Onze selectie Deze week
of

Rudi Pillen

Rudi Pillen (Moen, 31 januari 1931 - Blankenberge, 24 maart 2014) was een Belgisch kunstenaar.Vanaf 1949 studeerde hij schone kunsten aan de Sint-Lucasschool in Gent.

Vandaag van 11u tot 12u30 - M V Za Zo - Koksijde Gratis

Lut Brackx

één van de betere Belgische sculpteurs is vaste artiest bij Yes Art Gallery. Lut Brackx maakt leuke werken uit keramiek, soms geglazuurd, maar meestal niet. De werken laten de liefhebbers niet los.

Vandaag van 11u tot 12u30 - M V Za Zo - Koksijde Gratis

Vespa Verhuur

U kunt met z´n tweetjes, familie, vrienden of met collega's een Vespa huren en wij bezorgen u een gezellige en onvergetelijke dag. Bij ons kan iedereen mee, groot, klein, jong en oud.

Vandaag van 9u tot 20u - D W D V Za Zo - Hoeselt video

Godin-ruimte

De Godin-ruimte is volledig gewijd aan het roemrijke industriële verleden van de site. Wie een bezoek brengt aan Docks Bruxsel duikt meteen ook in het verleden van de oudste industriële site van...

Vandaag van 10u tot 19u - M D W D V Za - Brussel GratisKinderen 12+

Godin-ruimte

De Godin-ruimte is volledig gewijd aan het roemrijke industriële verleden van de site. Wie een bezoek brengt aan Docks Bruxsel duikt meteen ook in het verleden van de oudste industriële site van...

Vandaag van 10u tot 19u - M D W D V Za - Brussel GratisKinderen 10+

Belevingscentrum Vrij Vaderland

Veurne beleeft eind oktober 1914 enkele bange dagen, de alles vernietigende Duitse troepen bereiken het laatste in te nemen stukje van België, de Westhoek.

Vandaag van 13u tot 17u - M D W D V Za Zo - Veurne

GardeRobe MannekenPis

Manneken-Pis wordt sinds de 17de eeuw door de Brusselaars als een baby vertroeteld. In die periode ontstond ook de gewoonte om hem tijdens belangrijke evenementen kleren aan te trekken.

Vandaag van 10u tot 17u - D W D V Za Zo - Brussel Kinderen 5+

Op stap met een willys jeep

Ga op pad met een authentieke willys jeep doorheen de talrijke veldwegen. U bent steeds vergezeld van een begeleider want een dergelijke oldtimer rijdt niet zoals een moderne wagen.

Vandaag van 9u tot 22u - M D W D V Za Zo - Leest Kinderen 3+

Havenrondvaart

Om een haven te verkennen, biedt een boot natuurlijk het beste perspectief: u kunt zien hoe de haven gegroeid is.

Vandaag van 11u35 tot 13u05 - D D V Za Zo - Antwerpen Kinderen

Sloepverhuur

Een vaarbewijs ? Ervaring ? Hoeft niet. Na een korte introductie bent u klaar om te varen en hoort u het water ritmisch tegen de boeg klotsen, terwijl het landschap voorbij glijdt.

Vandaag van 9u tot 20u - M D W D V Za Zo - Gent video

Oceade - waterpretpark - zwembad/sauna in- en outdoor

Océade is hét levendige waterpretpark in Brussel. Wij, als de n° 1 in glijbanen in België, dompelen jou, jouw familie en jouw vrienden onder in een onvergetelijk attractiebad met tal van glijbanen.

Vandaag van 10u tot 18u - W D V Za Zo - Laken Kinderen 3+

80s - more than a party

Probably the best 80s party in the world. No cheese but 80s quality ! dj Cat Gadget (Kafé Marqué) & friends, mix up the best new wave, synthpop, new romantic and some danceable early electronics.

Vandaag van 22u tot 6u - Zaterdag 25 maart - Antwerpen

Antwerpse Spookwandeling

- Een tocht door de duistere geschiedenis van 't stad - Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen.

Vandaag om 20u30 - Zaterdag 25 maart - Antwerpen Kinderen 10+

Nordmann plays Dementia

Wat doe je als je een duistere en bizarre film noir uit 1955 ziet ?

Vandaag van 20u tot 22u - Zaterdag 25 maart - Aalst video Kinderen 12+

Carnaval Bal Toengelse Dansmariekes

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseren we ons jaarlijks carnaval & showavond. Deze festiviteit gaat door in Evenementenzaal 'de Zoerla' Gevaertlaan 1 te Zoerle-Parwijs Westerlo 2260...

Vandaag om 20u11 - Zaterdag 25 maart - Zoerle-Parwijs

Skordatura Punkjazz Ensemble

Skordatura Punkjazz Ensemble werd opgericht in 2005 door Thomas Vanhauwaert (keys), Sebastiaan Vekeman (drums), Joshua Dellaert (bas) en Jakob Haghebaert (gitaar).

Vandaag van 21u tot 23u - Zaterdag 25 maart - Herzele Kinderen 12+

Japans Drumspektakel - Feniks Taiko

Taiko is percussie, maar nog veel meer dan dat ! Tijdens het concert mag u een combinatie van percussie, kracht, snelheid en synchrone bewegingen verwachten.

Vandaag van 19u30 tot 22u - Zaterdag 25 maart - Laakdal video

Dansrecital Fiesta Flamenca

Flamencocentrum Peña Al Andalus presenteert: "FIESTA Flamenca 2017" Een wervelende Flamenco dansrecital met alle leerlingen van Flamencocentrum Peña Al Andalus uit Antwerpen olv choreografen Ana...

Vandaag van 20u30 tot 22u30 - Zaterdag 25 maart - Antwerpen Kinderen 4+