Tentoonstellingen X Kunst,Geschiedenis (Musea..) X Oost-Vlaanderen X25-02-2017 tot 26-02-2017 X

17 Activiteiten

of

James Welling | Metamorphosis

James Wellings (°1951, Hartford, Connecticut) tentoonstelling in S.M.A.K. toont een uitgebreide selectie werken van de vroege jaren '70 tot nu...

Vandaag van 10u tot 18u - Van 28 januari tot 16 april - D W D V Za Zo - Gent Kinderen 4+

De Gouden Eeuw Revisited

Het museum voor schone kunsten te Gent bezit een groot aantal Hollandse schilderijen uit de 17e eeuw; een periode waar onze Noorderburen aan refereren als 'de gouden eeuw van de schilderkunst'.

Vandaag van 10u tot 18u - Van 10 oktober 2015 tot 31 december 2018 - D W D V Za Zo - Gent

Gagarin the Artists in their Own Words. 2000-2016 | The String Traveller

Gagarin the Artists in their Own Words is een internationaal, halfjaarlijks kunstenaarstijdschrift dat in 2000 werd opgericht door Wilfried Huet.

Vandaag van 10u tot 18u - Van 28 januari tot 16 april - D W D V Za Zo - Gent Kinderen 4+

Illumuseum

Het illuseum goochelt met gezichtsbedrog en optische illusies. Geloof vooral je ogen niet !

Zo - Sint-Amandsberg

S.M.A.K. Gent (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst)

Dynamisch en eigenzinnig. Dat is Gent en dus ook haar Museum voor Actuele Kunst (S.M.A.K.). De vaste collectie van nationale en internationale topwerken wordt gepresenteerd in voortdurende...

Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Gent Kinderen 4+

Dierkunde

Onder de hoede van de Gentse Universiteit en in de nabijheid van de Universitaire Plantentuin vindt U een uitgebreide collectie dieren en dierenpreparaten, uniek voor Vlaanderen.

Vandaag van 9u tot 12u - Za Zo - Gent

Het verhaal van Gent

Geen enkele periode of macht was bepalend voor het beeld van Gent. Gent is tegelijk een universiteitsstad, een havenstad, een historische stad, een cultuurstad. Een stad van alle tijden.

Vandaag van 10u tot 17u - M D D V Za Zo - Gent

Museumcollectie: 'WereldWijdWerken, zes generaties over werk en leven'

Duik 250 jaar terug in de tijd. Vergeet alle technologische toepassingen, zoals gsm, computer en ipod. Ook van huishoudapparaten, zoals koelkast, wasmachine en strijkijzer is nog geen sprake.

Vandaag van 14u tot 16u - D W D V Za Zo - Gent

Museum voor Schone Kunsten Gent

De collectie van het Museum voor Schone Kunsten in Gent geeft een gevarieerd beeld van de Vlaamse kunst van de Middeleeuwen tot en met de eerste helft van de 20ste eeuw.

W D V Za Zo - Gent

Stadhuis

Het laatgotische stadhuis van Oudenaarde is een frêle schoonheid, bekoorlijk en sierlijk uitrijzend boven de stad. De volkszaal; waar onder andere Keizer Karel...

D W D V Za Zo - Oudenaarde

Museum over Industrie, Arbeid en Textiel

Het Miat is een museum in Gent, gelegen in een prachtig industrieel pand. Beleef er industrieel erfgoed via expo's, workshops, filmzondagen, matinees en soirees.

Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - Gent

Canada Poland War Museum

Het Canada War Museum; Dit private museum werd opgericht als gevolg van een belofte aan zijn vader die in 1987 getroffen werd door een hartaanval.

Vandaag van 10u tot 18u - W D V Za Zo - Adegem Voordeel Wattedoen.be

Archeologisch Museum

De permanente tentoonstelling toont het dagelijks leven van onze voorouders aan de hand van talrijke bodemvondsten uit de streek.

Vandaag van 14u tot 18u - M D W D V Za Zo - Velzeke-Ruddershove

Biermuseum

In de ruime kelder onder hun woning richtten Remi Dhaene en zijn overleden echtgenote Bérénice een biermuseum in. Uitgerekend in Ertvelde dat zich met de grote Brouwerij Augustijn het bierdorp van de...

Vandaag van 14u tot 23u59 - M D V Za Zo - Ertvelde 9

Mercatormuseum

Ontdek de geschiedenis van de cartografie en het wijzigende wereldbeeld, met Mercator als centrale figuur. Kaarten, plannen en instrumenten nemen je mee op een historische reis van de Babyloniërs...

Vandaag van 14u tot 17u - D W D V Za Zo - Sint-Niklaas

Stadsmuseum

Het museum vertelt de geschiedenis van Lokeren d.m.v. Objecten, film- en fotobeelden en verhalen, met de focus op de 19de en 20ste eeuw.

Vandaag van 14u tot 17u - W D V Za Zo - Lokeren

WereldWijdWerken

Hier beleef je de gevolgen van de industrialisatie. Felix, Aline en Monica komen uit een grote familie.

Vandaag van 10u tot 18u - D W D V Za Zo - GentZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres