Onze selectie Deze week
Geen resultaten gevonden. We hebben alle resultaten voor heel BelgiŽ getoond.
of

Kooklessen voor kinderen

Nieuw in Turnhout kooklessen voor kinderen organiseren en begeleiden van verjaardagsfeestjes

Za - Turnhout Kinderen 6+

Permanente tentoonstelling - Brussels Museum voor arbeid en industrie

Een stad produceert, verwerkt en distribueert een groot deel van de goederen die ze nodig heeft, en Brussel maakt hierop geen uitzondering.

D W D V Za Zo - Sint-Jans-Molenbeek Kinderen 10+

Memoriaal van een wereldoorlog - De Groote Oorlog

Ontdek het 'memoriaal van een wereldoorlog', een verhalende attractie rond de Sint-Niklaaskerk van Liedekerke. In hartje Liedekerke, rond de Sint-Niklaaskerk...

Dinsdag Vandaag van 6u tot 23u30 - M D W D V Za Zo - Liedekerke Gratis

Workshop pottenbakken

Vriendinnendag, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes, familiedag of zomaar een groep die een creatieve middag of avond wil doorbrengen.

M D W D V Za Zo - Olsene Kinderen 8+

Museum:Het Huis van '45-'45

De permanente tentoonstelling 'het huis van '40-'45' dompelt je onder in het dagelijkse leven tijdens de inval, de bezetting en de bevrijding van West-Vlaanderen.

Za Zo - Klerken Kinderen 10+

WereldWijdWerken

Hier beleef je de gevolgen van de industrialisatie. Felix, Aline en Monica komen uit een grote familie.

D W D V Za Zo - Gent

Bezoek van de blauwsteenmijn

Informatie. Hoe ontstond de "Rechter" lei ? Waarvoor werd deze gebruikt ? Waar komen de wetstenen vandaan ? Welke rol speelden de Tiroolse steenhouwers ?

D W D V Za Zo - Recht

Beeldhouwkunst

Het Middelheimmuseum is uniek in kunststad Antwerpen. In een bijzondere setting biedt het openluchtmuseum een boeiend overzicht van meer dan honderd jaar beeldende kunst.

M D W D V Za Zo - Antwerpen video Gratis

Kšthe Kollwitz Museum

Kšthe Kollwitz (1867-1945) was een Duitse expressionistische kunstenares. Haar zoon Peter sneuvelt al meteen bij zijn aankomst aan het front in de Westhoek tijdens Woi.

D W D V Za Zo - Koekelare

Hallepoort

De Hallepoort is een sprookjesachtig monument, meer dan 600 jaar oud en de meest opmerkelijke getuige van het middeleeuwse verleden van de stad Brussel.

D W D V Za Zo - Brussel video Kinderen 3+

Boot verhuur op het Donkmeer

Verhuur van waterfietsen, roeiboten, kano's en elektrische motorboten op het Donkmeer in Overmere-Donk.De bootjes kunnen gehuurd worden voor 30 min of 60min.

M D W D V Za Zo - Berlare

Taichi - harmonie in beweging

De oudste vorm van gezond bewegen komt uit China : taiji. Deze bewegingsleer was aanvankelijk een krijgskunst, maar heeft ook een grote, gunstige invloed op onze gezondheid.

W V - Gent

Het Mot | Tommenmolen

De Tommenmolen is een graanwatermolen. Hij was oorspronkelijk eigendom van de heren Ter Tommen. Later werd hij aangekocht door de abdij van Grimbergen.

Za Zo - Grimbergen Kinderen 3+

De blauwe rivier van de draak

Kom proberen een nieuwe familie activiteit Ellezelles! Verzoek Avontuur spelletjes zak in het Maison du Pays des Collines en ontdek een fantasiewereld in het centrum van het dorp.

D W D V Za Zo - Elzele Kinderen 3+

The target: het bloedstollende Gps-Stadsspel

Ontdek al het spannende van een videogame op je smartphone of tablet met de stad als decor en je vrienden, familie of collega's in de hoofdrol.

M D W D V Za Zo - Antwerpen 12

Taiji in open lucht - voor beginners en gevorderden

Elke zaterdag(behalve bij regenweer) kan je vrijblijvend komen ervaren of Taiji iets voor jou is. Master Ye Xing Pu en zijn leerlingen staan klaar om je te initiŽren in de krachtige wereld van de...

Za - Kessel-Lo Kinderen 7+

Hoogtepunten en Verborgen Hoekjeswandeling

Het stadhuis en Fonske, de colleges van de Naamsestraat en Domus. Het zijn maar enkele iconen van Leuven. Maar er is ook de verborgen stad.

Za - Leuven Kinderen 12+

Multi-cache: Het klokkenmysterie

Ga met een gps-toestel op zoek naar 10 verborgen locaties in het bos en op de heide. Aan elk coŲrdinaat vind je een opdracht terug. Vind jij de schat ? De tocht duurt 2 uur.

M W D V Za - Kasterlee Kinderen 8+