Onze selectie Deze week
of

Kommil Foo in concert

Mich en Raf Walschaerts zingen hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep muzikanten.

Zondag 22 januari - Leuven

Met de puntzak in de hand, kom je door het ganse land

Voor een kunstenaar kan een niet voor de hand liggend opgelegd thema uitgroeien tot een boeiende uitdaging. Vraag het maar aan de vijf leden van Kunstplatform Kappa die zo'n niet alledaagse...

Vandaag van 12u tot 23u59 - Van 16 januari tot 23 april - M D W D V Za Zo - Antwerpen Gratis

Ga voor retro en gezelligheid

Wandelknooppunten 14 en 83 Fietsknooppunten 50 en 51 De sfeer van 100 jaar terug, met een interessante, levensechte kijk op de houtbewerkers ambachten van destijds.

Van 14 januari tot 19 februari - Za Zo - Herenthout GratisKinderen 12+

L'Amante Segreto door Capriola di Gioia

Barbara Strozzi - La virtuosissima Cantatrice In de 17e eeuw deden een aantal vrouwelijke componisten een gooi naar de eeuwige roem...

Zondag 22 januari - Wetteren Kinderen 8+

Zondagswandeling

Geniet elke zondag gratis van een ontspannende wandeling en verken met een gids ons prachtige natuurgebied Landschap De Liereman. Interesse ? Om 13.

Zondag 22 januari - Oud-Turnhout Gratis

Klankreis

Laat je meevoeren op de klanken van gongs, klankschalen, drums, didgeridoo, indianen fluit, tempelbellen en meer. .. Ga mee op reis naar de Indianen, Aboriginals...

Zaterdag 21 januari - Meeuwen-Gruitrode

Pinokkio met Pierke van Gent

Iedereen kent Pinokkio als het meest ontwapenende poppenfiguurtje ooit. Deze versie blijft in je geheugen plakken: ontroerend, pakkend, ontdeugend, speels.

Zondag 22 januari - Gentbrugge Kinderen 3+

Sint-Antoniusviering met dieren & paardenzegening

Op zondag 22 januari 2017 wordt naar jaarlijkse traditie de patroonheilige van de parochie gevierd. In Oosthoven maken ze daar een echt dorpsfeest van. Na de eucharistieviering van 10.

Zondag 22 januari - Oud-Turnhout Gratis

Opendeurdagen Sportoase

Opendeurdagen in Sportoase. Geniet van tal van promoties. Neem gratis deel aan verschillende groepslessen. Neem gratis deel aan het kidsprogramma. Extra animatie in het zwembad ! www.sportoase.

Van zaterdag 21 tot zondag 22 januari - Heverlee Kinderen

Expo Karel Van Camp, Abstract Schilder

Voorstelling Karel Van Camp, Abstracte Schilder woonachtig In Tremelo.

Zaterdag 21 januari - Baal Gratis

1ste quiz oudercomité St-Pieterschool Langdorp

Onze aller eerste en hopelijk niet de laatste QUIZ Test je Algemene kennis zoals Muziek, taal, aardrijkskunde... een team mag max.

Zaterdag 21 januari - Langdorp Kinderen 13+

Driemaandelijkse Prentkaarten beurs

In een aangename omgeving, met restauratie, gaan bewonderen en/of te kopen of te verkopen, honderd jaar oude prachtige prentkaarten voor het grootste deel.

Zondag 22 januari - Sint-Lambrechts-Woluwe Voordeel Wattedoen.beKinderen 7+

Boekenbeurs en openschooldag

Boekenbeurs in Basisschool Kroonlaan...

Zaterdag 21 januari - Oostende

Beersel springt

De speelzaal is één groot springkastelenparadijs. Ongeveer twaalf springkastelen voor klein en groot. Er is ook gelegenheid om iets te drinken en te eten.

Zaterdag 21 januari - Beersel Kinderen 3+

Kunstschilder Barmal

Barmal is bijzondere kunstenaar. Hij is technisch-artistiek zeer onderlegd, hij kent zijn métier en kan als geen ander met pen, potlood...

Van zaterdag 21 tot zondag 22 januari - Kortrijk Gratis

Symfonieorkest Vlaanderen Chopin Pianoconcerto

Luister nog eens opnieuw naar het langzame deel uit Chopins pianoconcerto in e, dan weet je dat je het concert van Symfonieorkest Vlaanderen onder geen enkel beding mag missen.

Zaterdag 21 januari - Roeselare Kinderen 12+

Beatles by Girls & The Staff

Deze internationale ladies-band met virtuoze muzikanten neemt u mee op een denkbeeldige reis naar de 60's. U zult de muziek van de Beatles 'herontdekken', vanuit het oogpunt van 'the Girls'...

Zaterdag 21 januari - Sint-Niklaas

Winter- en lente wandelingen vvv-toerisme-kasterlee vzw

Wandelen betekent genieten en proeven, niet alleen van de natuur en de omgeving, maar ook van de gastronomische lekkernijen en of een lekker biertje in één van de vele Kastelse horecazaken.

Zondag 22 januari - Lichtaart Gratis