Tentoonstellingen X Wetenschap, milieu X 28-03-2017 tot 02-04-2017 X

10 Activiteiten

of

Plantentuin Meise

De Plantentuin bezit meerdere collecties met internationale faam. De verzameling levende planten is wellicht de meest voor de hand liggende.

Vandaag van 9u30 tot 17u30 - M D W D V Za Zo - Meise

Planetarium voorstellingen

Cozmix is het bezoekerscentrum van Volkssterrenwacht Beisbroek vzw. Een bezoek aan Cozmix is een echte belevenis. Je kan er de sterrenhemel zowel overdag als 's avonds bewonderen.

W V Zo - Sint-Andries Kinderen 5+

Technopolis

Technopolis, het Vlaamse doe-centrum, is een permanent platform voor wetenschap en technologie in Vlaanderen, gegroeid uit Flanders Technology International vzw.

Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Mechelen

Mira

Volkssterrenwacht Mira is een vereniging zonder winstoogmerk, opgericht in 1967 door pater Pieraerts, aangesloten bij de abdij van Grimbergen.

W Zo - Grimbergen

Planetarium Brussel

Beleef een compleet nieuwe ervaring in het Planetarium van Brussel. Een uitgekiend systeem met hypergesofisticeerde projectoren creëert een spectaculair videobeeld op de gigantische...

Vandaag van 10u tot 17u - M D W D V Za Zo - Brussel Kinderen 3+

Het openbare aquarium

Het Aquariologie Centrum is een pedagogisch openbaar aquarium dat voorstelt dieren voornamelijk afkomstig van kweek, 47 aqua(terra)ria van alle werelddelen, vissen, amphibiëen, ongewervelde dieren.

D W D V Za Zo - Brussel

EcoHuis Antwerpen

Beleef een boeiend en milieubewust dagje (zonder geitenwollen sokken). Want wie EHA! binnenstapt, doet verrassende ontdekkingen.

D W D V Za Zo - Borgerhout

Natuureducatieve tentoonstelling

Hier leer je de Voerstreek beter kennen op een speelse en interactieve manier. De schuiframen, driedimensionele kijkers, tunnels, deurtjes, puzzels, geluiden...

M D W D V Za Zo - 's Gravenvoeren Gratis

Museum Voor de Geschiedenis Van de Wetenschappen

Het Museum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen huisvest de collectie historische wetenschappelijke instrumenten van de Universiteit Gent.

M D W D V - Gent

Mosasauriërs: een vaste zaal van het Museum voor Natuurwetenschappen

De Mosasauriërs: heersers van de prehistorische zeeën In de tijd toen de tyrannosaurus de continenten domineerde, schuimden gigantische roofhagedissen de oceanen af… de Mosasauriërs.

Vandaag van 9u30 tot 17u - D W D V Za Zo - Ixelles Kinderen 8+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres