voordeel Wattedoen.be30 km

Halloween grime pop up studio

Onze Halloween grime pop up studio is open op 29-30-31 oktober voor groot en klein. Laat u om toveren tot helse duivels en heksen zodat u kan griezelen op elk Halloween event.

Van zaterdag 29 oktober tot dinsdag 1e november - Wommelgem Kinderen 3+30 km

Artistiek verjaardagsfeestje

We hoeven niet te knutselen en 'iets' te maken. Genieten van kunst is hét belangrijkste. We gaan experimenteren, met onze handen in klei en verf klauwen, fantaseren, kampen bouwen...

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - Za Zo - Mechelen Kinderen 6+16 km

Bunker Museum Antwerpen

Bunker en Vliegtuigarcheo Antwerpen is een Vzw die zich bezighoudt met het in stand houden van een volledig overgebleven bunkerdorp uit de Tweede Wereldoorlog.

Za Zo - Wilrijk 23 km

Sherlock Holmes en de hond van de Baskervilles

De hulp van Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent dokter Watson wordt ingeroepen vanwege een eeuwenoude legende over een monsterachtige hond.

Van 8 tot 29 oktober - D V Za Zo - Antwerpen 30 km

Antwerp by Bike | Rondleiding "Joods Antwerpen"

Maak kennis met de Joodse gemeenschap in Antwerpen Sluit aan bij deze fietstocht en kom alles te weten over synagoges, de sabbat...

Zondag 30 oktober - Antwerpen 30 km

Antwerpse Spookwandeling

- Een tocht door de duistere geschiedenis van 't stad - Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen.

Zaterdag 29 oktober - Antwerpen Kinderen 10+30 km

Spookjeswandeling

Tijdens deze vertelwandeling nemen we kinderen en hun ouders graag mee voor een portie griezelige pret. De spokenjager, getooid met hoge hoed...

Zaterdag 29 oktober - Antwerpen Kinderen 6+30 km

Sint-Romboutstoren

Wie Mechelen nadert kan er niet naast kijken: de Sint-Romboutstoren. De trots van de Maneblussersstad ! Unesco-Werelderfgoed ! in 1452 werd de eerste steen gelegd.

Vandaag van 13u tot 18u - M D D V Za Zo - Mechelen 14 km

'tapas & Flamenco' optreden met de dansgroep Aires del Sur olv Nina Pérez

Ontdek Andalucia in hartje Antwerpen. Elke zaterdagavond kan je genieten van heerlijke Tapas en authentieke Flamenco bij Flamencocentrum Peña Al Andalus.

Zaterdag 29 oktober - Antwerpen Gratis28 km

Het Atomium. Van symbool naar icoon.

De permanente tentoonstelling: 'het Atomium van symbool naar icoon' vertelt de geschiedenis van het Atomium. Met originele Expo 58 souvenirs, krantenartikelen, affiches, foto's, filmpjes, maquettes...

Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Laken 13 25 km

Comedybenefiet: Help eens een handje

Voor de 7de editie van deze comedybenefiet brengt 't (h)ART voor Iedereen vzw, weer topkomieken van de bovenste plank op het podium.

Zondag 30 oktober - Antwerpen Kinderen 10+28 km

Kranen van Antwerpen

Buiten de muren van het Mas staat de grootste museale collectie havenkranen ter wereld. Aan de Scheldekaai staan 12 van de 18 museumkranen van het Mas...

Vandaag van 8u tot 20u - M D W D V Za Zo - Antwerpen Gratis29 km

Antwerp by Bike | ontdek Antwerpen met de fiets

Antwerpen verkennen met collega's, familie, vrienden of met je school ? Op zoek naar een activiteit voor een teambuilding ?

Vandaag van 9u tot 19u - M D W D V Za Zo - Antwerpen 30 km