Onze selectie Deze week
of

Hallepoort

De Hallepoort is een sprookjesachtig monument, meer dan 600 jaar oud en de meest opmerkelijke getuige van het middeleeuwse verleden van de stad Brussel.

D W D V Za Zo - Brussel video Kinderen 3+

Boot verhuur op het Donkmeer

Verhuur van waterfietsen, roeiboten, kano's en elektrische motorboten op het Donkmeer in Overmere-Donk.De bootjes kunnen gehuurd worden voor 30 min of 60min.

M D W D V Za Zo - Berlare

Het Mot | Liermolen

De Liermolen is een graanwatermolen. Oorspronkelijk was hij eigendom van de familie de Lire. In 1341 werd hij aangekocht door de abdij van Grimbergen.

Za Zo - Grimbergen Kinderen 3+

Het Mot | Tommenmolen

De Tommenmolen is een graanwatermolen. Hij was oorspronkelijk eigendom van de heren Ter Tommen. Later werd hij aangekocht door de abdij van Grimbergen.

Za Zo - Grimbergen Kinderen 3+

'De Tovenaars van het Verloren Woud' - Kindervriendelijke activiteit

Vanaf nu kunnen families met kinderen in de Dienst voor Toerisme in Doornik terecht voor een avontuurlijk stadsspel. Op een ludieke en speelse manier ontdekken kinderen en hun ouders...

M D W D V Za Zo - Doornik 12 Kinderen 5+

Met de fiets tussen Villers-la-Ville en Nijvel

Maak een uitstap met de fiets in de streek van Villers-la-Ville in Waals-Brabant. Een mooie fietsroute van 51 km tussen de Abdij van Villers-la-Ville en de collegiale kerk Sint-Gertrude van Nijvel.

M D W D V Za Zo - Villers-la-Ville GratisKinderen 12+

Kaasmuseum De Oude Kaasmakerij

Ergens in Vlaamse Velden - op een steenworp van Tyne Cot Cemetery, hét symbool van de ontuitwisbare sporen die wo I in deze streek heeft getrokken - vind je Sint-Jozef...

D W D V Za Zo - Passendale Kinderen 5+

Gezellemuseum

Het literaire en biografische museum over Guido Gezelle (1830-1899), een van Vlaanderens bekendste dichters, werd ondergebracht in diens geboortehuis, gelegen in een rustige volksbuurt.

D W D V Za Zo - Brugge

Verhalen voor Onderweg - wandelingen

Het Regionaal Landschap West-Vlaamse Heuvels ontwikkelde in de voorbije jaren de wandelreeks 'verhalen voor Onderweg'. Zestien wandelboekjes nemen de wandelaar mee langsheen de mooiste plekjes in de...

Dinsdag Vandaag van 7u30 tot 23u - M D W D V Za Zo - Ieper Kinderen 10+

Hoogtepunten en Verborgen Hoekjeswandeling

Het stadhuis en Fonske, de colleges van de Naamsestraat en Domus. Het zijn maar enkele iconen van Leuven. Maar er is ook de verborgen stad.

Za - Leuven Kinderen 12+

Permanente tentoonstelling 'vorm geven aan Gent'

Permanente tentoonstelling over stadsontwikkeling, wonen en architectuur in Gent in het unieke kader van de voormalige Bank van de Arbeid in het centrum van Gent.

M D W D V Za - Gent GratisKinderen 12+

Binnenspeeltuin Pretland

Pretland Sint-Niklaas is een 1800 m2 grote binnenspeeltuin die garant staat voor talloze uren onbezorgd speelplezier voor kinderen van 0-10 jaar.

W Za Zo - Sint-Niklaas Kinderen

Gps stadsspel in Leuven of Antwerpen

Beste prijs/kwaliteit verhouding als je op zoek bent naar een stadsspel met Gps. open de jacht op één van je vrienden in de stad.

M D W D V Za Zo - Hasselt Singles

Belgische moderne kunst

Wij zijn gespecialiseerd in de tentoonstelling van Belgische moderne kunst uit de periode jaren '20 t.e.m. jaren '70. René Guiette, Plompteux, Milo, Youri Demeure, Anthoons, Van Dooren, Van Rooy...

D V Za Zo - Brussel Gratis

Gemeentelijk Museum van Evere

Van het middeleeuwse dorp van Everna tot de verstedelijkte gemeente van vandaag, ontdek het rijke economisch, folkloristisch, politiek...

W Zo - Evere Gratis

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

M D W D V Za Zo - Oudenaarde Kinderen

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

M D W D V Za Zo - Beveren-Waas Kinderen

Wandelingen aan de Molignee

Twee wandelingen vanuit La Gare de Maredsous, om de landschap en de architecturaal erfgoed van de Vallei van Molignée (Boven-Maas) te ontdekken : een in de voormiddag (6...

M D V Za Zo - Denée Kinderen 6+