Onze selectie Deze week Provincie Limburg X
of

Te Gek ?

Nerveuze vrouwen Vier vrouwen. Vier nerveuze vrouwen. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien.

Vrijdag 31 maart - Bilzen Kinderen 12+

Sprookjes enzo

Maan in het zand een interactieve droomvoorstelling die je doet dromen met de ogen open voor iedereen van 1 tot 3 jaar en ouder(s) Trek je mooiste pyjama aan en reis met ons mee naar de maan...

Zondag 2 april - Bilzen Kinderen 1+

Jef Peeters I De schoonheid van Verval

Jef Peeters is een fotograaf met een fascinatie voor indrukwekkende architectuur en vergane glorie. Met zijn fotografie beweegt hij zich voornamelijk binnen de stroming van de 'urban exploration'...

Van vrijdag 31 maart tot woensdag 10 mei - M D W D V Za Zo - Bilzen Gratis

Back on Stage... the seventies

Limburgs grootste tributefestival met topgroepen a tribute to David Bowie Creedence Clearwater Revival the Original Jukebox Heroes met (ex)leden van Slade -Sweet -T...

Vrijdag 31 maart - Bree

Cuva Quiz

Basketbalclub Cuva hh organiseert een algemene kennisquiz. Een super toffe quiz voor iedereen die wil scoren met het brein ! De quiz is voor jong en oud, sportief of minder sportief.

Zaterdag 1e april - Houthalen-Helchteren Kinderen

Future Old People Are Wizards (concert)

Met hun tweede album 'M'observeert Future Old People Are Wizards de mens als een naakt mormel dat zijn eigen wereld naar de kloten helpt.

Donderdag 30 maart - Hasselt

Faisal (DJ)

FAISAL, Limburg finest, Red Bull Elektropedia number 1-dj.

Vrijdag 31 maart - Hasselt

Opendeur Vespa Fun

Jaarlijkse opendeur weekend, een must voor de Vespa liefhebber. Een hapje en een drankje voor iedereen, tal van nieuwe en tweedehands Vespa's. Proefritten mogelijk.

Van zaterdag 1e tot zondag 2 april - Hoeselt

Sport voor Specials

Sporten is leuk en gezond, ook als je een handicap hebt. Maar welke sporten kan je allemaal beoefenen ?

Woensdag 29 maart - Neerpelt Gratis

Life of Trees - Rangerwandeling Nationaal Park Hoge Kempen

Ontdek het bos van Kattevennen zoals je het nog nooit gezien hebt... met speelse opdrachten laat de Ranger je de wonderlijke wereld van bomen en hun bewoners ervaren.

Zondag 2 april - Genk Kinderen 5+

Cosmodrome, in het middelpunt van de actie

De full dome zaal van de Cosmodrome is een high-tech 360° projectiesysteem. Hier beleef je een ongelooflijk ruimteavontuur. Maak kennis met de bijzondere evolutie van onze planeet.

Van 8 februari 2017 tot 28 maart 2018 - W Zo - Genk Kinderen 4+

Lazarus en 't Arsenaal - Oblomow met o.a. Charlotte Vandermeersch

Lazarus maakte met succes een voorstelling over een romanpersonage dat 150 pagina's zijn bed niet uitkomt. Als je houdt van slapen in het theater, kom dan kijken ! 'Is Oblomow gewoon theater ?

Zaterdag 1e april - Maaseik Kinderen 12+

Bloesemrondleiding Fruitbedrijf Jorishoeve

Elfi gidst u in elk seizoen door de prachtige boomgaarden in het idyllische dorpje Boekhout in hartje Haspengouw. Zij vertelt boeiende verhalen in een live decor.

Zaterdag 1e april - Gingelom Kinderen 3+

Mijnzondag in Beringen

Tijdens de Mijnzondagen word je mijnwerker voor één dag ! Ontdek ruimtes die enkel tijdens de Mijnzondagen toegankelijk zijn voor individuele bezoekers en gezinnen.

Zondag 2 april - Koersel

Classic Sunday: The name of the Rose

De abdij is recentelijk opgeschrikt door de curieuze dood van een van de monniken. Zijn lichaam is gevonden aan de voet van een toren.

Zondag 2 april - Maaseik Kinderen 12+

Receptief theater: 't Amateuke van Neerharen - joar in, joar oet

Toneel groep 't Amateurke presenteert een familiekomedie van Gerd Le Duc, "Joar in, joar oet" dit in samenwerking met cv Noorderwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via: cvnoorderwijk@hotmail.

Vrijdag 31 maart - Maaseik Kinderen 12+

Opening Modemaand Daffy de Vyldre

We verwelkomen je graag op zaterdag 1 april om 17 uur tijdens de feestelijke opening van de Modemaand in de Bottelarij voor de lancering van de eerste slow fashion collectie hoeden en kleding van...

Zaterdag 1e april - Wellen Gratis

Ivan Popovic - In/tensio

De abstracte schilderijen van Ivan Popovic brengen rust in de chaos. Of toch niet ? Wat Popovic betracht, is 'het ongevormde een vorm geven, balast weglaten, zoeken naar de essentie'.

Van vrijdag 31 maart tot zondag 30 april - M D W D V Zo - Herk-de-Stad Gratis