Sfinks Mixed

Concerten Sfinks Mixed
40ste editie Sfinks Mixed feestelijk en gratis

Het vierdaagse gratis Sfinks Mixed festival te Boechout viert deze zomer alweer zijn 40e editie.
Het wordt een groots feest met artiesten als Cheikh Lo, Jan Leyers, Los de Abajo, Bunny Wailer, Malikanw, Papa Mojito, Falcons, Slongs Dievanongs, Discobar A moeder, Federico Ordoñez, ketnetband, n'Faly Kouyaté, El Niño y la Verdad, Mashrou Leila, Esinam Dogbatse, Radio Oorwoud, en NoMobs.

En dat is niet alles. Op de festivalweide kom je de hele dag door vrolijke parades en rondreizende acrobaten tegen zoals Falcons de Barcelona, de menselijke torenbouwers. Voor de kleinsten is er een kidz village en op de kleurrijke wereldmarkt vind je nooit geziene spulletjes en info over mooie projecten uit alle hoeken van de wereld.

Wereldtalent, bekend en onbekend
Sfinks Mixed brengt traditiegetrouw een groot en divers programma waardoor iedereen zich thuis zal voelen: jong en oud, gezinnen met kinderen en avontuurlijke muziekliefhebbers. Op Sfinks Mixed ontmoet je artiesten van over de hele wereld en dichtbij. Sinds 1975 zet Sfinks artiesten uit de hele wereld op de kaart. Bezoekers ontdekten er sterren als Khaled (Algerije), Youssou n'Dour (Senegal), Mory Kanté (Guinee) en Cesária Évora (Kaapverdië).

Good Food
Tijdens het festival kan je genieten van de lekkerste drankjes en smullen van de heerlijkste maaltijden. Onze maaltijden zijn ter plekke gemaakt met lokale dagverse producten. Onze festivalbars bieden cocktails, fruitsappen en lekkere shakes. Tussen de vele eetkramen vind je o.a. Wok gerechten, kebab, tapas, en voor de minder avontuurlijke bezoeker is er voor de eerste keer een frietkraam op de weide. De Kidz Village heeft een aangepaste kaart, voor de kleinsten.

Duurzaam Sfinksen
Sfinks heeft een duurzaamheidsmissie en streeft er elk jaar opnieuw naar om het festival zo duurzaam mogelijk te organiseren. We zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om het duurzaam karakter van het festival te vergroten. Zoals het inzetten van 'green Guerrilla' die de festivalweide proper houden en waken over de ecologische impact van het festival, het voorzien in een gratis bewaakte fietsenparking, het aanbieden van vrijwilligerswerk op maat en de toegankelijkheid verzekeren voor mindervaliden.

Muziek van ver, heel dichtbij
Sfinks Mixed is bovendien nog eens makkelijk bereikbaar, of je nu met de fiets, bus, tram, trein of auto komt.

Voor meer info, zie: wwww.sfinks.be
De sluitingsuren hierboven zijn niet correct omdat je maximaal tot 30 kan aanduiden. Zie voor de juiste sluitingsuren op de website.
Waar:
Molenveld
Oude Steenweg
2530 Boechout
Telefoonnummer:
03 455 69 44
Publiek:
Elk type publiek
Internet:
http://www.sfinks.be


Donderdag : van 15:00 tot 23:30 en 15:00 tot 23:30
Vrijdag : van 15:00 tot 23:30 en 15:00 tot 23:30
Zaterdag : van 11:00 tot 23:30 en 11:00 tot 23:30
Zondag : van 11:00 tot 23:30 en 11:00 tot 23:30

Van 23 tot 26 juli
 • Currently 0.00/5
 •  
 • 1
 •  
 • 2
 •  
 • 3
 •  
 • 4
 •  
 • 5
Geef uw waardering!