Onze selectie Deze week
of

Choco-Story

De geschiedenis van de verwerking van cacao tot chocolade bekend te maken en de kwalitatieve en gezondheidsaspecten van de Belgische chocolade te promoveren.

M D W D V Za Zo - Brugge

Kantmuseum

Het kantmuseum is gevestigd in de schaduw van de Jeruzalemkerk. De gerestaureerde godshuisjes lenen zich uitstekend voor dit kantmuseum.

M D W D V Za - Brugge

Museum Godshuis Belle

Het museum Godshuis Belle toont de mooiste stukken uit de rijke collectie van het Ieperse O.C.M.W. Niet te missen is het schilderij dat de Heilige Maagd voorstelt.

D W D V Za Zo - Ieper

Paul Delvaux Museum

Gesloten Van Januari Tem Maart .

D W D V Za Zo - Koksijde

Broelmuseum

Het Broelmuseum is een museum voor toegepaste en beeldende kunst. Het stedelijke Broelmuseum is ontstaan uit een fusie van het Museum voor Schone Kunsten en het Museum voor Oudheidkunde en...

D W D V Za Zo - Kortrijk

Het Oostends Stadsmuseum

Het rijk-gestoffeerde museum ontstond in 1899 toen schepen A.Liebaert het initiatief nam om in een oude winkel in de Kerkstraat een folkloremuseum te openen.

M W D V Za Zo - Oostende

Hopmuseum

Gesloten in December Tem Februari ! Het Hopmuseum is gevestigd in het stadsschaalcomplex. Hier werd vroeger hop gewogen, gekeurd en gestapeld.

D W D V Za Zo - Poperinge

Talbot House

Het Huis Tijdens de Eerste Wereldoorlog maakt Poperinge deel uit van het kleine stukje onbezet België. Weg van het krijgsrumoer van de Ieperse frontstreek...

D W D V Za Zo - Poperinge

Regionaal Archeologisch Museum Van de Scheldevallei

Het Regionaal Archeologisch Museum van de Scheldevallei, ingeplant aan de rand van de V.M.W.- waterwinning Kerkhove, biedt vanaf oktober 1996 de mogelijkheid voor een belangrijke wetenschappelijke...

Za Zo - Avelgem

Trignolles

Ken je reeds Trignolles ? En Toine Culot ? Het zijn Treignes en haar burgemeester, zoals Arthur Masson, de Waalse Ernest Claes, hen beschreef.

D W D V Za Zo - Treignes Kinderen 4+

Leo Dillis

Leo Dillis maakt olieverfschilderijen. Zijn stijl is zeer realistisch (fijnschilderkunst) en herinnert aan de kunst van vroeger.

Za Zo - Brasschaat

Museum Arnold Vander Haeghen

Ook de interieurs van het Museum Arnold Vander Haeghen spreken enorm tot de verbeelding. Topstukken zijn het unieke Chinese Salon en de reconstructie van de werkkamer van de Gentse Nobelprijswinnaar...

M D W D V - Gent

Stadsmuseum

Het museum vertelt de geschiedenis van Lokeren d.m.v. Objecten, film- en fotobeelden en verhalen, met de focus op de 19de en 20ste eeuw.

W D V Za Zo - Lokeren

Seafront

Ontwaar in themapark Seafront de geheimen van de zee in woord en beeld. Proef de rijke geschiedenis van onze visserij, van visser tot veilmeester, in het unieke kader van de vroegere échte vismijn.

M D W D V Za Zo - Zeebrugge Kinderen

Salsa lessen voor beginners, semi-intermediairen en half-gevorderden

Heb je zin om salsa te dansen ? Wacht niet lang meer…. Cursussen vanaf januari 2017. Niveau beginners Salsa Kessel-lo: Elke vrijdag vanaf 6 januari om 19h00. 11 lessen.

V - Kessel-Lo Kinderen 11+

Museum over de overblijfselen van de Slag om de Ardennen dec1944-jan1945

Een van de meest vooraanstaande musea, grote objecten en kleine details .

Za Zo - Vielsalm

Expositie van de oude zinkindustrie en Neutraal-Moresnet

Het museum stelt op een zeer subtiele manier de politieke en geschiedkundige bijzonderheid van Neutraal Moresnet ten toon, alsook de geschiedenis van de zinkindustrie en de 'vieille Montagne'.

D W V Za Zo - Kelmis Kinderen 6+

Wekelijkse markt

Doe je inkopen op onze gemengde markt .

W - Beerse