Rootsrock 3

Rootsrock is aan zijn derde editie toe, een heuglijk gebeuren. We kunnen nu met recht zeggen dat we een geschiedenis hebben ! Alle faciliteiten van een festival in het kader van onze tuin.

Gedragen op de vleugels van het succes van vorige jaren gaan we op het zelfde elan door. We treden nog steeds verder in de sporen van de echte rootsrock, een terugkeer naar de oorsprong van de Rock 'n Roll, de versmelting van de blues en country en de revival van de folktraditie.
We hebben oude rockers, die zich uit hun aftandse garages en stamkroegen konden sleuren naast het vingervlugge jonge geweld. Voor elk wat wils, van een uitgebreide tap tot verschillende eetgelegenheden en luxueus sanitair.

Redenen genoeg om de hele dag bij ons door te brengen op ons gratis festival ! Voor jong, oud en voor iedereen toegankelijk. Kom genieten van explosieve drumsolo's, briljant gitaarwerk, meeslepende covers en nagelnieuwe songs !
8 groepen geven het beste van zichzelf: The Leuvinski Affair, Sum of all Scum, Sir Francis, C4, Waking up Dolores, Mystic Moose, cv Gypsy Jazz, en als afsluiter: de beste belgisch Pink Floyd tribute band, Echoes of Pink Floyd, kom mee Gratis Genieten, Welkom !
34
Waar:
Onze Tuin
Ophemstraat 41
3050 Oud-Heverlee
Telefoonnummer:
0473755312
Tarief:
Gratis
Publiek:
Elk type publiek
Internet:
http://www.rootsrock.be


Zaterdag om 13:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.