Top - Ontspanning, Pretparken, Natuur.. - België
Ontspanning X Ontspanning, Pretparken, Natuur.. X 11-01-2017 tot 15-01-2017 X

60 Activiteiten (1-18)

of

Er valt altijd wat nieuws te beleven in Technopolis

Fietsen op een kabel op 5 meter hoogte, een dutje doen op een spijkerbed, zelf een vliegtuig besturen, midden in een zeepbel staan…het zijn slecht enkele leuke opstellingen in Technopolis...

Woensdag Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Mechelen Kinderen 4+

Sea life Marine Park

Een duik nemen zonder nat te worden ? Kom oog in oog met de haaien, garnalen en andere dieren.Maak bijvoorbeeld eens kennis met de zeehonden die de show stelen in het buitenbad.

Woensdag Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Blankenberge Kinderen 3+

C-Mine Expeditie

C-mine expeditie is een uniek belevingsparcours, dat al je zintuigen zal prikkelen. Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over de mijn in al zijn vormen.

Woensdag Vandaag van 10u tot 17u - D W D V Za Zo - Genk 9 Kinderen

Natuurgebied blokkersdijk

Op de Antwerpse Linkeroever ligt Blokkersdijk. In dit natuurgebied vlak bij de Schelde en de haven kan je leuke wandelingen maken.

Woensdag Vandaag van 6u tot 23u30 - M D W D V Za Zo - Antwerpen 4 GratisKinderen 5+

Speelbos

Kom het speelbos ontdekken en laat je fantasie de vrije loop ! Bouw een ridderburcht of een indianentipi met dode takken, verstop je achter de statige bomen of maak je eigen totempaal...

Woensdag Vandaag van 8u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Sint-Truiden 17 GratisKinderen 6+

Afhaaldagen bijenstruiken

Er heerst veel bijensterfte. Bijen hebben het moeilijk wegens een gebrek aan bloeiende planten. Laten we daarom samen 100.000 bijenstruiken planten.

Woensdag Vandaag van 8u tot 20u - M D W D V Za Zo - Zottegem Kinderen

Melkerij Peerdsbos

Welkom in één van de meest historische cafés van Antwerpen. Van 1420 tot 1920 was de Bremdockhoeve bedrijvig als boerderij. De huidige gebouwen dateren van omstreeks 1630.

Woensdag Vandaag van 6u tot 23u30 - M D W D V Za Zo - Brasschaat 14 GratisKinderen 3+

Binnen en buiten speeltuin

Sloebieland een gloednieuwe indoorspeeltuin voor groot en klein met kinderbowling en een grote buitenspeelweide met groot zonneterras vanaf 1 mei ook zonder kinderen iedereen welkom er is altijd...

Woensdag Vandaag van 10u tot 19u - D W D V Za Zo - Wielsbeke video 4 Voordeel Wattedoen.beKinderen

Helikoptervluchten

Vlieg met ons mee en maak een helikoptervlucht langs de Westhoek, uw eigen woonomgeving of de kust. Ongetwijfeld een unieke belevenis ! Reserveren vooraf is verplicht.

Woensdag Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za - Wevelgem Kinderen 3+

Kinderzoektocht

Ontdek Priorij Corsendonk met Monnik Joannes. Monnik Joannes leefde 500 jaar geleden op de priorij en laat de kinderen al zoekend kennis maken met de geschiedenis van Corsendonk aan de hand van leuke...

Woensdag Vandaag van 8u tot 18u - M D W D V Za Zo - Oud-Turnhout GratisKinderen 5+

Waterpretpark Océade

Subtropisch waterpretpark, de nummer 1 in glijbanen, 640 meter gljbaanlengte, de grootste diversiviteit aan glijbanen, golfslagbad, Saunaland inbegrepen in de toegangsprijs voor volwassennen

Woensdag Vandaag van 10u tot 21u - W D V Za Zo - Laken 11 Kinderen

Domein van de Grotten van Han

In het dorpje Han-sur-Lesse, de toegangspoort tot de Ardennen, op nauwelijks een uur van Brussel, schuilt een van de beroemdste grotten van ons continent, de Grot van Han.

Woensdag Vandaag van 10u tot 16u - M D W D V Za Zo - Han-sur-Lesse Kinderen

Natuurpunt Mavist

De Vlaamse rand, ten noordoosten van Brussel, herbergt enkele verborgen natuurparels. Op een boogscheut van een levendig stadscentrum en druk verkeer sta je plots midden in de natuur.

Woensdag Vandaag van 7u tot 23u - M D W D V Za Zo - Melsbroek GratisKinderen

Bloso Domein Hofstad

Het Bloso - Domein Hofstade is gelegen aan afrit 11 (Zemst-Weerde) van de E19, tussen Antwerpen en Brussel. Het is 160 ha groot met vijvers van 35 ha en 25 ha.

Woensdag Vandaag van 9u tot 21u - M D W D V Za Zo - Hofstade Kinderen

Kinderboerderij Mikerf

Een boomgaard, dierenweiden, een knuffelweide, een konijnenweide, akkers, een moestuin, een weerstation, wandelpaden, een cafetaria, een picknickweide.

Woensdag Vandaag van 8u tot 20u - M D W D V Za Zo - Brasscchaat GratisKinderen

Weidegolf met 10 leuke holes in het thema van de boerderij

Back to basic. Puur. Ongegeneerd. Competitief. Educatief. Gezellig. Dat is weidegolf bij Farm Fun. Het klinkt misschien gemakkelijk, maar onderweg kom je allerlei hindernissen tegen .

Woensdag Vandaag van 10u tot 17u30 - M D W D V Za Zo - Bocholt 9 Kinderen 7+

Beleef water in Hidrodoe

Vind je water de max ? Kom dan naar Hidrodoe, het interactieve waterdoecentrum te Herentals.120 doe-opstellingen wachten op je. Kook water op een fiets. Maak een reuze draaikolk.

M D D V Zo - Herentals Kinderen

Klim park van Gileppe

Fun aan het meer van Gileppe ! De Gileppe badplaats breng een nieuwe activiteit aan het begin van dit seizoen. .. een Klimpark.

Woensdag Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Jalhay Kinderen 11+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres